[ad_1]
طرز تهیه گوشت و لوبیا، یک غذای جذاب و ساده کاشانی!
طرز تهیه گوشت و لوبیا، یک غذای جذاب و ساده کاشانی!

طرز تهیه بلدرچین شکم پر بلدرچین شکم پر یکی از انواع غذاهای مخصوص رستورانی است که به دو صورت سرخ شده و تنوری می توانیم آنرا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کراکت سیب زمینی کراکت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کتلت سویا کتلت سویا یکی از انواع غذاهای محبوب رژیمی محسوب می شود که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
خوراک گوشت و لوبیا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و اصیل کاشانی است که به روشهای مختلف آماده و تهیه میشود این غذای دلچسب در کنار شوید پلو طعمی عالی و فوق العاده دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه گوشت و لوبیا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت ترجیحا دنده گوسفند | ۵۰۰ گرم |
دنبه | ۵۰ گرم |
لوبیا سفید | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
چوب دارچین ( اختیاری) | ۱ عدد |
طرز تهیه گوشت و لوبیا
مرحله ۱: خیس کردن لوبیا سفید
ابتدا از شب قبل مقداری لوبیا سفید را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا از شب تا صبح خوب خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود و در زمان پخت زودتر بپزد درد طول این مدت آب لوبیا را چند بار عوض کنید.
مرحله ۲: آمادهسازی دنبه و دندهها
بعد مقداری دنبه را تمیز بشورید و در اندازههای کوچک خرد کنید و داخل یک دیگ سنگی یا یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید بعد دندهها را هم که در اندازههای کوچک خرد کردهاید و آنها را داخل دیگ یا قابلمه بریزید.
مرحله ۳: افزودن پیاز و مخلوط کردن مواد اولیه
سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به چهار قسمت تقسیم کنید و در قابلمه بیندازید و بعد لوبیا سفیدها را که خوب خیس خوردهاند و آماده شدهاند به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد کمی نمک روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۴: افزودن ادویهها و آب
بعد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا رنگ زردچوبه در مواد پخش شود، زردچوبه یکی از ادویههای اصلی این غذا محسوب میشود و حتما آن را در غذا بریزید سپس مقداری آب روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید.
مرحله ۵: مراحل پخت اولیه
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۳ ساعت خوب بپزد و آماده شود فقط بعد از این که غذا شروع به جوشیدن کرد کف روی آن را با یک قاشق بگیرید و دور بریزید و دوباره در قابلمه را ببندید و اجازه دهید که بپزد.
مرحله ۶: افزودن دارچین و آمادهسازی پلو
بعد از دو ساعت از زمان پخت یک تکه دارچین را در قابلمه بیندازید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت با گوشت و لوبیاها بپزد و عطر و طعم آن به خورد گوشتها برود در این فاصله هم شوید پلو خوش طعم و مجلسی را برای پذیرایی آماده و تهیه کنید.
مرحله ۷: خیس کردن برنج و آمادهسازی قابلمه
برای درست کردن برنج مقداری برنج را از قبل در یک ظرف بریزید و روی آن آب بگیرید و کمی نمک هم به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد و بعد برای پخت برنج یک قابلمه مناسب برنجها را تا نصفه از آب پر کنید.
مرحله ۸: پخت برنج اولیه
بعد مقداری نمک در آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند بعد برنجها را که خیس خوردهاند و کمی نرم شدهاند در قابلمه بریزید و کمی هم روغن به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۹: آبکشی برنج و تهیه ته دیگ
سپس اجازه دهید تا برنجها به مدت ۶ تا ۷ دقیقه در آب بجوشند و کمی نیمپز شوند بعد برنجها را آبکش کنید و کنار بگذارید و در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و برای درست کردن ته دیگ کف آن مقداری نان یا سیب زمینی حلقه شده قرار دهید
مرحله ۱۰: تهیه لایههای برنج و شوید
بعد یک لایه از برنجها را روی ته دیگ بریزید و سپس روی آنها مقداری شوید خشک خرد شده بریزید و پخش کنید و بعد دوباره یک لایه برنج بریزید و همینطور شوید و برنج بریزید و سپس روی برنجها با یک دسته قاشق چند سوراخ ایجاد کنید.
مرحله ۱۱: دم کشیدن برنج با روغن کرمانشاهی
سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و دم بکشد بعد در ۵ دقیقه آخر پخت در قابلمه را بردارید و مقداری روغن کرمانشاهی روی برنج بریزید تا همه برنج با روغن مخلوط شوند و روغن به خورد برنجها برود.
مرحله ۱۲: جایگزینی کره برای روغن و اتمام پخت خوراک
به جای روغن میتوانید از کره استفاده کنید تا برنج عطر و طعم بهتری داشته باشد سپس خوراک گوشت و لوبیا را هم که آماده شده است از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید چون نباید بیشتر از یک ساعت بماند.
مرحله ۱۳: له کردن دنبه و پیاز و پخت نهایی خوراک
سپس دنبهها و پیاز پخته شده را هم از قابلمه بیرون بیاورید در یک ظرف بریزید و با گوشتکوب کاملاً له کنید بعد دنبه و پیاز له شده را با هم مخلوط کنید و دوباره در قابلمه خوراک بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی دیگر با هم بپزند.
مرحله ۱۴: سرو گوشت و وبیا
بعد از آن شوید پلو را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوراک گوشت و لوبیا را هم در کنار ظرف شوید پلو بریزید و با چند برگ نعنا و شوید تزئین کنید و این غذای خوش طعم و لذیذ را همراه با سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه گوشت و لوبیا، یک غذای جذاب و ساده کاشانی!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران