بازدید 137
0

طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک

[ad_1]

طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک

طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک

طرز تهیه شیرینی ملکه گردو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی ملکه گردو شیرینی ملکه گردو یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که با روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود و بافت سبک و لطیفی دارد …

طرز تهیه مافین کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مافین کدو حلوایی مافین کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار دلپذیر فصل پاییز است که می تواند یک گزینه مناسب برای پذیرایی در شب یلدا باشد، …

طرز تهیه نان آلبالویی، یک نان جذاب خانگی و خوشمزه

طرز تهیه نان آلبالویی نان آلبالویی یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است، …

طرز تهیه گلت انجیر , دستور پخت گلت انجیر

گلت انجیر یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه می‌شود این شیرینی خوش طعم به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی بسیار مناسب است و بافتی سبک و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه گلت انجیر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم گلت انجیر
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
نمک نوک قاشق چای خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری
کره ۱۵۰ گرم
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
انجیر برش داده شده به مقدار لازم
مربای انجیر به مقدار لازم
کرمفیل وانیلی به مقدار لازم
تخم مرغ کوچک برای رومال ۱ عدد
وانیل برای رومال به مقدار لازم
شکر برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه گلت انجیر

مرحله ۱: ترکیب آرد و نمک

برای طرز تهیه گلت انجیر ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد کمی نمک به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا بافت آن یکدست شود مقداری کره سرد را از یخچال بیرون بیاورید و در اندازه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۲: اضافه کردن کره به آرد

سپس کره سرد خرد شده را به آرد اضافه کنید و با چنگال هم بزنید و برش‌های کره را روی آرد با چنگال فشار دهید تا با هم ترکیب شوند در نهایت بافت ترکیب تشکیل شده به شکل خرده‌های نان خشک می‌شود سپس ترکیب آرد و کره را کنار بگذارید.

مرحله ۳: ترکیب تخم‌مرغ و شکر

تخم مرغ‌ها را در یک ظرف دیگر بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها یکدست شود و کمی پف کنند بعد مقداری شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله ۴: افزودن عصاره وانیل

بعد کمی وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد سپس با یک لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید و سپس مخلوط را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله ۵: تنظیم بافت خمیر

توجه کنید که ترکیب تشکیل شده باید به شکل یک خمیر نرم و لطیف باشد اگر خمیر هنوز شل هست و مقداری حالت چسبندگی دارد کمی آرد به آن اضافه کنید و هم بزنید و ورز دهید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست شود و بافت خمیر منسجم‌تر شود.

مرحله ۶: استراحت خمیر در یخچال

سپس خمیر تشکیل شده را داخل نایلون قرار دهید و آن را در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم برود و خمیر سفت و منسجم شود و بعد از آن خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله ۷: آماده‌سازی سینی یا قالب

بعد کف سینی یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید سپس خمیر را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و با دست فرم دهید و به شکل چانه در بیاورید سپس روی یک سطح صاف کاغذ روغنی را قرار دهید.

مرحله ۸: شکل‌دهی به خمیر

سپس چانه خمیر را روی سطح صاف روی کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه آن را به شکل یک دایره باز کنید و سپس با دست آن را فرم دهید و لبه‌های آن را کمی به سمت داخل جمع کنید به طوری که خمیر به شکل یک ظرف تو خالی شود.

مرحله ۹: پخش کرمفیل بر روی خمیر

بعد مقداری کرمفیل وانیل را روی خمیر بریزید و با لیسک آن را پخش کنید به طوری که کاملاً سطح خمیر را بپوشاند، دقت کنید که به لبه‌های خمیر نزدیک نشوید و با لبه‌های خمیر فاصله داشته باشید به جای کرمفیل می‌توانید از هر کرمی استفاده کنید.

مرحله ۱۰: افزودن مربای انجیر

بعد مقداری مربای انجیر را که از قبل آماده کرده‌اید داخل میکسر بریزید و کاملا میکس کنید و سپس مربای انجیر میکس شده را روی کرمفیل بریزید و روی سطح خمیر پخش کنید تا همه جای آن را کاملاً بپوشاند و طعم آن به خورد خمیر برود.

مرحله ۱۱: تزیین با توت‌فرنگی

سپس مقداری توت فرنگی را تمیز بشورید و به شکل حلقه‌ای برش دهید و روی مربای انجیر روی خمیر بچینید و سپس دوباره لبه‌های خمیر را به کمک کاغذ روغنی به سمت داخل هدایت کنید و فرم دهید تا کاملاً سفت و منسجم شوند و فرم بگیرند.

مرحله ۱۲: افزودن تخم‌مرغ و وانیل

بعد یک تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود سپس کمی وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در تخم مرغ پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد.

مرحله ۱۳: رومال لبه‌های خمیر

بعد با یک فرچه لبه‌های خمیر را با مخلوط تخم مرغ و وانیل براش کنید و سپس مقداری شکر دانه درشت را روی خمیر بپاشید به طوری که لبه‌های خمیر را کاملاً بپوشاند و بعد مقداری پرک بادام روی لبه‌های خمیر بچینید و لبه‌ها را تزئین کنید.

مرحله ۱۴: قرار دادن خمیر در فر و تنظیم دما

سپس خمیر را داخل سینی فر یا قالب مورد نظر قرار دهید و قالب را در فر که ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است بگذارید سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۲۵ دقیقه در فر خوب بپزد و آماده شود.

مرحله ۱۵: استفاده از گریل

اگر بعد از پخت لبه‌های خمیر هنوز طلایی رنگ نشده بودند گریل را روشن کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با حرارت گریل بپزد و سطح گلت طلایی رنگ شود بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.

مرحله ۱۶: جدا کردن گلت از کاغذ روغنی

سپس به آرامی گلت انجیر را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان با مقداری انجیر برش داده شده سطح گلت را تزئین کنید و بعد گلت انجیر را با یک چاقوی تیز در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله ۱۷: سرو کردن گلت انجیر

بعد چند برش گلت انجیر را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای و یا قهوه و انواع دسرها و شیرینی‌های دیگر سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش