[ad_1]
طرز تهیه کیک مینی رول، یک میان وعده شیک و خوشمزه
طرز تهیه کیک مینی رول، یک میان وعده شیک و خوشمزه
کیک مینی رول یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود این کیکها در اندازههای کوچک درست میشوند و برای پذیرایی و مهمانیها به عنوان دسر بسیار مناسب هستند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک مینی رول در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک اسفنجی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر دانه ریز | نصف پیمانه |
آب گرم | نصف پیمانه |
آرد | ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ بسته معادل ۱۰ گرم |
وانیل | ۱ بسته معادل ۵ گرم |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۳ پیمانه |
آرد | ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر دانه ریز | نصف پیمانه |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
موز یا هر میوه دلخواه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک مینی رول
مرحله یک: مخلوط کردن شیر و شکر
برای درست کردن کرم ابتدا مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، بهتر است که از شکر دانه ریز استفاده کنید بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری نشاسته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد به مخلوط
وقتی که نشاسته با شیر کاملاً مخلوط شد سپس مقداری آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن سبک و یکدست شده است به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در شیر گلوله نشود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود و خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم: افزودن کره به مخلوط
بعد از این که بافت مواد یکدست و صاف شد و مخلوط شروع به جوشیدن کرد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و سپس تا هنوز مخلوط داغ است کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با مواد مخلوط و یکدست شود.
مرحله چهارم: جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ
سپس مخلوط مواد را کنار بگذارید و هرزگاهی هم بزنید تا مخلوط خنک شود و در این فاصله کیک اسفنجی را آماده کنید، برای درست کردن کیک اسفنجی، زردهها و سفیدههای تخم مرغها را از هم جدا کنید و بعد آنها را داخل دو ظرف جداگانه بریزید.
مرحله پنجم: آمادهسازی زردههای تخم مرغ
سپس زردههای تخم مرغ را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آن یکدست شود و حجم آن بیشتر شود بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط تشکیل شده پفکی و کرم رنگ و یکدست شود.
مرحله ششم: اضافه کردن وانیل و آب داغ
بعد هم مقداری آب داغ به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید و بعد مقداری وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد.
مرحله هفتم: افزودن بکینگ پودر، نشاسته، و آرد
سپس کمی بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند و سپس آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن صاف و یکدست شده است کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله هشتم: همزدن سفیدههای تخم مرغ
بعد در حین اضافه کردن آرد مخلوط را هم بزنید تا آرد گلوله نشود و ترکیب صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس سفیدههای تخم مرغ را در یک ظرف دیگر هم بزنید تا حجم آنها زیاد شود و فرم بگیرند، طوری که جای پرههای همزن روی آن بماند.
مرحله نهم: آماده کردن سینی فر یا قالب
سپس سفیدههای فرم گرفته را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی و با لیسک هم بزنید تا پف آنها از بین نرود و خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد داخل سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف سینی بیاندازید.
مرحله دهم: ریختن مخلوط در قالب
بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و سپس به آرامی یکی دوبار روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل مایه کیک خارج شود و بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله یازدهم: پخت کیک در فر
سپس اجازه دهید تا کیک به مدت ۱۲ تا ۱۳ دقیقه در فر خوب بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود، چون دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته است.
مرحله دوازدهم: خنک کردن کیک
بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شوند، سپس به آرامی کیک را روی یک کاغذ روغنی دیگر برگردانید تا کیک به طور کامل از قالب خارج شود و بعد با یک پارچه روی کیک را بپوشانید تا کاملا خنک شود.
مرحله سیزدهم: برش کیک و آمادهسازی خامه
سپس کیک را به شکل مستطیلهای هم اندازه و با ابعاد دلخواه برش بزنید، بهتر است که کیک را در سایز ۵ در ۱۰ سانت برش بزنید و بعد خامه را داخل قیف بریزید و روی برشهای مستطیل شکل خامه بریزید و پخش کنید تا همه سطح کیک را بپوشاند.
مرحله چهاردهم: تزئین کیک با میوهها
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید موز را به شکل حلقهای خرد کنید و چند حلقه از آن را روی برش مستطیل شکل کیک قرار دهید و یا به شکل نواری برش بزنید میتوانید از میوههای دیگر مثل توت فرنگی یا انبه به دلخواه خودتان استفاده کنید.
مرحله پانزدهم: رول کردن و قرار دادن در یخچال
بعد برش کیک را رول کنید و داخل یک ظرف قرار دهید همه کیکها را به همین روش آماده کنید و رول کنید و سپس آنها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۵ تا ۶ ساعت خوب استراحت کنند و خودشان را بگیرند و سفت شوند.
مرحله شانزدهم: تزئین و سرو کیک مینی رول
سپس کیکها را از یخچال بیرون بیاورید و با سلیقه خودتان میتوانید مقداری شکلات ذوب شده روی رولها بمالید و سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو و یا شکلات چیپسی آنها را تزئین کنید و بعد داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک مینی رول را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه کیک مینی رول، یک میان وعده شیک و خوشمزه
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران