بازدید 122
0

طرز تهیه کیک محلبی گردویی، کیک جدید و لاکچری ترکیه ای

[ad_1]

طرز تهیه کیک محلبی گردویی، کیک جدید و لاکچری ترکیه ای

طرز تهیه کیک محلبی گردویی, دستور پخت کیک محلبی گردویی

کیک محلبی گردویی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه با طعم‌های متنوع درست شده و بافت نرم و لطیف و سبکی دارد، این کیک برای پذیرایی بسیار مناسب است، کیک محلبی گردویی با روش‌های مختلف تهیه و آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک محلبی گردویی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ بسته معادل ۵ گرم
آرد ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای خیس کردن کیک
شیر ۱ و نیم پیمانه
کاکائو ۱ قاشق غدا خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای محلبی
شیر ۱ لیتر
شکر ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ قاشق غدا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۱ پاکت معادل ۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه کیک محلبی گردویی

مرحله ۱: ترکیب تخم مرغ و شکر

ابتدا برای درست کردن کیک، تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها کمی زیاد شود و پف کنند، سپس مقداری شکر به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید.

مرحله ۲: افزودن وانیل

وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده کرمی شکل و کش‌دار و نرم و یکدست شد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد، بعد با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید.

مرحله ۳: افزودن شیر و روغن مایع

سپس مقداری شیر که به دمای محیط رسیده است را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با مواد مخلوط شود و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس روغن مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید.

مرحله ۴: ترکیب پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر

بعد مقداری پودر کاکائو را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و مخلوط تشکیل شده بافت یکدستی تشکیل دهد سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن ترکیب آرد

بکینگ پودر را با آرد کاملاً ترکیب کنید و سپس کم کم به مخلوط مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به شکل دورانی و در یک جهت مخلوط را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و مخلوط تشکیل شده بافت صاف و یکدستی تشکیل دهد.

مرحله ۶: آماده سازی کیک

سپس یک قالب مستطیلی را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا یک کاغذ روغنی را کف قالب قرار دهید به طوری که کاغذ روغنی دیواره‌ها و کف قالب را کاملاً بپوشاند و بعد از آن مایع کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید.

مرحله ۷: قرار دادن کیک در فر و پختن

بعد قالب کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت تقریباً ۴۰ دقیقه داخل فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود و داخل کیک هم مغز پخت شود.

مرحله ۸: تست پخت کیک

در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن چون دمای فرهای مختلف با هم متفاوت است یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته است.

مرحله ۹: خنک کردن کیک

بعد از آن قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و در این فاصله برای خیس کردن کیک مواد آن را آماده کنید، برای خیس کردن کیک مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید بهتر است که شیر کمی گرم باشد.

مرحله ۱۰: تهیه مخلوط پودر کاکائو و نسکافه

سپس مقداری پودر کاکائو را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و پودر کاکائو در شیر گلوله نشود سپس کمی نسکافه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن در مخلوط پخش شود و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و صاف شود.

مرحله ۱۱: ریختن مایع روی کیک

بعد از آن مخلوط را روی کیک که کمی خنک شده است بریزید و اجازه دهید تا مخلوط به خورد کیک برود، اگر می‌خواهید که مخلوط شیر راحت‌تر جذب کیک شود می‌توانید قبل از ریختن مایع روی کیک با خلال دندان روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید.

مرحله ۱۲: آماده‌سازی مخلوط اولیه محلبی

سپس برای درست کردن محلبی مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و بعد هم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس یک زرده تخم مرغ را جدا کنید و داخل مواد بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

مرحله ۱۳: اضافه کردن آرد و نشاسته به مخلوط

بعد از این که تخم مرغ با شیر مخلوط و یکدست شد سپس مقداری آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند و آرد داخل شیر گلوله نشود بعد هم کمی نشاسته ذرت به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۱۴: افزودنی‌های طعم‌دهنده به مخلوط

سپس کمی هم وانیل روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود بعد با سلیقه خودتان اگر خواستید که محلبی با طعم شکلات درست کنید مقداری پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ولی محلبی وانیلی نیاز به کاکائو ندارد.

مرحله ۱۵: غلظت دادن به محلبی

بعد از آن ظرف محلبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و با همزن دستی یا قاشق مدام مخلوط را هم بزنید تا غلظت آن زیاد شود، دقت کنید وقتی که شیر شروع به جوشیدن کند سریع محلبی غلیظ می‌شود و قوام پیدا می‌کند پس مدام محلبی را هم بزنید.

مرحله ۱۶: تکمیل بافت و غلظت محلبی

وقتی که محلبی به غلظت مناسب رسید و شبیه فرنی شد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید دقت کنید که بعد از سرد شدن غلظت محلبی کمی بیشتر می‌شود، سپس خامه را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله ۱۷: پخش محلبی روی کیک

وقتی که بافت محلبی کاملاً یکدست شد و در دمای محیط کمی خنک شد محلبی را روی کیک خیس بریزید و با یک لیسک روی سطح کیک پخش کنید به طوری که ضخامت آن در تمام قسمت‌های کیک یکسان باشد و بعد سطح محلبی را با لیسک صاف کنید.

مرحله ۱۸: آماده‌سازی نهایی و تزئین کیک

سپس کیک را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا محلبی کاملا خودش را بگیرد و طعم آن به خورد کیک برود و سفت و منسجم شود بعد از آن کیک را از یخچال بیرون بیاورید و با مقداری پودر پسته و مغز گردو خرد شده تزئین کنید. در آخر کیک محلبی گردویی را به عنوان یک میان وعده مقوی یا یک دسر شیک و جذاب همراه با چای یا قهوه برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش