[ad_1]
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد، یک کیک جذاب و فوری!
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد، یک کیک جذاب و فوری!

طرز تهیه کیک هل و گلاب کیک هل و گلاب یکی از انواع کیک های سنتی و قدیمی ایرانی است که علاوه بر …

طرز تهیه لینزر کوکی لینزر کوکی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه گلت توت فرنگی گلت توت فرنگی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشور فرانسه است که از خانواده تارت و پای …
کیک شکلاتی بدون آرد یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت آماده و تهیه میشود برای درست کردن این کیک، آرد لازم نیست و میتوانید با میوههای مختلف و طعمهای متنوع آن را تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب بدون پوست | ۱۶۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر کاکائو خالص | ۳۵ گرم |
بکینگ پودر | ۳ گرم |
شکلات چیپسی تلخ ( اختیاری) | ۸ گرم |
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد
مرحله ۱: آمادهسازی سیبها
ابتدا سیبها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و سپس در اندازههای کوچک خرد کنید بهتر است از سیبهای رسیده و آبدار و شیرین استفاده کنید با توجه به ذائقه خودتان میتوانید از سیبهای سبز و ترش مزه هم برای درست کردن کیک استفاده کنید.
مرحله ۲: پوره کردن سیب و اضافه کردن تخممرغ
بعد سیبها را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملاً پوره و له کنید برای پوره کردن سیبها از هر وسیله دیگری هم میتوانید استفاده کنید، سپس سیبها را داخل یک ظرف بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید.
مرحله ۳: ادغام پودر کاکائو
وقتی که تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد و با پوره سیبها بافت یکدستی را تشکیل داد سپس پودر کاکائو را به مخلوط آنها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر کاکائو به خورد مواد برود و کاملاً یکدست شوند، از کاکائو خالص و با کیفیت استفاده کنید.
مرحله ۴: افزودن وانیل و شکلات چیپسی
سپس مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد بعد از آن با سلیقه خودتان مقداری شکلات چیپسی تلخ را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۵: جایگزینی میوههای دیگر
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید به جای سیب از موز یا گلابی یا کدو تنبل و یا سیب زمینی شیرین برای درست کردن کیک استفاده کنید و آنها را بعد از این که پوست گرفتید کاملاً پوره کنید تا یکدست شوند و سپس با مواد کیک ترکیب کنید.
مرحله ۶: آمادهسازی قالب و تزئین اولیه
وقتی که مخلوط آماده شد قالب ماکروویو را با روغن مایع یا کره چرب کنید و مخلوط آماده شده را داخل آن بریزید و به آرامی روی سطح بکوبید تا هوای داخل آن خارج شود سپس با سلیقه خودتان مقدار شکلات چیپسی روی آن بریزید و آن را تزئین کنید. ۱۵بهتر است که از قالب مستطیل با سایز ۱۴ در ۹ سانتیمتر استفاده کنید.
مرحله ۷: پخت در مایکروفر
بعد قالب کیک را در مایکروفر از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا کیک در مایکروفر با قدرت ۷۵۰ وات به مدت ۳ دقیقه خوب بپزد و آماده شود به طوری که سطح آن طلایی رنگ شود و بعد از آن قالب کیک را از مایکروفر بیرون بیاورید.
مرحله ۸: خروج کیک از قالب و آمادهسازی نهایی
سپس اجازه دهید تا شکلاتهای چیپسی روی آن با حرارت کیک کاملاً آب شوند و به خورد کیک بروند و بعد از آن کیک را به آرامی از داخل قالب آن بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، به جای ماکروفر کیک را میتوانید در فر یا هواپز بپزید.
مرحله ۹: تزئین و سرو کیک
بعد از آن کیک شکلاتی بدون آرد را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و سپس به دلخواه و با سلیقهای خودتان میتوانید روی آن مقداری خامه فرم گرفته و یا شکلات ذوب شده بریزید و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده روی آن را تزئین کنید. در آخر کیک شکلاتی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد، یک کیک جذاب و فوری!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران