[ad_1]
طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی، به روش قنادی درستش کن!
طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی، به روش قنادی درستش کن!

طرز تهیه سوهان آجیلی سوهان اجیلی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مغزیجات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه شوکومالد شوکومالد یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت درست میشود، شوکومالد یا گلوریا را میتوانید با …

طرز تهیه کلوچه فومن کلوچه فومن یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متفاوتی درست می …
کیک خامهای شکلاتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است، این کیک بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت درست میشود، کیک خامهای شکلاتی برای پذیرایی بسیار مناسب است که آن را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
تخم مرغ | ۵ عدد |
شکر | ۲ لیوان |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان سر خالی |
آرد | ۲ لیوان و ۴/۱ لیوان |
پودر کاکائو ( اگر میخواهید کاملا تیره شود) | ۴/۳ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات ذوب شده برای تزئین | به مقدار لازم |
خامه فرم گرفته | به مقدار لازم |
مغز آجیل ( مغز پسته، گردو، بادام) | به مقدار دلخواه |
شکلات چیپسی | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند، سپس مقداری شکر را به تخم مرغها اضافه کنید، دوباره با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله دوم
بافت مخلوط تشکیل شده باید یکدست، کرم رنگ و کشدار شود سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید سپس مقداری پودر کاکائو را هم روی آرد بریزید و هم بزنید.
مرحله سوم
بعد از آن ترکیب آرد را الک کنید تا همه مواد خشک خوب با هم مخلوط و یکدست شوند سپس ترکیب آرد را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد تخم مرغی اضافه کنید بعد با لیسک یا همزن دستی مواد را در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس یک لیوان شیر ولرم را با مقداری روغن مایع مخلوط کنید، بعد به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شد کف سینی فر و یا قالب مورد نظر را با روغن مایع چرب کنید.
مرحله پنجم
بعد مایه کیک را داخل قالب مورد نظر بریزید، سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، حالا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید بعد از آن اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزد و آماده شود.
مرحله ششم
در این فاصله مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذوب شود با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از شکلات شیرین یا شکلات تلخ استفاده کنید بعد از آن ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
سپس مقداری خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید، با همزن برقی حسابی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود به طوری که جای پرههای همزن روی خامه باقی بماند و اگر ظرف را برگردانید خامه از داخل آن بیرون نریزد.
مرحله هشتم
اگر خامه قنادی در دسترس نبود میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد اما در صورتی که از خامه صبحانه برای کیک استفاده کردید مقداری شکر هم به خامه اضافه کنید تا شیرین شود و طعم بهتری داشته باشد.
مرحله نهم
بعد از این که کیک داخل فر خوب پخت، قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس با یک چاقوی تیز اطراف کیک را به آرامی از قالب جدا کنید بعد کیک را در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً سرد و خنک شود.
مرحله دهم
سپس کیک را در اندازههای دلخواه و به شکل مستطیل برش دهید، بعد روی هر کیک مستطیل شکل یک برش عمودی ایجاد کنید البته برش را تا انتها نروید تا کیک از وسط نصف نشود بعد داخل برش ایجاد شده مقداری از شکلات ذوب شده بریزید.
مرحله یازدهم
حالا خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و خامه را با قیف داخل برش کیک بریزید و فرم دهید سپس با سلیقه خودتان روی خامه را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده یا شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله دوازدهم
بعد از این که همه کیکها را آماده کردید آنها را داخل ظرف مناسب بچینید، به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد و منسجم شود سپس کیک خامهای شکلاتی را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی، به روش قنادی درستش کن!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران