[ad_1]
طرز تهیه کوفته کدو و نخود برای یک شام بسیار سبک و سالم
کوفته کدو و نخود خیلی ساده و خوشمزه است. این غذا یه گزینه عالی برای گیاهخواراست و میتونه به عنوان یک غذای اصلی یا یه میانوعده سالم استفاده بشه. تهیهاش وقت زیادی نمیبره و از مواد اولیه سادهای که توی هر آشپزخونهای پیدا میشه، درست میشه. با این دستور میتونید یه کوفته خوشمزه و سالم برای خودتون و خانوادتون درست کنید.
برای تهیه کوفته کدو و نخود، اول نخودها رو چند ساعت خیس کن و بعد آسیاب کن. کدوها رو رنده کن و آبشون رو بگیر. همه مواد رو با هم مخلوط کن و بذار ۲۰ دقیقه تو یخچال استراحت کنه. بعد مواد رو گرد کن و توی تابه سرخشون کن. کوفتهها رو روی دستمال روغنگیر بذار تا روغن اضافیشون گرفته بشه. حالا آمادهست، نوش جان!
مواد اصلی برای ۴ نفر | مقدار |
نخود پخته | ۲ پیمانه |
کدو سبز متوسط | ۴ عدد |
سیر | ۳ حبه |
فلفل سبز | ۱ عدد |
فلفل دلمه قرمز | ۱ عدد |
شوید تازه | ۲ ق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۳ ق غذاخوری |
مواد دیگر | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زیره | ۱ ق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱/۲ ق چایخوری |
طرز تهیه کوفته کدو و نخود
مرحله ۱: آمادهسازی نخود
ابتدا نخودها را از ۶ تا ۸ ساعت قبل خیس کنید. چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخش گرفته شود. سپس نخودها را به همراه سیر خرد شده داخل آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید تا به شکل پودر دربیاد.
مرحله ۲: آمادهسازی کدو
کدو سبزها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. بعد از رنده کردن، آب اضافی کدوها را با فشار دادن بگیرید تا در مواد کوفته تاثیر نذاره و کوفتهها شل نشن.
مرحله ۳: مخلوط کردن مواد
داخل یک کاسه بزرگ، کدو رنده شده، نخود آسیاب شده، فلفل سبز و فلفل دلمه خرد شده را بریزید. شوید، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
مرحله ۴: استراحت دادن مواد
روی کاسه را با پلاستیک یا درپوش بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار بدید تا مواد منسجمتر بشن و به راحتی بتونید کوفتهها رو شکل بدید.
مرحله ۵: شکل دادن کوفتهها
بعد از استراحت، مواد را از یخچال خارج کنید. از مواد کوفته بردارید و در دست گرد کنید. اگه دوست دارید، میتونید کوفتهها رو داخل کنجد بزنید تا هم خوشمزهتر بشن و هم ظاهر بهتری پیدا کنن.
مرحله ۶: سرخ کردن کوفتهها
داخل یک تابه گود مقداری روغن بریزید و بذارید تا داغ بشه. کوفتههای آماده شده را داخل تابه بذارید و روی حرارت ملایم سرخ کنید. هر طرف کوفتهها رو چند دقیقه سرخ کنید تا خوب مغز پخت بشن.
مرحله ۷: گرفتن روغن اضافی
کوفتههای سرخ شده را روی دستمال روغنگیر قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. این کار کمک میکنه که کوفتهها سبکتر و سالمتر باشن.
مرحله ۸: سرو و نوش جان کردن
کوفتهها رو میتونید با سس مورد علاقهتون یا ماست و خیار سرو کنید. نوش جان! این کوفتههای خوشمزه میتونن یک میانوعده یا وعده غذایی کامل باشن و مطمئنم که همه ازشون لذت میبرن.
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران