[ad_1]
طرز تهیه کوفته بلغور، غذای بسیار خوشمزه به روش ترکیه ای!
طرز تهیه کوفته بلغور، غذای بسیار خوشمزه به روش ترکیه ای!
طرز تهیه پلو حشو پلو حشو یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل عربی است که طعمی متفاوت و متنوع دارد این پلو مخلوط خوش طعم که خیلی راحت به روشهای …
طرز تهیه لازانیا طرفداران غذاهای ایتالیایی و خوشمزه، این مطلب برای شماست. امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی که همان “لازانیا” میباشد آشنا کنیم، …
طرز تهیه روغن دنبه بی بو روغن دنبه یکی از انواع روغن های محبوب حیوانی است که در تهیه انواع غذا و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
کوفته بلغور یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ترکی است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده و درست میشود این غذای اصیل و خوش طعم که طرفداران زیادی دارد رامیتوانید برای مهمانیها تهیه کنید و همراه با انواع ترشی سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوفته بلغور در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بلغور گندم ترجیحا دانه ریز | ۱ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
آب جوشیده داغ | ۱ لیوان |
آرد گندم | ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سمولینا ( اختیاری) | ۲ قاشق غذا خوری |
رب فلفل یا رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر زیره و پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس کوفته | مقدار مواد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | ۴ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
ماست و سیر برای تزئین و سرو غذا | به مقدار لازم |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته بلغور
مرحله ۱: خیساندن و دم کردن بلغورها
ابتدا بلغور را تمیز کنید و داخل یک کاسه بریزید مقداری آب داغ روی آن بگیرید کمی هم نمک اضافه کنید، هم بزنید، سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا بلغور به مدت نیم ساعت به اصطلاح دم بکشد، خوب خیس بخورد و نرم شود.
مرحله ۲: مخلوط کردن بلغورها، گوشت چرخ کرده و آرد
بعد از این که بلغورها خوب خیس خوردند و آماده شدند آنها را داخل یک ظرف بزرگتر بریزید، سپس مقداری گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود، سپس مقداری آرد به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن رب فلفل یا رب گوجه فرنگی به مواد
بعد از این که بافت مخلوط تشکیل شده کمی منسجم شد، مقداری رب فلفل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر و طعم فلفل رب به خورد مواد برود اگر رب فلفل در دسترس نبود میتوانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن ادویهها به مواد
سپس ادویهها که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر سیر، پاپریکا و پودر پیاز است را با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر ادویهها در مواد پخش شود، طبق سلیقه خودتان میتوانید ادویه را بیشتر یا کمتر بریزید.
مرحله ۵: اضافه کردن آرد سمولینا و تخم مرغ به مواد
بعد به دلخواه خودتان مقداری آرد سمولینا به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله ۶: ورز دهدن مایه کوفتهها
سپس مخلوط تشکیل شده را با دست حسابی ورز دهید تا بافت مواد منسجم و کاملا یک دست شود، طوری که به راحتی فرم بگیرد و از هم باز نشود، دقت کنید ورز دادن خمیر کوفتهها بسیار مهم است چون باعث میشود که هنگام پخت از هم باز نشوند.
مرحله ۷: فرم دادن به کوفتهها
بعد از آن مقداری از مخلوط مواد را بردارید با دست به آن فرم دهید، به شکل استوانههای باریک و به شکل کوفته درآورید همه مخلوط را به همین روش درست کنید، سپس کوفتهها را داخل یک ظرف بچینید، سعی کنید کوفتهها هم اندازه و هم شکل باشند.
مرحله ۸: جوشاندن آب، عصاره گوشت و نمک و ریختن کوفتهها در آن
حالا در یک قابلمه مقداری آب بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند وقتی آب به جوش آمد مقداری عصاره گوشت و نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا در آن مخلوط شود، سپس کوفتهها را یکی یکی به آن اضافه کنید.
مرحله ۹: پختن کوفتهها
وقتی همه کوفتهها را داخل آب جوش ریختید اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه در آب بپزند و آماده شوند وقتی که کوفتهها به سطح آب آمدند یعنی مرحله پخت آنها تکمیل شده و میتوانید آنها را از قابلمه خارج کنید، سپس کوفتههای پخته را در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۱۰: ذوب کردن کره و تفت دادن رب گوجه در آن
سپس در یک تابه مقداری کره بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید، هم بزنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن در تابه باز شود.
مرحله ۱۱: اضافه کردن ادویهها و نعنا خشک
بعد کمی نمک و ادویه دلخواه خودتان را اضافه کنید خوب هم بزنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود سپس مقداری نعنای خشک که از قبل آماده کردهاید، به مواد اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و عطر نعنا در مواد پخش شود.
مرحله ۱۲: تفت دادن کوفتهها در سس مواد
سپس کوفتهها را در تابه بچینید و تقریباً به مدت ۱۰ دقیقه با مخلوط مواد تفت دهید تا عطر و طعم سس به خورد کوفتهها برود، بعد از این مدت کوفتهها را که خوب تفت داده شدهاند از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید تا کمی از حرارت اولیه آنها کم شود.
مرحله ۱۳: مخلوط کردن ماست و سیر رنده شده و ریختن روی کوفتهها
ماست را داخل یک ظرف بریزید، بعد سیرها را پوست بگیرید، بشورید و با رنده ریز رنده کنید به ماست اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان ترکیب ماست و سیر را روی کوفتهها بریزید.
مرحله ۱۴: تزئین و سرو کوفته بلغور
سپس روی ماست و سیر را با نعنای خشک و سسی که از قبل درست کرده بودید یعنی سس رب و نعنا، همینطور چند برگ نعنا و ریحان و شوید تازه تزئین کنید، بعد از آن کوفته بلغور را به عنوان یک غذای خوش طعم و اصیل همراه با نان تازه، ترشی انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه کوفته بلغور، غذای بسیار خوشمزه به روش ترکیه ای!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران