[ad_1]
طرز تهیه کرپ پنیری، میان وعده سریع و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کرپ پنیری، میان وعده سریع و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کیک فندق شکلاتی کیک فندق شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کباب لبنانی کباب لبنانی یکی از انواع کبابهای خوشمزه و لذیذ مربوط به کشور لبنان است که شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد این کباب بافت نرم و لطیفی دارد …

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع و پرطرفدار است که معمولا به عنوان صبحانه در کنار انواع نان ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
کرپ پنیری یکی از انواع میان وعدههای خوشمزه و لذیذ است که برای وعده صبحانه بسیار مقوی است، کرپ پنیری خیلی راحت درست میشود و بافتی سبک و پوک دارد از این شیرینی خوش طعم میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم هم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کرپ پنیری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شیر | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
آرد | نصف لزوان |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع یا کره | ۲ قاشق یا ۵۰ گرم |
مغز گردو | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه کرپ پنیری
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید، با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس مقداری وانیل به آن اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و عطر وانیل در آنها پخش شود، وانیل بوی زهم تخم مرغها را از بین میبرد.
مرحله دوم
سپس مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
بعد مقداری نمک هم روی آرد بریزید، با هم مخلوط کنید سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا همه مواد با هم خوب مخلوط و یکدست شوند، سپس مقداری پنیر پیتزا را به مخلوط مواد اضافه کنید، با هم خوب ترکیب شوند تا بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله چهارم
سپس کف تابه را با مقداری روغن یا کره چرب کنید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد از آن مواد کرپ را به ضخامت نیم سانتیمتر داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۷ تا ۸ دقیقه خوب بپزند و طلایی رنگ شوند.
مرحله پنجم
بعد از این که یک طرف کرپها پخت و طلایی رنگ شد مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر کرپ هم به مدت ۵ دقیقه بپزد و طلایی شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید بعد کرپ را به آرامی از داخل تابه خارج کنید.
مرحله ششم
سپس کرپ پنیری را در ظرف مناسب قرار دهید، با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه و مقداری مغز گردوی خرد شده تزئین کنید، میتوانید در کنار آن چند برش گوجه فرنگی هم قرار دهید، بعد از آن کرپ پنیری را در وعده صبحانه همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کرپ پنیری، میان وعده سریع و بسیار خوشمزه!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران