[ad_1]
طرز تهیه کاپ کیک ماربل مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاپ کیک ماربل مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی شکلات گردو کوکی شکلات گردو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه لوکوم پرتقال لوکوم پرتقال یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و ساده ترکیه ای است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه تارت توت فرنگی تارت توت فرنگی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و فوقالعاده است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع آماده میشود، تارت توت فرنگی، …
کاپ کیک ماربل یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که به آن کاپ کیک زبرا هم گفته میشود و از ترکیب لایههای وانیلی و شکلاتی تشکیل میشود کاپ کیک ماربل خیلی راحت و سریع درست میشود و بافت آن بسیار سبک و نرم است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک ماربل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک ماربل | |
آرد | ۲ پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ و ۴/۱ پیمانه |
روغن | ۴/۳ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کاپ کیک ماربل
مرحله ۱: آماده سازی و همزن زدن تخممرغها
ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها بیشتر شود و یکدست شوند سپس مقداری شکر به تخم مرغها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۲: اضافه کردن وانیل به مخلوط تخم مرغ
وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده حجیم و سبک و رنگ آن روشن شد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زحم تخم مرغها را بگیرد و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله ۳: اضافه کردن شیر و روغن به مخلوط
سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است به ترکیب مواد اضافه کنید و به اندازهای که با هم مخلوط شوند هم بزنید و بعد از آن روغن مایع را روی ترکیب مواد بریزید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت آن نرم و لطیف شود.
مرحله ۴: ترکیب آرد و بکینگ پودر با مخلوط
بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۵: تقسیم کردن مایه و اضافه کردن کاکائو
وقتی که بافت مواد کاملاً یکدست و صاف شد و آرد درون آن گلوله نشد مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا پودر کاکائو کاملاً با مواد مخلوط شود و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۶: آماده سازی مایه برای قالبهای کاپ کیک
به قسمت دیگر مایه کیک ۲ قاشق آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا کمی بافت آن منسجمتر شود سپس داخل قالبهای مافین کپسول قرار دهید و یا از قالبهای کاغذی برای کاپ کیکها استفاده کنید و با قاشق ابتدا یک قاشق از مایه کاکائویی در کپسولها بریزید.
نکته: توضیح درباره اضافه کردن آرد به مایه
دو قاشق آرد اضافه به این دلیل است که وزن مواد ساده با مواد کاکائویی یکسان شود و مواد کاکائویی تهنشین نشوند.
مرحله ۷: ترتیب لایههای مایه در قالبها
سپس روی آن یک قاشق از مایه ساده بریزید و به همین ترتیب به شکل لایه به لایه ادامه دهید تا دو سوم از کاپ کیکها پر شود، دقت کنید بیشتر از دو سوم قالب را پر نکنید چون خیلی پف میکند و کیک در هنگام پخت از قالبها بیرون میریزد.
مرحله ۸: پخت کاپ کیکها در فر
سپس قالب کپسولها را داخل فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کاملاً بپزند و کنارههای کاپ کیکها طلایی رنگ شوند.
مرحله ۹: ایجاد شکل گنبدی برای کاپ کیکها
اگر میخواهید سطح کاپ کیکها گنبدی شکل شود ابتدا ۴ دقیقه المنت بالایی یا گریل را روشن کنید تا سطح آنها پف کند و طلایی رنگ شود و بعد از آن حرارت پایین را روشن کنید بعد از این که کیکها کاملاً پختند میزان پخت آنها را تست کنید.
مرحله ۱۰: تست پخت کاپ کیکها
یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده است و کاملاً پخته شده است و سپس قالبهای کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شوند.
مرحله ۱۱: تزیین و سرو کردن کاپ کیکها
بعد از آن کیکها را از داخل قالب بیرون بیاورید و با توجه به ذائقه و به سلیقه خودتان مقداری عسل و شکلات ذوب شده روی آنها بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا شکلات چیپسی روی آنها را تزئین کنید. در آخر تعدادی کاپ کیک ماربل را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده ساده و مقوی و خوش طعم به همراه چای برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک ماربل مجلسی با طعم بسیار عالی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران