[ad_1]
طرز تهیه کاپ کیک تمشک به سبک جدید مناسب پذیرایی
طرز تهیه کاپکیک تمشک به سبک جدید مناسب پذیرایی

طرز تهیه کیک قهوه و گردو کیک قهوه و گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که پرطرفدارترین نوع …

طرز تهیه کوفته انار و گردو کوفته انار و گردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و اصیل شمالی است که به …

طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی کیک شکلاتی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای …
کاپ کیک تمشک یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده میشود و از این کاپ کیکهای خوش طعم و پرطرفدار میتوانید به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک تمشک در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۱ لیوان |
کره به دمای محیط رسیده | ۸۵ گرم |
شکر | ۸۵ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
شیر | ۴ قاشق غذا خوری |
تمشک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاپ کیک تمشک
مرحله ۱: آمادهسازی کره و شکر
برای طرز تهیه کاپ کیک تمشک ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن سفید رنگ و پفکی شود بهتر است که از شکر دانه ریز استفاده کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن تخممرغ و وانیل
سپس تخم مرغها را یکی یکی به ترکیب اضافه کنید و هر کدام را به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با مواد مخلوط شده و بافت یکدست و حجیم و کشدار شود بعد هم مقداری وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۳: ترکیب وانیل و آمادهسازی آرد
وانیل را با مخلوط مواد هم بزنید و ترکیب کنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد بعد در یک ظرف دیگر مقداری آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس به آن بکینگ پودر اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۴: الک کردن مواد خشک
سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا بافت آن یکدست شود و بعد آن را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و آرد در مخلوط گلوله نشود.
مرحله ۵: افزودن شیر به مخلوط
بعد مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود سپس داخل قالبهای مافین و یا قالب کاپ کیک را چرب کنید و یا در آنها کپسولهای کاغذی قرار دهید.
مرحله ۶: پر کردن کپسولها و تزئین با تمشک
سپس از مایه کاپ کیک داخل کپسولهای کاغذی بریزید، طوری که به اندازه یک سوم از حجم کپسولهای کاغذی با مایه کاپ کیک پر شود بعد مقداری تمشک که از قبل تمیز شستهاید و خشک شدهاند را در مقداری آرد بغلتانید و به آرد آغشته کنید.
مرحله ۷: لایهبندی تمشک و مایه کاپ کیک
بعد تعدادی تمشک را روی مایه کاپ کیکهای داخل کپسولهای کاغذی بریزید و دوباره مقداری از مایه کاپ کیک را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند و در آخر هم چند تمشک را روی مایه کاپ کیک قرار دهید و سطح آن را تزئین کنید.
مرحله ۸: نکات قبل از ورود به فر
تمشکها را داخل مایه کیک فرو نکنید و فشار ندهید چون بعد از پخت تمشکها داخل مایه کیک فرو میروند توجه کنید که به اندازه نصف حجم کپسولهای کاغذی را از مایه کیک بریزید چون کیکها بعد از پخت پف میکنند و حجم آنها زیاد میشود.
مرحله ۹: پخت کاپ کیک در فر
بعد قالبها را داخل فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و خوب مغز پخت شوند.
مرحله ۱۰: چک کردن پخت کاپ کیک
در ۲۰ دقیقه اول باید در فر را باز نکنید چون پف کیکها از بین میرود و بعد از آن یک سیخ چوبی را داخل یکی از کاپ کیکها فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کاپ کیکها خوب پخته شده و آماده هستند.
مرحله ۱۱: خنک کردن کاپ کیکها در فر خاموش
بعد از این که کاپ کیکها خوب پختند حرارت فر را خاموش کنید و اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۵ دقیقه در فر خاموش با در بسته باقی بمانند و بعد از آن قالب آنها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاپ کیکها کمی خنک شوند.
مرحله ۱۲: تزئین کاپ کیکها
سپس کاپ کیکها را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان روی کاپ کیکها مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده بریزید و آنها را با پودر پسته، مغز گردوی خرد شده و شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله ۱۳: سرو کردن و تزئین نهایی با تمشکها
برای تزئین کاپ کیکها همینطور میتوانید از تمشکهای کوچک برای روی کاپ کیکها هم استفاده کنید و بعد تعدادی کاپ کیک را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه کاپکیک تمشک به سبک جدید مناسب پذیرایی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران