[ad_1]
طرز تهیه ژامبون مرغ، با طعم بسیار عالی و خوشمزه در منزل
طرز تهیه ژامبون مرغ، با طعم بسیار عالی و خوشمزه در منزل
ژامبون مرغ یکی از انواع ژامبونهای خوشمزه و لذیذ است که از آن میتوانید برای درست کردن انواع ساندویچها، فست فودها و فینگر فودهای پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید این ژامبون خوش طعم را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ژامبون مرغ در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ خرد شده | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر خامهای | ۳۰ گرم |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | ۲/۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
ادویه مرغ | ۱ قاشق چای خوری |
ادویه آل اسپایس | نصف قاشق چای خوری |
(دارچین و جوز هندی و میخک ) به جای آل اسپایس | ۳/۱ قاشق چای خوری |
قرص مرغ | ۱ عدد |
روغن زیتون یا روغن مایع | ۴/۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه رنگی برش داده شده | نصف ۱ عدد |
قارچ اسلایس شده | ۴ عدد |
طرز تهیه ژامبون مرغ
مرحله ۱: شستن و خرد کردن سینه مرغ
برای طرز تهیه ژامبون مرغ ابتدا سینه مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید استخوانهای سینه را جدا کنید و آن را در اندازههای کوچکتر خرد کنید تا در هنگام میکس کردن به دستگاه میکسر یا خردکن فشار وارد نشود، سپس برشهای سینه مرغ را داخل دستگاه میکسر یا غذاساز بریزید.
مرحله ۲: اضافه کردن سیر به مرغها و میکس کردن آنها
بعد از آن چند حبه سیر را پوست بگیرید و به سینههای مرغ اضافه کنید، سپس میکسر را روشن کنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و گوشت مرغ خوب میکس و خرد شود، همینطور عطر و طعم سیر کاملاً به خورده پورههای مرغ برود و آن را مزهدار کند.
مرحله ۳: اصافه کردن ادویهها و میکس کردن با گوشت مرغ
بعد از این که مرغ و سیر خوب با هم مخلوط شدند و بافت یکدستی تشکیل شد سپس ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل، ادویه مرغ و ادویه آل اسپایس است به مقدار مناسب و با توجه به ذائقه خودتان روی مرغ پوره شده بریزید.
مرحله ۴: استفادا از ادویههای دیگر به جای ادویه آل اسپایس
اگر ادویه آل اسپایس در دسترس نبود میتوانید به جای آن از ترکیبی از دارچین، جوز هندی و میخک استفاده کنید، به مقدار لازم از این ادویهها داخل میکسر بریزید و با گوشت مرغ میکس کنید تا عطر و طعم ادویهها کاملاً به خورد مرغ پوره شده برود و آن را طعمدار کند.
مرحله ۵: اضافه کردن روغن زیتون به پوره مرغ و مخلوط کردن آنها
سپس مقداری روغن زیتون به مخلوط مواد پوره شده مرغ اضافه کنید دوباره با هم میکس کنید تا روغن زیتون کاملاً به خورد مرغ برود و بافت آن را لطیفتر کند اگر روغن زیتون در دسترس نبود میتوانید از روغن مایع استفاده کنید و با مواد مخلوط کنید.
مرحله ۶: اصافه کردن سفیده تخم مرغ و مخلوط کردن با بقیه مواد
سپس یک تخم مرغ را در یک ظرف دیگر بشکنید سفید و زرده را از هم جدا کنید، سفیده تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید، میکسر را روشن کنید تا همه مواد با هم خوب میکس شوند، سفیده تخم مرغ به خورد مواد برود تا بافت مخلوط تشکیل شده یک دست و صاف شود.
مرحله ۷: اضافه کردن نشاسته ذرت و پنیر خامهای به ترکیب مواد
بعد از آن مقداری نشاسته ذرت به ترکیب مواد اضافه کنید، با هم میکس کنید تا خوب با هم مخلوط شوند، بافت مخلوط تشکیل شده منسجمتر شود و بعداً به راحتی فرم بگیرد، سپس مقداری پنیر خامهای را به ترکیب مواد اضافه کنید و خوب با هم میکس کنید.
مرحله ۸: قرار دادن مخلوط مواد روی سلفون
وقتی که بافت مخلوطی تشکیل شده کاملاً خمیری شکل، یک دست و صاف شد، طوری که عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم رفت روی یک سطح صاف یک سلفون قرار دهید، آن را باز کنید سپس مواد ژامبون را از داخل میکسر روی سلفون قرار دهید.
مرحله ۹: اصافه کردن فلفل دلمه رنگی برش داده شده به مواد گوشتی
بعد کمی مواد را روی سطح سلفون پهن کنید، سپس فلفل دلمهای رنگی را که از قبل تمیز شستهاید و خشک کردهاید به شکل نواری و باریک برش بزنید، وسط مخلوط مواد گوشتی قرار دهید بهتر است که از فلفل دلمه با رنگهای مختلف استفاده کنید تا ظاهر ژامبون جذابتر شود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن قارچهای برش داده شدا به مخلوط مواد گوشتی
اگر همه رنگهای فلفل دلمه در دسترس نبود میتوانید فقط از رنگ قرمز استفاده کنید بعد از آن قارچها را که از قبل تمیز شستهاید، خشک کردهاید و زدگیهای آنها را گرفتهاید به شکل ورقهای و باریک برش بزنید و در وسط مخلوط مواد گوشتی قرار دهید.
مرحله ۱۱: چیدن فلفل دلمه رنگی و قارچ در وسط مواد گوشتی
فلفل دلمه رنگی و قارچهای برش داده شده را به طور پراکنده در وسط و به مقدار کم قرار دهید لازم نیست که ضخامت زیادی از فلفل دلمه و قارچ داخل مواد قرار بگیرد فقط به اندازه که ظاهر ژامبون جذابتر شود و طعم فلفل دلمه و قارچ داخل آن احساس شود.
مرحله ۱۲: فرم دادن به مواد گوشتی و رول کردن آنها
سپس با سلفون مواد گوشتی را رول و شکلات پیچ کنید تا به شکل یک ژامبون در اندازه دلخواه خودتان فرم بگیرد، چند بار روی سطح صاف بچرخانید تا قطر ژامبون در همه قسمتها یکدست شود، سطح آن کاملاً صاف و بدون ترک شود و در اندازه مناسب فرم بگیرد.
مرحله ۱۳: پیچاندن ژامبون در فویل و قرار دادن در ظرف با اندازه مناسب
بعد از آن ژامبون را با سلفون روی آن داخل دو لایه فویل قرار دهید، فویل را محکم شکلات پیچ کنید تا آب داخل آن نفوذ نکند، سپس ژامبون را داخل یک ظرف با اندازه مناسب قرار دهید به طوری که ژامبون کاملاً در ظرف قرار بگیرد و هیچ قسمتی از آن بیرون نباشد.
مرحله ۱۴: ریختن آب در ظرف و پختن ژامبون در آن
سپس مقداری آب داخل ظرف بریزید به طوری که تا نصف ژامبون را بپوشاند و بالا بیاید بعد روی ظرف را با فویل بپوشانید سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت یک ساعت ژامبون در آب بپزد، کاملاً مغز پخت شود و بافت آن نرم شود.
مرحله ۱۵: برگرداندن ژامبون داخل ظرف و پختن طرف دیگر آن
بعد از یک ساعت ژامبون را داخل ظرف بچرخانید تا نیمه دیگر آن هم بپزد، دوباره داخل ظرف آب بریزید تا نصف ژامبون را بگیرد، بعد روی ظرف را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا طرف دیگر ژامبون هم به مدت یک ساعت خوب بپزد و آماده شود.
مرحله ۱۶: برداشتن ژامبون از روی حرارت و جدا کردن فویل آن
وقتی که ژامبون داخل آب خوب مغز پخت و آماده شد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، اجازه دهید تا ژامبون در دمای محیط خنک شود، سپس ژامبون را از داخل ظرف بیرون بیاورید فویل آن را باز کنید و کنار بگذارید تا زودتر سرد شود.
مرحله ۱۷: قرار دادن ژامبون مرغ در یخچال
بعد از این که ژامبون در دمای محیط خنک شد سپس آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد و بافت آن منسجم شود، سپس ژامبون مرغ که کاملا خودش را گرفته است، از داخل یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف قرار دهید.
مرحله ۱۸: سرو کردن ژامبون مرغ
سپس ژامبون مرغ را با یک چاقوی تیز در اندازههای دلخواه برش بزنید، بعد سلفون آن را جدا کنید و از آن استفاده کنید از ژامبون مرغ میتوانید برای درست کردن انواع ساندویچها و فینگر فودهای خوش طعم و لذیذ همراه با انواع دورچین و مخلفات استفاده کنید.
طرز تهیه ژامبون مرغ، با طعم بسیار عالی و خوشمزه در منزل
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران