[ad_1]
طرز تهیه پیتزا لقمه ای، پیش غذای خاص و بسیار لاکچری!
طرز تهیه پیتزا لقمه ای، پیش غذای خاص و بسیار لاکچری!
طرز تهیه لقمه مرغ لقمه مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید لقمه مرغ به …
طرز تهیه مرغ خامه ای مرغ خامه ای یکی از انواع غذاهای حاص و خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه قلیه ماهی ساده قلیه ماهی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
پیتزا لقمهای یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، پیتزا لقمهای را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانیها به عنوان یک پیش غذای شیک ومناسب استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا لقمه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
نان تست | به مقدار لازم |
سوسیس | ۳ عدد |
قارچ | ۱۰ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
ذرت | نصف فنجان |
مواد گوشتی یا مرغی | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
سس کچاپ برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
سیب زمینی سرخ کرده | به دلخواه |
طرز تهیه پیتزا لقمه ای
مرحله ۱: خرد کردن و سرخ کردن سوسیسها
ابتدا سوسیسها را نگینی در اندازههای کوچک خرد کنید سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود بعد سوسیسها را داخل تابه بریزید، همراه با روغن داغ تفت دهید تا همه قسمتهای سوسیسها سرخ شود.
مرحله ۲: اضافه کردن قارچهای خرد شده و تفت دادن آنها
بعد از آن قارچها را که از قبل تمیز شستهاید، سپس قسمتهای خراب آنها را گرفتهاید و به شکل حلقهای یا نگینی خرد کردهاید به سوسیسها اضافه کنید، کمی روی حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود و قارچها همراه با سوسیسها سرخ شوند.
مرحله ۳: خرد کردن و تفت دادن فلفل دلمه
یک فلفل دلمهای را که تمیز شستهاید به شکل نگینی و ریز خرد کنید، به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا تفت داده شود و عطر فلفل دلمه در مواد پخش شود بهتر است که از فلفل دلمهای سبز رنگ استفاده کنید که در نهایت شکل و ظاهر پیتزای لقمهای جذابتر شود.
مرحله ۴: اضافه کردن ذرت و ادویهها به مواد
بعد از آن مقداری ذرت به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، بهتر است که از کنسرو ذرت استفاده کنید، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن روی مواد بپاشید، خوب هم بزنید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۵: تفت دادن گوشت چرخ کرده یا مرغ
مواد داخلی پیتزا کاملا به سلیقه و دلخواه خودتان بستگی دارد و میتوانید از هر نوع مادهای که دوست دارید استفاده کنید مثلاً میتوانید به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید، آنها را تفت دهید، بعد از آن با مواد دیگر ترکیب کنید.
مرحله ۶: برداشتن تابه از روی حرارت
به دلخواه خودتان میتوانید، مقدار فلفل دلمه، قارچ، ذرت و سوسیس را کم و زیاد کنید علاوه بر آن میتوانید از ادویههای دلخواه خودتان مثل فلفل قرمز در ترکیب مواد استفاده کنید بعد از این که مواد آماده شد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله ۷: برش دادن نانهای تست
سپس تعدادی نان تست را یکی یکی روی سطح صاف قرار دهید ابتدا با وردنه نان تست را کاملاً فشار دهید تا پهن و فشرده شود بعد با یک قالب دایرهای نانهای تست را به شکل گرد و در اندازه مناسب برای قرار دادن داخل قالبهای مافین برش بزنید.
مرحله ۸: چرب کردن قالبها با روغن
اگر قالب آماده در دسترس شما نبود میتوانید از لبههای لیوان برای برش دادن نان تست استفاده کنید و برشهای دایرهای شکل داشته باشید همه نانهای تست را به همین ترتیب فرم دهید و آماده کنید سپس داخل قالبها را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
مرحله ۹: ریختن سس کچاب روی نانهای تست
بعد برشهای نان تست را داخل قالبهای مافین طوری قرار دهید که که لبههای آنها بالا بیاید و دیواره قالب را بپوشاند سپس داخل همه نانهای تست کمی سس کچاپ بریزید با یک فرچه تمام سطح نان تست را به مقداری سس آغشته کنید.
مرحله ۱۰: ریختن مواد داخلی در قالبها و اضافه کردن پنیر پیتزا
سپس مقداری از مواد داخلی پیتزا را در نانهای توست داخل قالبها بریزید، بعد مقداری پنیر پیتزا را روی همه مواد بریزید تا سطح آنها با پنیر پیتزا پوشانده شود مقدار پنیر پیتزا به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد و میتوانید کم و زیاد کنید.
مرحله ۱۱: ریختن ذرت و گوجه گیلاسی برش داده شده
هر چقدر مقدار پنیر پیتزا بیشتر باشد در نهایت پیتزای لقمهای کشدارتر میشود سپس با سلیقه خودتان مقداری ذرت روی آنها برای تزئین بچینید همچنین میتوانید تعدادی گوجه گیلاسی را بشورید از وسط برش دهید، یک برش از آن را روی هر مافین قرار دهید.
مرحله ۱۲: قرار دادن مافینها در فر و تنظیم دمای فر
سپس قالبهای مافین را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و کاملاً مغز پخت شود
مرحله ۱۳: بیرون آوردن پیتزا لقمهای از داخل قالب
بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود سپس به آرامی پیتزای لقمهای را از داخل قالب بیرون بیاورید، بعد در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً خنک شود،
مرحله ۱۴: تزئین کردن پیتزا لقمه
بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان روی پیتزای لقمه مقداری سس کچاپ بریزید، بعد از آن کمی آویشن روی مخلوط بپاشید سپس آنها را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، در کنار پیتزای لقمهای میتوانید مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم قرار دهید. در آخر پیتزای لقمهای را به عنوان یک فینگر فود خوش طعم و لذیذ یا یک پیش غذای شیک و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا لقمه ای، پیش غذای خاص و بسیار لاکچری!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران