[ad_1]
طرز تهیه پیتزا خامه ای خوشمزه و فوری به روش رستورانی!
طرز تهیه پیتزا خامه ای خوشمزه و فوری به روش رستورانی!
پیتزا خامه ای یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده میشود این پیتزای پرطرفدار را میتوانید خیلی راحت درست کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید، پیتزای خامهای طعمی متنوع و متفاوت از سایر پیتزاها دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا خامه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
آرد | ۴ پیمانه معادل ۵۲۵ گرم |
آب گرم | ۱ لیوان معادل ۲۵۰ میلی لیتر |
خمیر مایه | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
ماست | نصف لیوان |
روغن | ۳/۱ لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تاپینگ پیتزا | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
فلفل سبز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
گوجه خرد شده | ۲ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
پول بیبر و پودر سیر | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس پیتزا | به مقدار لازم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
آویشن | به مقدار لازم |
سس کچاب یا سس گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا خامه ای
مرحله ۱: درست کردن خمیر مایه
ابتدا برای درست کردن خمیر مایه مقداری آب ولرم را داخل یک ظرف بریزید، سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، بعد مقداری شکر را هم به مخلوط اضافه کنید دوباره هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۲: عمل آمدن خمیر مایه
وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً یکدست شد روی ظرف را بپوشانید، آن را کنار بگذارید اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بماند و خمیر مایه عمل بیاید زمانی که مخلوط در کنارههای ظرف شروع به تشکیل حباب کرد یعنی خمیر مایه عمل آمده است.
مرحله ۳: مخلوط کردن خمیر مایه با روغن
سعی کنید از خمیر مایه تازه و سالم استفاده کنید تا خمیر مایه خوب پف کند و کیفیت آن مطلوب شود، سپس خمیر مایه عمل آمده را داخل یک ظرف بریزید، بعد مقداری روغن به آن اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۴: اضافه کردن ماست و نمک به مواد و الک کردن آرد
بعد از آن ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا با هم مخلوط و یک دست شوند سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یک دست شود.
مرحله ۵: اضافه کردن بکینگ پودر به آرد
سپس مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را کم کم به شکل کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و خمیر جمع شود و شکل بگیرد.
مرحله ۶: ورز دادن خمیر
دقت کنید که بافت خمیر نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد پس وقتی به بافت مناسب رسید دیگر آرد اضافه نکنید، بعد از آن خمیر را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا بافت خمیر کاملا صاف، یک دست، نرم و لطیف شود که موقع ورز دادن به دست نمیچسبد.
مرحله ۷: پوشاندن ظرف خمیر و استراحت خمیر
وقتی که بافت خمیر یک دست شد و روی آن ترکی ایجاد نشد داخل یک ظرف را با روغن چرب کنید، خمیر را در آن قرار دهید، میتوانید سطح خمیر را هم کمی چرب کنید بعد روی ظرف را با یک پارچه بپوشانید، خمیر را در یک محیط تاریک و تقریباً گرم قرار دهید.
مرحله ۸: خرد کردن و ریختن روغن در تابه
اجازه دهید تا خمیر به مدت دو ساعت در محیط استراحت کند، پف کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود در این فاصله پیاز را پوست بگیرید، بشورید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
مرحله ۹: تفت دادن پیازها و برشهای مرغ
بعد پیازها را در تابه بریزید، با روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند، سپس سینههای مرغ را که از قبل به شکل نگینی و در اندازه دلخواه خودتان برش زدهاید به پیازها اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و همه قسمتهای آنها سرخ شود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن ادویهها به مواد
سپس مقداری نمک روی مرغها بریزید، دوباره کمی تفت دهید بعد از آن ادویهها را که شامل فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و پول بیبر است را به اندازه دلخواه و با سلیقه خودتان به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مواد پخش شود.
مرحله ۱۱: خرد کردن فلفل سبز شیرین و گوجه فرنگی و تفت دادن فلفل
بهتر است فلفل سبز شیرین را تمیز بشورید و به شکل نگینی خرد کنید همینطور گوجه فرنگی را هم تمیز بشورید و به شکل نگینی خرد کنید بعد از این که ادویهها را به مدت تقریباً ۱۰ دقیقه در تابه تفت دادید فلفلهای برش داده شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله ۱۲: اضافه کردن و تفت دادن گوجهها در تابه
بعد از آن گوجهها را هم اضافه کنید دوباره تفت دهی تا آب آنها کشیده شود، همه مواد با هم مخلوط شوند تا عطر و طعم آنها به خورد هم برود، همه مواد داخل تابه را تفت دهید تا به روغن بیفتند بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۱۳: مخلوط کردن پنیر پارمزان و خامه صبحانه
سپس برای درست کردن سس پیتزا، مقداری پنیر پارمزان را داخل یک ظرف بریزید بعد خامه صبحانه را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یک دست شوند با توجه به ذائقه خودتان میتوانید مقدار پنیر پارمزان را کمتر یا بیشتر بریزید.
مرحله ۱۴: اضافه کردن سس مایونز و پودر آویشن به مواد سس
سپس مقداری سس مایونز به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی تشکیل شود، بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر آویشن به ترکیب مواد سس اضافه کنید، هم بزنید تا آویشن در مواد پخش شود.
مرحله ۱۵: گرفتن پف خمیر و پهن کردن در سینی
بعد از این که خمیر عمل آمد، روی آن را بردارید با دست پف خمیر را بگیرید و آن را کمی ورز دهید سپس داخل سینی یا قالب مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید، بعد از آن خمیر را داخل سینی یا قالب قرار دهید و با دست آن را کف ظرف پهن کنید.
مرحله ۱۶: ایجاد سوراخ روی خمیر
موقع پهن کردن خمیر دقت کنید که ضخامت آن در همه قسمتها تقریباً یکسان باشد تا در هنگام پخت بعضی از قسمتها خشک نشوند یا نسوزند، سپس با چنگال روی سطح خمیر سوراخهایی ایجاد کنید تا در هنگام پخت، خمیر پف نکند و بالا نیاید چون شکل آن خراب میشود.
مرحله ۱۷: قرار دادن سینی پیتزا در فر و تنظیم دمای فر
بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا خمیر پیتزا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در فر بپزد و به حالت نیم پز درآید، بعد از این زمان سینی یا قالب خمیر پیتزا را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.
مرحله ۱۸: اضافه کردن سس و پنیر پیتزا روی خمیر
سپس مقداری از سس روی خمیر بریزید، با فرچه آن را روی سطح خمیر کاملاً پخش کنید تا همه خمیر با سس پوشانده شود بعد از این که سس در همه قسمتهای خمیر پخش شد پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید و پخش کنید تا سطح خمیر با پنیر پیتزا پوشانده شود.
مرحله ۱۹: استفاده از پنیر موزارلا به جای پنیر پیتزا
به جای پنیر پیتزا رنده شده میتوانید از پنیر موزارلا ورقهای استفاده کنید، پنیرها را روی سطح خمیر بچینید تا خمیر با پنیر پوشانده شود، استفاده از پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا بستگی به ذائقه خودتان دارد و میتوانید از هر کدام از پنیرها استفاده کنید.
مرحله ۲۰: اضافه کردن مواد گوشتی روی خمیر
سپس مواد گوشتی را روی پنیر بریزید، خوب پخش کنید، سعی کنید مواد گوشتی در همه قسمتهای خمیر به طور یکسان پخش شوند و کاملاً سطح خمیر را بپوشانند، مقدار استفاده از مواد گوشتی بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و میتواتید آن را تغییر دهید.
مرحله ۲۱: اضافه کردن پنیر پیتزا روی مواد گوشتی
بعد از آن روی مواد گوشتی، مقداری پنیر پیتزا بریزید، اندازه پنیر پیتزا در این مرحله باید بیشتر از مرحله قبل باشد تا کاملا سطح مواد گوشتی را بپوشاند هر چقدر مقدار استفاده از پنیر پیتزا بیشتر باشد در نهایت پیتزا کشدارتر و خوش طعمتر میشود.
مرحله ۲۲: قرار دادن قالب پیتزا در فر و تنظیم دمای آن
سپس سینی یا قالب پیتزا را داخل فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزد و کاملاً مغز پخت و آماده شود، دقت کنید دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد.
مرحله ۲۳: بیرون آوردن پیتزا از فر و تزئین آن
بعد از این مدت سینی یا قالب پیتزا را از فر بیرون بیاورید در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس پیتزا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان پیتزا را با سس کچاب یا سس گوجه فرنگی تزئین کنید. سپس پیتزا را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سس سالاد، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا خامه ای خوشمزه و فوری به روش رستورانی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران