[ad_1]
طرز تهیه پنینی بوقلمون، غذای فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه پنینی بوقلمون، غذای فوری و بسیار خوشمزه!
پنینی بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل ایتالیایی است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود، این فینگر فود خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب است، به جای بوقلمون میتوانید این غذا را با مرغ درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پنینی بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه بوقلمون | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
حریره سیر | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه قرمز | نصف ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
پنیر گودا | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
پاپریکا و پودر پیاز | ۱ قاشق چای خوری |
نان | به مقدار لازم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
سس خردل | به مقدار لازم |
سیب زمینی متوسط سرخ کرده برای دورچین | ۲ هدد |
لیمو ترش تازه برش داده شده برای دورچین | ۱ عدد |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم از هر کدام |
سس چیلی برای تزیین | به مقدار لازم |
نعنای تازه برای تزئین سس | به مقدار لازم |
طرز تهیه پنینی بوقلمون
مرحله ۱: شستن و خرد کردن قارچها
برای طرز تهیه پنینی بوقلمون ابتدا قارچها را تمیز بشورید، کنار بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود، بعد زدگیها و خرابیهای آنها را بگیرید، قارچها را به شکل ورقهای برش بزنید، داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید، سپس فلفل دلمهای قرمز رنگ را بشورید و خشک کنید.
مرحله ۲: خرد کردن فلفل دلمه قرمز و پیاز
بعد از آن دانههای داخل فلفل دلمهای قرمز رنگ را خارج کنید، سپس نصف فلفل دلمه را به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید، بعد از آن پیاز را پوست بگیرید، آن را به شکل خلالی و باریک برش بزنید و کنار بگذارید.
مرحله ۳: برش زدن سینه بوقلمون یا مرغ
سپس سینه بوقلمون را ابتدا از وسط با یک برش افقی به دو قسمت تقسیم کنید تا ضخامت آن کم شود بعد به شکل نواری و باریک برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید، به جای سینه بوقلمون میتوانید از سینه مرغ برای درست کردن این غذا استفاده کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن نمک و ادویهها به برشهای گوشت
سپس مقداری نمک، روی سینه برشهای گوشت بوقلمون بریزید، با آنها خوب مخلوط کنید بعد ادویهها را که شامل فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز و آویشن است به مقدار دلخواه و در اندازه مناسب روی برشهای گوشت بریزید، خوب با آنها مخلوط کنید.
مرحله ۵: اصافه کردن روغن زیتون به برش گوشتها
ادویهها را با گوشت بوقلمون حسابی ورز دهید تا ادویهها به خورد آنها بروند بعد مقداری روغن زیتون روی برشهای بوقلمون بریزید، با هم مخلوط کنید تا روغن زیتون به خورد آنها برود و بافت آنها را نرمتر کند، بعد روی ظرف را با نایلون بپوشانید.
مرحله ۶: قرار دادن گوشت بوقلمون در یخچال و ریختن پیاز در روغن داغ
سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا برشهای گوشت بوقلمون به مدت یک ساعت استراحت کنند و کاملاً مزهدار شوند در این فاصله مقداری روغن در یک تابه بریزید، بعد تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در تابه بریزید.
مرحله ۷: اضافه کردن آب به پیازها و تفت دادن پیازها و قارچهای اسلایس شده
کمی هم آب روی پیازها بریزید، پیازها را به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند، بافت آنها باید کاملاً نرم شود، بعد از این زمان قارچهای اسلایس شده را داخل تابه بریزید، با حرارت متوسط تقریبا ۵ دقیقه قارچها را تفت دهید.
مرحله ۸: اضافه کردن گوشت بوقلمون و تفت دادن آنها
وقتی که آب قارچها کشیده شد سپس گوشتهای مزهدار شده بوقلمون را از یخچال بیرون بیاورید، آنها را در تابه بریزید، با پیاز و قارچها تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، گوشتها را داخل تابه هم بزنید تا همه قسمتهای آنها به یک اندازه تفت داده شود.
مرحله ۹: اضافه کردن سیر و فلفل دلمههای خرد شده
بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید با رنده ریز رنده کنید، داخل تابه بریزید و تقریباً ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر پخش شود و با بقیه مواد خوب مخلوط شود، طوری که عطر و طعم سیر به خورد مواد برود، سپس فلفل دلمههای قرمز را که از قبل آماده کرده بودید داخل تابه بریزید.
مرحله ۱۰: پختن همه مواد داخل تابه با هم
سپس فلفل دلمهها را با بقیه مواد تفت دهید تا عطر فلفل دلمه پخش شود، بعد از این که بافت فلفل دلمهها نرم شد، در تابه را ببندید، اجازه دهید تا همه مواد با هم تقریباً به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند طوری که عطر و طعم آنها کاملا با هم مخلوط شود.
مرحله ۱۱: برش دادن نان و ریختن سس مایونز و سس خردل روی تکههای نان
سپس نان باگت یا نان برگر را از وسط نصف کنید، روی سطح داخلی یکی از برشهای نان مقداری سس مایونز بریزید با پشت قاشق پخش کنید تا سطح داخلی نان کاملاً با سس آغشته شود بعد مقداری سس خردل روی برش دیگر نان بریزید و روی سطح نان پخش کنید.
مرحله ۱۲: ریختن پنیر پیتزا و مواد گوشتی داخل نان برگر
بعد روی یکی از نانها مقداری پنیر پیتزا بریزید و پخش کنید، مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد ولی هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نهایت پنینی بوقلمون کشدارتر و خوش طعمتر میشود، بعد از آن مواد گوشتی را روی پنیر پیتزا بریزید.
مرحله ۱۳: اضافه کردن پنیر گودا به مواد داخل ساندویچ
سپس مقداری پنیر ورقهای گودا را روی مواد گوشتی قرار دهید پنیر گودا طعم فوق العادهای دارد و استفاده از آن بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد بعد از آن، طرف دیگر نان برگر را روی همه مواد و پنیرها قرار دهید، سپس کمی با دست فشرده کنید.
مرحله ۱۴: گریل کردن پنینی بوقلمون
بعد از آن تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملاً داغ شود، سپس ساندویچ پنینی گوشت را روی تابه گریل قرار دهید یک جسم سنگین را روی آن بگذارید تا کاملاً به تابه بچسبد و به مدت ۵ دقیقه گریل شود.به جای تابه گریل میتوانید از تابه نچسب استفاده کنید.
مرحله ۱۵: برگرداندن و گریل کردن طرف دیگر پنینی بوقلمون
سپس ساندویچ را برگردانید، جسم سنگین را روی آن قرار دهید، اجازه دهید تا طرف دیگر هم به مدت ۵ دقیقه گریل شود و بعد از آن پنینی بوقلمون را به آرامی از داخل تابه بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به شکل و اندازه دلخواه آن را برش بزنید.
مرحله ۱۶: خرد کردن سیب زمینی و ریختن روغن در تابه
تعدادی سیب زمینی را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید، سیب زمینیها را بشورید، داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود و کاملاً خشک شوند سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله ۱۷: سرخ کردن سیب زمینیها در روغن داغ
بعد از این که روغن داغ شد سیب زمینیها را در تابه بریزید و سرخ کنید وقتی یک طرف سیب زمینیها طلایی رنگ شد آنها را در تابه زیر و رو کنید تا همه قسمتهای آنها به یک اندازه سرخ و طلایی شود، برای سرخ کردن سیب زمینیها میتوانید از دستگاه سرخ کن استفاده کنید.
مرحله ۱۸: قرار دادن انواع دورچین و تزئین آنها
بعد از سرخ شدن سیب زمینیها تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس در هنگام سرو غذا سیب زمینیهای سرخ شده را در کنار پنینی بوقلمون بریزید یک لیمو ترش تازه را هم تمیز بشورید، به شکل حلقهای برش بزنید و در کنار آنها قرار دهید.
مرحله ۱۹: تزئین ظرف سرو با انواع سسهای مختلف
سپس مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی یا سس چیلی را داخل یک ظرف کوچک و مناسب بریزید با یک برگ نعنا آن را تزئین کنید، بعد سس را در کنار ظرف پنینی بوقلمون قرار دهید، برای تزئین ظرف سرو طبق سلیقه و به دلخواه خودتان عمل کنید. در آخر پنینی بوقلمون را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پنینی بوقلمون، غذای فوری و بسیار خوشمزه!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران