[ad_1]
طرز تهیه پنکیک ژاپنی به روش سنتی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک ژاپنی به روش سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک برنجی نارگیلی کیک برنجی نارگیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که به دلیل وجود نارگیل در رسپی آن طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه شیرینی پای کدو حلوایی شیرینی پای کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ایرانی است که به عنوان یک شیرینی خشک محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات شیرینی ماربلد وانیل و شکلات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در اغلب مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، …
پنکیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است این پنکیک را میتوانید به روشهای مختلف درست کنید و به عنوان یک میان وعده مقوی از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پنکیک ژاپنی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پنکیک ژاپنی | |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نشاسته ذرت | نصف پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
شیر | ۳/۲ پیمانه |
روغن | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه پنکیک ژاپنی
مرحله ۱: جداسازی و فرم دادن سفیده تخممرغ
برای طرز تهیه پنکیک ژاپنی ابتدا تخم مرغها را بشکنید و زرده و سفیدههای آن را از هم جدا کنید و داخل دو ظرف جداگانه بریزید سپس سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا حجیم شوند اما هنوز شل باشند سپس نصف مقدار شکر را کم کم به سفیدههای تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله ۲: ادامه فرم دادن سفیده تخممرغ و زدن زرده
بعد با همزن برقی مخلوط سفیدههای تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا شکر حل شود و سفیدهها کاملاً فرم بگیرند و سفت شوند به طوری که جای پرههای همزن روی آن باقی بماند سپس در ظرف دیگری زردههای تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید.
مرحله ۳: اضافه کردن شکر و وانیل
وقتی که تخم مرغها از لختگی خارج شدند و بافت آنها یکدست شد سپس بقیه شکر را به زردهها اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آن روشن و بافت آن کشدار و کرم رنگ شود بعد کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۴: اضافه کردن شیر به مخلوط
وانیل را هم بزنید تا عطر آن آزاد شود و بوی زهم تخم مرغها را از بین ببرد و بافت یکدستی تشکیل شود سپس مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط زردههای تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله ۵: اضافه کردن روغن و آرد به مخلوط
بعد روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و به اندازهای که با هم مخلوط شوند با دور کند همزن برقی هم بزنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن یکدست و سبک شود و بعد بکینگ پودر و نشاسته ذرت را به مخلوط تشکیل شده اضافه کنید.
مرحله ۶: ترکیب مواد خشک و اضافه کردن
بعد ترکیب مواد خشک را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط زردههای تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و آرد گلوله نشود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۷: اضافه کردن سفیدههای تخممرغ
سپس سفیدههای تخم مرغ فرم گرفته را در دو مرحله به مخلوط زردههای تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک و به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند سفیدههای تخم مرغ را خیلی به هم نزنید چون ممکن است که پف آنها از بین برود.
مرحله ۸: آماده سازی قالبها برای پخت پنکیک
بعد برای درست کردن قالب روی کاغذ روغنی یک مستطیل به ابعاد ۲۴ در ۳ سانتی متر بکشید و با قیچی اطراف آن را برش دهید و مستطیل را به شکل دایره گرد کنید و لبههای آن را با منگنه به هم بچسبانید، دقت کنید ارتفاع قالب را زیاد نگیرید.
مرحله ۹: پختن مایه کیک در قالبهای مخصوص
سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود سپس یک یا دو قالب را داخل تابه بگذارید و بعد از مایه کیک داخل قالبها بریزید به طوری که نصف آن از مواد کیک پر شود، مواد را داخل قالبها زیاد نریزید چون پف میکنند.
مرحله ۱۰: برگرداندن پنکیکها در تابه
بعد در تابه را ببندید تا کیک کاملاً بپزد و اطراف آن کمی طلایی رنگ شود سپس به آرامی قالب را با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملاً پخته شود با این روش پنکیکهایی که درست میکنید ارتفاع بیشتری نسبت به پنکیکهای معمولی دارند.
مرحله ۱۱: پخت پنکیک بدون استفاده از قالب
در صورتی که از قالب استفاده نکنید میتوانید مقداری از مواد را داخل تابه که گرم شده است بریزید و به شکل دایره آن را فرم دهید و وقتی یک طرف آن پخت و طلایی رنگ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم خوب بپزد و رنگ بگیرد.
مرحله ۱۲: خروج پنکیکها از تابه و تزئین آنها
بعد از آن پنکیکها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شوند و سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی پنکیکها بمالید و آنها را با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده تزئین کنید.
مرحله ۱۳: تزئین نهایی پنکیک ژاپنی و سرو کردن
سپس پنکیک ژاپنی را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و روی آن چند برش از میوه تازه توت فرنگی و یا برشهای حلقهای موز قرار دهید و این دسر شیک و جذاب و خوش طعم را برای پذیرایی و مهمانیها به همراه خامه و مربا و عسل و چای سرو کنید.
طرز تهیه پنکیک ژاپنی به روش سنتی با طعم بسیار عالی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران