[ad_1]
طرز تهیه همبرگر عدس، غذای بسیار خوشمزه و گیاهی!
طرز تهیه همبرگر عدس، غذای بسیار خوشمزه و گیاهی!
همبرگر عدس یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نوع همبرگر خوش طعم که خیلی راحت درست میشود را میتوانید با مواد متنوعی آماده کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانیها به عنوان پیش غذا استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه همبرگر عدس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
عدس | ۱ لیوان |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
پودر پانکو یا پودر نان | ۱ و نیم لیوان |
ترخون خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
ریحان خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پاپریکا و زیره سیاه | به مقدار لازم |
نان همبرگر تست شده | به تعداد کافی |
سس مایونز یا هر سس دیگری برای داخل ساندویچ | به مقدار لازم |
کاهو خرد شده | به مقدار لازم |
گوجه حلقهای | ۲ عدد |
خیارشور حلقهای | ۴ عدد |
طرز تهیه همبرگر عدس
مرحله ۱: خیساندن عدسها
ابتدا عدسها را از شب قبل یا حداقل چند ساعت قبل داخل یک ظرف بریزید مقداری آب به آنها اضافه کنید، بگذارید تا خوب خیس بخورند و نفخ آنها گرفته شود، خیس کردن حبوبات قبل از طبخ آنها هم نفخ آنها را میگیرد هم موجب میشود زودتر بپزند.
مرحله ۲: پختن عدسها
بعد از آن عدسهای خیس خورده را داخل یک قابلمه بریزید روی آن آب بگیرید به طوری که آب کاملاً سطح عدسها را بپوشاند سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا عدسها بپزند و نرم بشوند در این فاصله سیب زمینیها را پوست بگیرید و بشورید.
مرحله ۳: خرد کردن سیب زمینیها و اضافه کردن به مواد
سپس سیب زمینیها را در اندازههای درشت به چند تکه تقسیم کنید در اواسط پخت عدسها در قابلمه را بردارید و سیب زمینیها را در آن بریزید مقداری هم نمک به آن اضافه کنید در قابلمه را ببندید، بعد بگذارید تا خوب با هم بپزند و سیب زمینیها نرم شوند.
مرحله ۴: برداشتن قابلمه از روی حرارت
وقتی که عدس و سیب زمینیها به اندازهای پختند که آب درون قابلمه جمع شد و بافت خمیری شکلی تشکیل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود در این فاصله بقیه مواد همبرگر را آماده کنید.
مرحله ۵: پودر کردن پانکو یا پودر نان
مقداری پودر پانکو یا پودر نان را داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید، آن را کاملاً پودر کنید اگر دستگاه میکسر در دسترس نبود میتوانید از بلندر یا مخلوط کن استفاده کنید و پانکو را کاملاً پودر کنید تا یکدست شود، به جای پودر پانکو میتوانید از پودر نان استفاده کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن پیاز و سیر به پانکو
بعد یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به چند تکه بزرگ تقسیم کنید روی پودر بانکو بریزید، دوباره با هم میکس کنید تا کاملاً مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود بعد سیر را پوست بگیرید، روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا عطر آن پخش شود.
مرحله ۷: اضافه کردن سبزیهای معطر و ماست به مواد
سپس مقداری سبزی معطر خشک روی مواد بریزید، با هم میکس کنید بهتر است که از ترخون و ریحان خشک استفاده کنید که عطری فوق العاده دارند و همه مواد را بسیار خوش طعم میکنند بعد از آن مقداری ماست شیرین به مواد اضافه کنید.
مرحله ۸: اضافه کردن تخم مرغها به مواد
مخلوط مواد را میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط و یک دست شوند سپس تخم مرغها را روی مواد بریزید دوباره با هم میکس کنید تا تخم مرغها از حالت لختگی خارج شوند و به خورد مواد بروند، در نهایت باید بافت یک دست و لطیفی تشکیل شود.
مرحله ۹: اضافه کردن عدس و سیب زمینی پخته به مواد
بعد از آن مخلوط عدس و سیب زمینی پخته شده را به مواد اضافه کنید دوباره با هم میکس کنید تا عطر و طعم همه مواد خوب با هم ترکیب شوند، در نهایت بافت مخلوط تشکیل شده باید کاملاً یک دست و صاف شود که غلظتی مناسب برای فرم دادن دارد.
مرحله ۱۰: میکس کردن همه مواد با هم
به جای این که مواد را یکی یکی در میکسر بریزید تا با هم مخلوط کنید میتوانید از اول همه مواد را با هم داخل میکسر بریزید، سپس میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، فقط در این صورت باید زمان بیشتری مواد را میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن پودر پانکو
در صورتی که غلظت مواد به اندازه مناسب و کافی نبود، مقداری پودر پانکو به مواد اضافه کنید، با هم میکس کنید تا بافت مخلوط تشکیل شده منسجم شود و به راحتی بتوانید به آن فرم دهید وگرنه در هنگام فرم دادن یا سرخ کردن، مواد از هم وا میروند و خراب میشوند.
مرحله ۱۲: اضافه کردن ادویهها
بعد از آن مواد داخل میکسر را در ظرف دیگری بریزید، سپس ادویهها که شامل، نمک، پودر زیره سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز و فلفل سیاه است را به مقدار دلخواه و با سلیقه خودتان به مواد اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا ادویهها کاملا به خورد مواد بروند.
مرحله ۱۳: قرار دادن مخلوط در یخچال و استراحت مواد
وقتی عطر ادویهها در مواد پخش شد و بافت مخلوط یکدست و منسجم شد، روی ظرف را با نایلون یا سلفون بپوشانید، بعد ظرف را در یخچال قرار دهید تا مخلوط مواد استراحت کنند و بافت آنها منسجم شود، هرچه مواد بیشتر در یخچال بمانند بهتر جا میفتند.
مرحله ۱۴: ریختن روغن در تابه
بهتر است که مخلوط مواد از شب تا صبح در یخچال بماند تا کاملا منسجم شود و به راحتی فرم بگیرد، سپس مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید، روی آن را بردارید، در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
مرحله ۱۵: فرم دادن به مخلوط مواد
سپس کف دستها را با آب خیس کنید تا مخلوط مواد به دست نچسبند، بعد مقداری از مواد را بردارید، با دست فرم دهید، به شکل و اندازه دلخواه درآورید سپس مخلوط فرم گرفته را در روغن داغ قرار دهید تا خوب سرخ شوند و رنگ آن طلایی شود.
مرحله ۱۶: سرخ کردن همبرگرها
وقتی یک طرف همبرگر سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ و طلایی رنگ شود، همه مواد را به همین شکل آماده کنید، فرم دهید و سرخ کنید، بعد همبرگرهای سرخ شده را از تابه بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن آنها برود.
مرحله ۱۷: تست کردن نان همبرگر و خرد کردن گوجه و خیارشور
بعد نان همبرگر را از وسط برش دهید، سپس داخل همان تابه که همبرگرها را سرخ کردید، نانها را تست کنید، بعد گوجهها را تمیز بشورید، به شکل حلقهای برش بزنید، سپس تعدادی خیارشور را به شکل خلالی و بلند برش بزنید و آماده کنید.
مرحله ۱۸: خرد کردن کاهو و ریختن سس در نان همبرگر
سپس مقداری کاهو را تمیز بشورید در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود، بعد کاهوها را در اندازههای کوچک خرد کنید، سپس داخل نان تست شده مقداری سس مایونز یا به دلخواه و سلیقه خودتان هر نوع سس دیگری بریزید و روی آن پخش کنید.
مرحله ۱۹: قرار دادن مخلفات در نان همبرگر
مقدار سس بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، بعد روی سس مقداری کاهو خرد شده بریزید، سپس گوجههای حلقهای را روی کاهوها قرار دهید، مقداری هم خیار شور روی گوجهها بچینید، بعد از آن همبرگر را روی مواد داخل نان همبرگر قرار دهید.
مرحله ۲۰: قرار دادن برش نان همبرگر روی مواد
به دلخواه خودتان میتوانید از دو عدد همبرگر استفاده کنید بعد برش بعدی نان همبرگر را روی آن قرار دهید، دقت کنید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از مواد متنوعی برای داخل همبرگر استفاده کنید، یا مقدار آنها را تغییر دهید. در آخر همبرگر عدس را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار همراه با انواع سسها، دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه همبرگر عدس، غذای بسیار خوشمزه و گیاهی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران