بازدید 93
0

طرز تهیه نان پنبه تون، نان شیک ایتالیایی برای صبحانه!

[ad_1]

طرز تهیه نان پنبه تون، نان شیک ایتالیایی برای صبحانه!

طرز تهیه نان پنبه تون , دستور پخت نان ایتالیایی پنه تون

نان پنبه تون یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است و بافتی سبک، نرم و لطیف دارد این نان فانتزی خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و از آن می‌توانید در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان پنبه تون در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
مایه خمیر ۱۵ گرم
شیر ولرم ۱۸۵ میلی لیتر
شکر ۱۲۵ گرم
کره به دمای محیط رسیده ۱۸۰ گرم
وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰۰ گرم
کشمش و بادام هندی به مقدار دلخواه
مغزیجات به مقدار دلخواه
دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه نان پنبه تون

مرحله اول

ابتدا مقدار کمی شیر را داخل یک لیوان بریزید و سپس کمی شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد مقداری خمیر مایه را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و روی لیوان را بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

بعد از حدوداً ۱۰ دقیقه خمیر مایه آماده می‌شود و بر روی آن حباب تشکیل می‌شود در این فاصله کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

وقتی که بافت مخلوط صاف و یکدست و سفید رنگ و کش دار و سبک شد مقداری وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود سپس تخم مرغ‌ها و زرده‌های تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

مرحله چهارم

تخم مرغ‌ها را در مواد خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و با همه مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار و یکدست شود، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن کاملا سبک شود.

مرحله پنجم

بعد مقداری دارچین را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و دوباره ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست شود، سپس آرد را در یک ظرف بریزید و وسط آن را گود کنید بعد خمیر مایه عمل آمده را داخل آن بریزید و هم بزنید.

مرحله ششم

سپس مخلوط مواد کره‌ای را هم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و خمیر جمع شود بعد خمیر را با دست خوب ورز دهید تا بافت آن صاف و یکدست و نرم و لطیف شود و خمیر موقع ورز دادن آن به دست نچسبد.

مرحله هفتم

اگر خمیر به دست چسبید مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا جایی که دیگر خمیر چسبنده نباشد و بافت آن یکدست و لطیف شود بعد خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس یک ظرف را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید.

مرحله هشتم

بعد روی ظرف خمیر را با سلفون یا نایلون و یا یک پارچه تمیز بپوشانید و سپس آن را در جای تقریباً گرم قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت خوب استراحت کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود و پف کند و بالا بیاید.

مرحله نهم

بعد از این زمان روی خمیر را بردارید و سپس پف خمیر را با فشار انگشت روی آن بگیرید و بعد خمیر را کمی با دست ورز دهید سپس آن را روی یک سطح صاف که مقداری آرد روی آن پاشیده‌اید قرار دهید و بعد خمیر را با وردنه کاملا باز کنید.

مرحله دهم

سپس مقداری مغز گردوی خرد شده و یا مغز بادام خرد شده یا کشمش و یا با سلیقه و به دلخواه خودتان هر نوع مغزیجات دیگری را روی خمیر بریزید و پخش کنید به طوری که تمام سطح آن را کاملا بپوشاند و بعد از آن خمیر را به آرامی رول کنید.

مرحله یازدهم

به جای مغزیجات داخل خمیر می‌توانید از مربای با هر طعم و مزه‌ای که خواستید و یا از برش‌های میوه تازه استفاده کنید فقط دقت کنید که در صورتی که از میوه استفاده می‌کنید قبل آن میوه‌ها را با آب پرتقال مزه‌دار کنید و بعد روی خمیر قرار دهید.

مرحله دوازدهم

بعد از این که خمیر را رول کردید و به وسط خمیر رسیدید خمیر را با چاقو برش بزنید و دوباره خمیر را رول کنید سپس داخل و دور تا دور قالب مافین کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که ارتفاع کاغذ روغنی بلندتر از قالب باشد و از آن بیرون بزند.

مرحله سیزدهم

چون قرار است که خمیر وقتی در قالب قرار گرفت استراحت کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود کاغذ روغنی باید بلندتر باشد، بعد خمیر رول شده را داخل مایه قالب مافین روی کاغذ روغنی قرار دهید و سپس روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید.

مرحله چهاردهم

بعد اجازه دهید تا خمیر به مدت نیم ساعت داخل قالب استراحت کند و پف کند و حجم آن زیادتر شود بعد از این زمان قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله پانزدهم

سپس اجازه دهید تا کیک داخل قالب به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود، دقت کنید در مدت زمان پخت کیک، یک ظرف آب را هم در طبقه پایین فر قرار دهید تا آب بجوشد و بخار کند و مانع از خشک شدن کیک شود.

مرحله شانزدهم

دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده شده و خوب پخته است.

مرحله هفدهم

بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود و سپس به آرامی و با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از کناره‌های قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید تا کیک به شکل کامل و تمیز از قالب خارج شود.

مرحله هجدهم

اگر قالب مافین نداشتید می‌توانید از جعبه شیر خشک برای قالب استفاده کنید و رول‌های خمیر را داخل قوطی شیر خشک قرار دهید و سپس در فر بپزید و بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون بیاورید و به آرامی از قوطی شیر خشک خارج کنید.

مرحله نوزدهم

سپس نان پنبه‌ تون را داخل ظرف دیگری قرار دهید تا در دمای محیط کمی خنک شود و بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی آن بریزید و با مغز گردو و یا مغز بادام خرد شده آن را تزئین کنید. در آخر نان پنبه تون را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش