[ad_1]
طرز تهیه نان پلنگی، یک نان متفاوت و خوشمزه برای صبحانه!
طرز تهیه نان پلنگی، یک نان متفاوت و خوشمزه برای صبحانه!
نان پلنگی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک، نرم و لطیف دارد، این نان فانتزی خوش طعم خیلی راحت آماده میشود، از نان پلنگی میتوانید برای صبحانه یا به عنوان یک میان وعده مناسب، پر طرفدار و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان پلنگی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
آرد نان فانتزی | ۵۰۰ گرم |
شیر | ۲۳۰ گرم |
آب | تقریبا ۱۳۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
خمیر مایه | ۸ گرم |
نمک | ۱۰ گرم |
شکر | ۱۵ گرم |
کره | ۳۵ گرم |
مواد لازم برای رومال | مقدار مواد |
آرد برنج | ۷۰ گرم |
آب ولرم | ۷۵ گرم |
خمیر مایه | ۴ گرم |
نمک | ۲ گرم |
شکر قهوهای | ۱۰ گرم |
روغن مایع | ۱۸ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق مربا خوری سر خالی |
طرز تهیه نان پلنگی
مرحله اول
ابتدا برای این که مطمئن شوید که خمیر مایه سالم است در نصف لیوان آب یک قاشق مربا خوری شکر بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود سپس خمیر مایه را به مخلوط اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید، بعد روی ظرف را بپوشانید.
مرحله دوم
سپس ظرف را در دمای محیط کنار بگذارید تا به مدت ۶ تا ۷ دقیقه استراحت کند و خمیر مایه عمل آید بعد از این که حبابهایی در اطراف لیوان تشکیل شد نشان میدهد که خمیر مایه سالم است و عمل آمده است، در این صورت میتوانید از آن استفاده کنید.
مرحله سوم
در صورتی که از سالم بودن خمیر مایه مطمئن هستید از آن میتوانید به شکل خشک هم استفاده کنید در این فاصله آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آن را داخل یک ظرف بریزید و کمی نمک و مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس زردههای تخم مرغها را جدا کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا زردهها از حالت لختگی خارج شوند و کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند بعد شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و خمیر جمع شود.
مرحله پنجم
بعد آب را هم کم کم و به شکل کنترل شده به مخلوط اضافه کنید، خوب ورز دهید تا بافت خمیر یکدست و صاف شود دقت کنید در هنگام اضافه کردن آب و شیر این کار را کم کم انجام دهید که خمیر تشکیل شده خیلی شل یا سفت نشود و به غلظت مناسب برسد.
مرحله ششم
بعد از آن کره را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا بافت خمیر نرم و لطیف شود به طوری که روی آن ترکی ایجاد نشود سپس روی یک سطح صاف را با مقداری روغن کاملاً چرب کنید و خمیر را خوب ورز دهید بعد به شکل یک گلوله درآورید.
مرحله هفتم
سپس با یک نایلون روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند، بعد از آن خمیر را به چانههای ۷۵ گرمی تقسیم کنید، با دست کمی ورز دهید به شکل گردو درآورید، سپس روی آنها را با پلاستیک یا نایلون بپوشانید.
مرحله هشتم
بعد اجازه دهید برای بار دوم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند، در این فاصله مواد رومال را آماده کنید، برای این کار مقداری آرد برنج را داخل یک ظرف بریزید و مقداری نمک و شکر قهوهای به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله نهم
سپس مقداری خمیر مایه به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، بعد پودر کاکائو را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید، تا بافت مواد کاملا یکدست شود، سپس مقداری روغن مایع اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا روغن مایع کاملا به خورد مواد برود.
مرحله دهم
بعد از آن مقداری آب روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی تشکیل شود و به غلظت مناسب برای رومال کردن برسد، وقتی که غلظت مخلوط خامهای شکل شد برای رومال خمیرها مناسب است و میتوانید از آن استفاده کنید.
مرحله یازدهم
سپس قالب مورد نظر را با چند قطره روغن مایع چرب کنید بعد یک کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید، سپس چانههای خمیر را که استراحت کردهاند و پفدار شدهاند با فاصله در قالب بچینید، بعد روی چانهها را با یک فرچه از مواد رومال بزنید.
مرحله دوازدهم
مواد رومال را کاملا روی سطح خمیرها پخش کنید بعد اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بماند و مواد رومال جذب خمیرها شود و طعم آن به خورد خمیرها برود، بعد از این زمان با یک اسپری آب روی خمیرها بپاشید و سطح آنها را مرطوب کنید.
مرحله سیزدهم
سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنطیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر خوب بپزند، طوری که سطح آنها طلایی رنگ و کاملا مغز پخت شوند.
مرحله چهاردهم
در صورت تمایل میتوانید داخل این نان را از هر نوع مغزی مانند نوتلا، کره بادام زمینی یا کرمفیل بریزید یا بعد از این که خمیرها را رومال کردید روی آنها را با کنجد تزئین کنید، بعد از این که نانها خوب پختند قالب آنها را از فر بیرون بیاورید.
مرحله پانزدهم
سپس قالب را در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه نانها کمی از بین برود بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل ظرف دیگری قرار دهید، سپس با سلیقه خودتان روی نان پلنگی مقداری عسل یا شکلات ذوب شده بریزید و تزئین کنید. در آخر نان پلنگی را در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با کره، مربا، عسل و چای داغ یا قهوه برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه نان پلنگی، یک نان متفاوت و خوشمزه برای صبحانه!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران