[ad_1]
طرز تهیه نان موز و گردو با بافت عالی مناسب صبحانه
طرز تهیه نان موز و گردو با بافت عالی مناسب صبحانه

طرز تهیه کیک صبحانه کیک صبحانه از کیک های محبوب در سراسر جهان است که با رسپی های و ترکیبات بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه قرابیه فندقی قرابیه فندقی یکی از شیرینیهای خوشمزه است که طعم فوقالعادهای دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود، قرابیه فندقی با روشهای مختلف و مواد متنوعی …
نان موز و گردو یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد این نان شبیه نان تست و با طعم موز و گردو است که طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان موز و گردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۱ و ۲/۱ پیمانه |
جوش شیرین | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۲/۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
کره | ۲/۱ پیمانه |
شکر | ۴/۳ پیمانه |
موز رسیده و له شده | ۳ عدد |
گردو | ۲/۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه نان موز و گردو
مرحله ۱: آمادهسازی مخلوط کره و شکر
برای طرز تهیه نان موز و گردو ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و کرم رنگی تشکیل شود بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
مرحله ۲: اضافه کردن وانیل
وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و حجیم شد سپس مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را از بین ببرد بعد از آن با یک لیسک اطراف ظرف را تمیز دورگیری کنید.
مرحله ۳: له کردن موز
سپس موزها را پوست بگیرید و داخل یک ظرف بریزید و با چنگال آنها را فشار دهید و کاملاً له و پوره کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و طعم موز به خورد مواد برود. بهتر است از موزهای رسیده استفاده کنید.
مرحله ۴: خرد کردن گردو و الک کردن آرد
بعد با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری مغز گردو را با دست خرد کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا در تمام قسمتهای مخلوط به طور یکنواخت پخش شود سپس مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.
مرحله ۵: ترکیب بکینگ پودر و ادویهها با آرد
سپس مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بعد کمی نمک و جوش شیرین را هم روی آرد بریزید و هم بزنید و با آن ترکیب کنید سپس با توجه به ذائقه خودتان مقداری دارچین را هم به آرد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۶: الک کردن مجدد آرد و ترکیب با مواد اصلی
ترکیب آرد را سه بار الک کنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب و یکدست شود و بعد کم کم ترکیب آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و آرد گلوله نشود.
مرحله ۷: آمادهسازی قالب و ریختن مایه
سپس داخل قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و سپس مایه نان را داخل قالب روی کاغذ روغنی بریزید و سطح ان را صاف کنید و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله ۸: پخت در فر با دمای معین
بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود دقت کنید که در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف نان تست از بین میرود و شکل آن خراب میشود.
مرحله ۹: برش و سرو نان موز و گردو
بعد از این که نان خوب پخت و آماده شد آن را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس چند برش از نان موز و گردو را داخل ظرف مناسب بچینید و این نان خوش طعم و لذیذ را همراه با کره و مربا و عسل و خامه و چای تازه در وعده صبحانه سرو کنید.
طرز تهیه نان موز و گردو با بافت عالی مناسب صبحانه
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران