بازدید 42
0

طرز تهیه نان بلژیکی، یک نان جدید و پنبه‌ای برای صبحانه!

[ad_1]

طرز تهیه نان بلژیکی، یک نان جدید و پنبه‌ای برای صبحانه!

طرز تهیه نان بلژیکی، یک نان جدید و پنبه‌ای برای صبحانه!

طرز تهیه کوکی کاکائویی، خوشمزه و فوری با دستور اصلی!

طرز تهیه کوکی کاکائویی کوکی کاکائویی یکی از انواع کوکی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کوکی‌های خوش طعم که خیلی راحت درست می‌شوند برای پذیرایی بسیار …

طرز تهیه کیک کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کرم کارامل کیک کرم کارامل یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کوکی نوتلا به روش کافه ای و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی نوتلا کوکی نوتلا از کوکی های محبوب در سراسر جهان است که معمولا در کافه های در کنار قهوه و نوشیدنی های گرم دیگر سرو می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه نان بلژیکی, دستور پخت نان بلژیکی

نان بلژیکی یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این نان فانتزی خوش طعم که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی بسیار مناسب است، نان بلژیکی پر طرفدار را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان بلژیکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
آرد نان فانتزی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۲۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری استاندارد سر صاف
شکر ۱ قاشق سوپ خوری استاندلرد
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری استاندارد

طرز تهیه نان بلژیکی

مرحله اول

ابتدا مقداری شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید، شیر نباید بجوشد، سپس آن را کنار بگذارید تا هم دمای محیط شود بعد شیر ولرم را داخل یک ظرف بریزید، شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و شکر کاملا در شیر حل شود.

مرحله دوم

سپس مقداری خمیر مایه فوری را هم روی مواد بریزید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد روی ظرف را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید، کنار بگذارید تا بعد از تقریباً ۱۰ دقیقه در کنار مخلوط حباب‌هایی تشکیل شود و خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله سوم

بعد نصف مقدار آرد را که از قبل الک کرده‌اید تا بافت آن سبک و یکدست شود، روی خمیر مایه عمل آمده اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند سپس کمی نمک هم به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

سپس بقیه آرد را کم کم در چند مرحله به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و بافت آن یکدست، نرم و لطیف شود، طوری که خمیر تشکیل شده به دست نچسبد، بافت خمیر باید طوری باشد که روی سطح آن ترک نخورد.

مرحله پنجم

بعد روغن مایع را به خمیر اضافه کنید، تقریباً به مدت ۱۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا روغن کاملاً به خورد خمیر برود و بافت آن نرم و لطیف شود، سپس خمیر را به شکل یک چانه بزرگ فرم دهید، بعد از آن چانه خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید.

مرحله ششم

سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه بپوشانید، اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم استراحت کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود بعد از این که خمیر خوب استراحت کرد روی آن را بردارید پف خمیر را با فشار انگشت روی آن بگیرید.

مرحله هفتم

بعد خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را کمی ورز دهید و چانه کنید دوباره روی خمیرها را با نایلون بپوشانید، اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند و حجم آن‌ها زیادتر شود، بعد از این زمان روی خمیرها را بردارید.

مرحله هشتم

سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید، هر چانه خمیر را روی سطح صاف قرار دهید، بعد ابتدا هر چانه را با دست کمی پهن کنید سپس لبه‌های خمیر را به سمت داخل آن تا بزنید و رول کنید تا هر چانه به شکل یک رول باریک و بلند درآید.

مرحله نهم

بعد روی رول‌های خمیر را با قیچی شیارهای ایجاد کنید و به آن‌ها فرم دهید، سپس دوباره روی خمیرها را بپوشانید، اجازه دهید تا استراحت کنند و حجم آن‌ها بیشتر شود بعد از آن کف قالب یا سینی فر را چرب کنید یا یک کاغذ روغنی در آن قرار دهید.

مرحله دهم

سپس خمیرها را با فاصله در سینی فر یا قالب بچینید، بعد سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید، دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید تا نان‌ها به مدت ۲۰ دقیقه در فر خوب بپزند و آماده شوند.

مرحله یازدهم

در طول مدت پخت یک ظرف را با آب جوش پر کنید، داخل فر قرار دهید تا آب بخار کند و مانع از خشک شدن نان‌ها شود بعد از این که نان‌ها پختند سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا نان‌ها حرارت اولیه خود را از دست بدهند.

مرحله دوازدهم

بعد با یک پارچه روی نان‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا بافت آن‌ها نرم و لطیف شود و سریع خشک نشوند سپس نان بلژیکی را در ظرف مناسب قرار دهید بعد در وعده صبحانه یا عصرانه همراه با کره، عسل، مربا و چای برای پذیرایی سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش