بازدید 100
0

طرز تهیه نان باقلوایی، یک عصرانه بسیار خوشمزه و لاکچری!

[ad_1]

طرز تهیه نان باقلوایی، یک عصرانه بسیار خوشمزه و لاکچری!

طرز تهیه نان باقلوایی, دستور پخت نان باقلوایی

نان باقلوایی یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ است، این نان فانتزی و مغزدار خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، نان باقلوایی را می‌توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا در وعده صبحانه استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان باقلوایی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر مقدار مواد
آرد ۲۵۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
نمک ۳ و نیم گرم
شکر ۱۵ گرم
آب ۱۳۰ تا ۱۶۰ گرم
خمیر مایه ۶ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
مواد لازم برای لایه میانی مقدار مواد
مغز پسته خرد یا پودر شده ۳ قاشق غذا خوری
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
هل پودر شده نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه نان باقلوایی

مرحله اول

ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس داخل یک ظرف بریزید و مقداری شیر خشک به آن اضافه کنید بعد خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند حالا مقداری شکر و کمی نمک به ترکیب اضافه کنید و دوباره حسابی هم بزنید.

مرحله دوم

وقتی که همه مواد با هم ترکیب شدند مقداری خمیر مایه فوری را روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود سپس آب را کم کم در چند مرحله روی مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

وقتی که آب کاملاً به خورد مواد رفت و خمیر جمع شد و فرم گرفت سپس روغن مایع را روی خمیر بریزید و با دست حسابی ورز دهید تا بافت خمیر یکدست، نرم و لطیف شود به طوری که روی آن ترکی ایجاد نشود، خمیر نباید خیلی سفت یا شل باشد.

مرحله چهارم

بعد از آن روی یک سطح صاف کمی روغن بریزید و سطح را کاملا چرب کنید، سپس خمیر را با دست فرم دهید و به شکل گلوله درآورید، خمیر را روی سطح قرار دهید، بعد روی آن را با یک نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط استراحت کند‌.

مرحله پنجم

بعد از نیم ساعت که خمیر استراحت کرد، روی خمیر را بردارید، سپس پف خمیر را بگیرید، مقداری از آن به اندازه ۱۵ تا ۲۰ گرم جدا کنید بعد خمیر را کمی ورز دهید و با دست فرم دهید، به شکل گردو درآورید، سپس داخل یک ظرف قرار دهید.

مرحله ششم

همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید و گلوله‌های خمیر را با کمی فاصله در یک ظرف بچینید سپس روی خمیرها را با یک نایلون بپوشانید، اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنند و حجم آن‌ها کمی بیشتر و بافت آن‌ها منسجم شود.

مرحله هفتم

در این فاصله برای درست کردن مواد میانی مقداری مغز پسته را خرد کنید می‌توانید پسته‌ها را داخل دستگاه آسیاب یا میکسر بریزید و کاملاً پودر کنید یا در اندازه‌های کمی درشت‌تر که زیر دندان احساس شوند با گوشتکوب دستی یا گوشتکوب برقی خرد کنید.

مرحله هشتم

سپس مقداری کنجد به پسته‌ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان که چقدر می‌خواهید طعم مواد میانی شیرین شود مقداری پودر قند روی ترکیب بریزید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله نهم

بعد مقداری هل را که از قبل کاملاً پودر کرده‌اید به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید سپس کمی پودر دارچین روی مواد بریزید و دوباره با هم مخلوط کنید، وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند با توجه به ذائقه خودتان مقداری گلاب روی مواد بریزید.

مرحله دهم

سپس مخلوط مواد را خوب هم بزنید تا کمی حالت خمیری به خود بگیرند و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود در هنگام ریختن گلاب دقت کنید که خیلی زیاد نریزید چون ممکن است که مواد شل شوند و نتوانید به راحتی داخل خمیرها قرار دهید.

مرحله یازدهم

بعد از ۱۰ دقیقه که خمیرها استراحت کردند خمیرها را در دست کمی باز کنید مقداری از مواد میانی را داخل آن‌ها قرار دهید دوباره اطراف خمیر را جمع کنید و به شکل گردو درآورید سعی کنید که اندازه خمیرهایی که فرم می‌دهید با هم یکی باشد.

مرحله دوازدهم

وقتی همه خمیرها را به همین شکل آماده کردید و داخل آن را با مواد میانی پر کردید سپس در قالب مخصوص کمی روغن بریزید و کف و دیواره‌های آن را کاملاً چرب کنید یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید سپس خمیرها را با کمی فاصله در آن بچینید.

مرحله سیزدهم

سپس روی خمیرها را برای بار سوم با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کنند و حجم آن‌ها زیاد شود در این فاصله مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید، کمی وانیل به آن اضافه و کاملاً با هم مخلوط کنید.

مرحله چهاردهم

بعد از این که روی خمیرها را برداشتید و آن‌ها کاملاً پف کرده بودند با یک فرچه روی خمیرها را با شیر و وانیل رومال کنید به طوری که کاملاً سطح خمیرها آغشته به شیر شود سپس مقداری کنجد روی آن‌ها بپاشید تا کنجد تقریبا سطح خمیرها را بپوشاند.

مرحله پانزدهم

سپس قالب مورد نظر را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه در فر خوب بپزند و سطح آن‌ها کاملاً طلایی رنگ و مغز پخت شوند.

مرحله شانزدهم

بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی حرارت آن کم شود، سپس تا هنوز نان باقلوایی داغ است با توجه به سلیقه خودتان روی آن مقداری شربت بار که از قبل آماده کرده‌اید یا شیر عسلی به شکل نوارهای باریک بریزید.

مرحله هفدهم

حالا مقداری پودر پسته یا مغز پسته خرد شده روی نان بپاشید و آن را تزئین کنید، اجازه دهید تا نان باقلوایی کاملا خنک شود سپس به آرامی آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد نان باقلوایی را در اندازه‌های کوچک برش دهید. در آخر نان باقلوایی را در وعده صبحانه همرا با مربا و کره یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش