[ad_1]
طرز تهیه نان اهری، یک نان خوشمزه و جذاب ترکی

طرز تهیه شیرینی رول گردویی شیرینی رول گردویی یکی از شیرینیهای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و به روش مختلف و با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای شیرینی نان پنجره ای یکی از انواع شیرینی های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در ماه رمضان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کیک شاتوت کیک شاتوت یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با مواد در دسترس آماده و تهیه میشود، بافت این کیک بسیار …
نان اهری یک از انواع نانهای خوشمزه و فانتزی است که طعم فوق العادهای دارد و بافت آن بسیار سبک و ترد است این نان خوش طعم خیلی راحت و سریع و با روشهای مختلف آماده میشود و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان اهری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر قند | ۴/۳ لیوان دسته دار |
ماست بدون آب | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق سوپ خوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد شیرینی پزی | ۲ و نیم لیوان |
زنجبیل | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
عسل یا شیره انگور | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه نان اهری
مرحله ۱: تهیه مخلوط تخم مرغ و قند
ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت آنها یکدست شود سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله ۲: تهیه مخلوط سرکه و بکینگ پودر
سپس مقداری سرکه را داخل یک ظرف بریزید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری ماست را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و بعد آن را به مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید.
مرحله ۳: افزودن روغن و پودر زنجبیل
بعد مواد را با همدیگر هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند سپس مقداری روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد پودر زنجبیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۴: الک کردن آرد و ترکیب با مواد اصلی
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد آرد را در چند مرحله و کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و در آن گلوله نشوند و خمیر تشکیل شده مقداری حالت چسبنده داشته باشد.
مرحله ۵: استراحت خمیر در یخچال
خمیر را خیلی هم نزنید یا ورز ندهید فقط به اندازه مخلوط شدن مواد کافی است، سپس خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با نایلون و یا سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند.
مرحله ۶: ورزدن و پهن کردن خمیر
بعد از این که خمیر داخل یخچال خوب استراحت کرد و بافت آن سفت و منسجم شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را به ضخامت یک سانتیمتر پهن و باز کنید.
مرحله ۷: قالب زدن خمیر با قالب گرد
روی سطح خمیر آرد نپاشید فقط به دستهایتان مقداری آرد بمالید و بعد خمیر را کاملاً پهن کنید سپس با قالب گرد خمیرها را برش بزنید هر بار که برش زدید دوباره قالب را در آرد بزنید تا لبهای آن آردی شود و هنگام برش زدن خمیر به قالب نچسبد.
مرحله ۸: ورز دوباره خمیر باقیمانده
بعد اضافههای خمیر را جمع کنید اما خیلی با آن بازی نکنید و ورز ندهید، فقط کمی آن را ورز دهید که بافت آن یکدست و صاف شود و خمیر را دوباره پهن کنید و به همان شکل قبل قالب بزنید همه خمیر را به همین شکل برش بزنید و آماده کنید.
مرحله ۹: آمادهسازی سینی فر
سپس داخل سینی فر یا قالب آماده را با روغن یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد برشهای خمیر را با فاصله در سینی بچینید سپس یک زرده تخم مرغ داخل یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
مرحله ۱۰: تهیه مخلوط رومال
بعد مقداری شیره انگور یا عسل با توجه به ذائقه خودتان به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت رقیق و یکدستی تشکیل شود سپس با فرچه روی برشهای خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیره انگور یا عسل رومال کنید.
مرحله ۱۱: رومال کردن دوبارهی خمیرها
روی همه خمیرها را یک بار رومال کنید و دوباره از اولین خمیر یک بار دیگر این کار را انجام دهید و دو باره خمیرها را رومال کنید سپس به مقدار ۵ دقیقه زمان دهید تا خمیرها استراحت کنند و بعد با چنگال روی آنها را به طور کامل چند خط بکشید.
مرحله ۱۲: پخت در فر با دمای معین
سپس سینی یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر خوب بپزند و سطح آنها کمی طلایی رنگ و مغز پخت شوند.
مرحله ۱۳: استفاده از حرارت بالا یا گریل
اگر سطح نانها طلایی رنگ نشد حرارت بالا یا گریل را روشن کنید و اجازه دهید تا به مدت یک دقیقه با حرارت گریل بپزند و سطح آنها کمی رنگ بگیرد و طلایی شود دقت کنید که نانها زیاد در فر نمانند چون لطافت خود را از دست میدهند و خشک میشود.
مرحله ۱۴: سرو کردن نان
بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس به آرامی نانها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس نان اهری را در وعده صبحانه همراه با عسل و خامه و کره و چای تازه سرو کنید.
طرز تهیه نان اهری، یک نان خوشمزه و جذاب ترکی
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران