[ad_1]
طرز تهیه موس انار، دسری بسیار جذاب برای مهمانیها!
طرز تهیه موس انار، دسری بسیار جذاب برای مهمانیها!

طرز تهیه سمنو سمنو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا برای سفره هفت سین در عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه دسر قهوه دسر قهوه یکی از انواع دسرهای محبوب بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر …

طرز تهیه دسر کادایف دسر کادایف یکی از انواع دسرهای خوشمزه ترکیه ای است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
موس انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت درست میشود این دسر خوش طعم و پر طرفدار برای پذیرایی از مهمانها بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد، موس انار را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه موس انار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پودر ژله انار | ۲ بسته |
آب جوش | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
پنیر ماسکارپونه یا خامهای | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه موس انار
مرحله اول
ابتدا پودر ژله انار را داخل یک ظرف مناسب بریزید سپس مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد از آن ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم
وقتی که بافت مایع تشکیل شده کاملا شفاف و یکدست شد آن را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه آن کم شود سپس مقداری شیر گرم را به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
دقت کنید که حتماً شیر و مایع ژلاتین باید هم دما باشند در غیر این صورت شیر بریده میشود و شکل موس را خراب میکند سپس در یک ظرف دیگر مقداری پنیر خامهای بریزید، آن را حسابی با همزن هم بزنید تا بافت آن یکدست و نرم بشود.
مرحله چهارم
سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند بعد از آن مقداری پودر قند را روی ترکیب بریزید و هم بزنید تا پودر قند کاملاً به خورد مواد پنیری برود و با آنها مخلوط شود تا طعم پنیر و خامه شیرین شود.
مرحله پنجم
بعد از آن از مایع ژلهای را کم کم داخل مخلوط پنیری بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود همه مخلوط ژلهای را به همین ترتیب به مخلوط پنیری اضافه کنید تا بافت مخلوط منسجم و صورتی رنگ شود.
مرحله ششم
سپس در یک قالب مناسب با شکل و اندازه دلخواه خودتان به اندازه دو تا سه قطره روغن بریزید بعد روغن را در قالب کاملاً پخش کنید به طوری که کف و دیوارههای قالب با روغن پوشانده شود بعد مایه موس انار را داخل قالب مورد نظر بریزید.
مرحله هفتم
بعد از آن قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و خودش را بگیرد وقتی که بافت آن منسجم شد قالب موس را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز لبههای موس را از کنارههای قالب جدا کنید.
مرحله هشتم
سپس چند ضربه به قالب بزنید بعد قالب را برگرداندید و به آرامی موس را از داخل قالب خارج کنید سپس در ظرف دیگری قرار دهید حالا مقداری دانههای انار روی موس بریزید و با سلیقه خودتان و دلخواه خودتان روی موس را تزئین کنید.
مرحله نهم
برای تزئین روی موس میتوانید از خلال پسته، خلال بادام مغز گردوی خرد شده، شکلات چیپسی استفاده کنید بعد انار را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس موز را پوست بگیرید و خرد کنید چند برش حلقهای موز را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر موس انار را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی از مهمانیها همراه با انواع غذاهای خوش طعم، دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه موس انار، دسری بسیار جذاب برای مهمانیها!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران