بازدید 36
0

طرز تهیه مرغ ناردونی، غذای شمالی مجلسی برای مهمانی!

[ad_1]

طرز تهیه مرغ ناردونی، غذای شمالی مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه مرغ ناردونی، غذای شمالی مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه سیرابی لعاب دار به روش بازاری و طعم بسیار عالی

طرز تهیه سیرابی سیرابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که به روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیرابی …

طرز تهیه شنیسل گوشت رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شنیسل گوشت شنیسل گوشت یکی از غذاهای معروف کشور آلمان است که با طعم ها و رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد ژامبون، پیش غذای مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه سالاد ژامبون سالاد ژامبون یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود این سالاد خوش طعم را می‌توانید با ژامبون، سوسیس سرخ …

طرز تهیه مرغ ناردونی, طرز تهیه مرغ ناردونی با گردو , مرغ ناردونی نواب ابراهیمی , مرغ ناردونی اصیل , مرغ ناردونی مجلسی , مرغ ناردونی نی نی سایت , طرز تهیه مرغ ناردونی بدون آب انار , طرز تهیه مرغ ناردونی با آلو , مرغ ناردونی دونفره

مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل شمالی است که خیلی راحت به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود، این غذا دلچسب که طعمی متفاوت و ملس دارد، طرفداران زیادی را جذب کرده و برای پذیرایی و مهمانی‌ها مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ ناردونی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
مرغ ۳ تکه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر به مقدار لازم
انار دانه شده ۱ پیاله
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
رب انار ۳ قاشق غذا خوری
آب یا آب انار ۱ و نیم لیوان
پیاز بزرگ ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه برای هر نفر
زعفران دم کرده برای تزئین برنج به مقدار دلخواه
خلال پسته برای تزئین برنج ۱ قاشق غذا خوری
زرشک تفت داده شده برای تزئین بزنج ۲ قاشی غذا خوری برای تزئین
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین مرغ ناردونی به مقدار لازم
دانه‌های انار برای تزئین ۳ قاشی غذا خوری
لیموترش تازه برای تزئین مرغ چند برش حلقه‌ای

طرز تهیه مرغ ناردونی

مرحله ۱: دم کردن زعفران

ابتدا مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، روی ظرف را بپوشانید و بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هرچه بیشتر باشد طعم، رنگ و عطر غذا بهتر می‌شود.

مرحله ۲: قرار دادن تکه‌های مرغ در ظرف و ریختن زعفران روی آن‌ها

تکه‌های مرغ را که تمیز شسته‌اید و خشک کرده‌اید داخل یک ظرف قرار دهید بهتر است که از ران مرغ استفاده کنید اما به دلخواه خودتان می‌توانید از سینه مرغ هم برای درست کردن این غذا استفاده کنید بعد زعفران دم کرده را روی تکه‌های مرغ بریزید و پخش کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن فلفل سیاه به مرغ‌ها

مرغ‌ها را در زعفران دم کرده بغلطانید، تا همه قسمت‌های آن‌ها به زعفران آغشته شود، سپس مقداری فلفل سیاه روی مرغ‌ها بپاشید، با دست آن را ورز دهید تا فلفل سیاه به خورد مرغ‌ها برود و آن‌ها را طعم‌دار کند، مقدار فلفل سیاه بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.

مرحله ۴: اضافه کردن پودر سیر به مرغ‌ها

سپس مقداری پودر سیر به تکه‌های مرغ اضافه کنید، با دست ورز دهید تا عطر و طعم سیر به خورد مرغ‌ها برود بعد اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت تقریباً یک ساعت در یخچال استراحت کنند و کاملاً مزه‌دار شوند، طوری که عطر و طعم مواد به خورد مرغ‌ها برود.

مرحله ۵: ریختن روغن در تابه و قرار دادن روی حرارت

اگر زمان کافی برای استراحت مرغ‌ها در یخچال ندارید می‌توانید آن‌ها را بدون استراحت سرخ کنید بعد از این که تکه‌های ما را از یخچال بیرون آوردید، در یک تاب مقداری روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۶: سرخ کردن همه قسمت‌های مرغ‌ها در روغن

سپس تکه‌های مرغ را در تابه قرار دهید، با روغن داغ سرخ کنید وقتی یک طرف مرغ‌ها کاملاً سرخ و طلایی رنگ شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود وقتی همه قسمت‌های مرغ‌ها خوب سرخ شدند آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۷: خرد کردن پیاز و ریختن روغن در تابه

بعد یک پیاز را پوست بگیرید به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس در همان تابه اگر روغن به اندازه کافی بود که دیگر لازم نیست روغن اضافه کنید اما اگر روغن آن کم بود کمی دیگر روغن بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم روغن داغ شود.

مرحله ۸: سرخ کردن پیازها و اضافه کردن دانخ‌های انار به پیازها

سپس پیازها را در تابه بریزید با روغن داغ سرخ کنید تا سبک و شیشه‌ای شوند، بعد از آن دانه‌های انار را در تابه روی پیازها بریزید، کمی تفت دهید تا طعم انار به خورد پیازهای تفت داده شده داخل تابه برود، بهتر است که از دانه‌های انار با طعم ملس استفاده کنید.

مرحله ۹: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و تفت دادن در تابه

به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید از انار شیرین یا انار ترش هم استفاده کنید، دانه‌های آن را داخل تابه بریزید و با پیازها تفت دهید، سپس مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب در تابه باز شود.

مرحله ۱۰: اضافه کردن رب انار به مواد داخل تابه و تفت دادن آن

بعد از این که رب گوجه در تابه خوب سرخ شد مقداری رب انار را به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر و طعم رب انار به خورد بقیه مواد برود بعد اجازه دهید تا همه مواد داخل تابه با هم تفت داده شوند، کمی آب بیندازند و طعم آن‌ها با هم ترکیب شود.

مرحله ۱۱: اضافه کردن مرغ‌های سرخ شده روی سس و ریختن نمک و آب روی مواد

وقتی که مخلوط سس تشکیل شده به غلظت مناسب رسید، تکه‌های مرغ‌های سرخ شده را در تابه روی مواد قرار دهید، سپس مقداری نمک روی مرغ‌ها و مواد داخل تابه بریزید، هم بزنید و مخلوط کنید، کمی هم آب به مواد اضافه کنید و هم بزنید، سپس در تابه را ببندید.

مرحله ۱۲: پختن مرغ‌ها رو حرارت ملایم

بعد از آن اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم با حرارت ملایم خوب بپزند و کاملاً جا بیفتند در طول پخت هر از گاهی در تابه را بردارید، از مواد سس با قاشق روی مرغ‌ها بریزید تا طعم آن‌ها کاملاً به خورد تکه‌های مرغ‌ها برود.

مرحله ۱۳: برداشتن تابه از روی حرارت و ریختن مرغ در ظرف مناسب

بعد از این که مرغ‌ها خوب پختند و آماده شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس مرغ ناردونی را داخل ظرف مناسب سرو بریزید، از سس داخل آن هم در ظرف و روی مرغ‌ها بریزید.

مرحله ۱۴: تزئین کردن مرغ ناردونی

بعد روی مرغ ناردونی را با چند برگ نعنا، ریحان، شوید تازه، مقداری از دانه‌های انار و خلال پسته تزئین کنید، در کنار ظرف مرغ ناردونی چند برش لیمو ترش تازه هم قرار دهید برای تزئین مرغ ناردونی طبق ذائقه و با سلیقه و دلخواه خودتان عمل کنید.

مرحله ۱۵: ریختن برنج در ظرف و تزئین آن

سپس برنج را هم که در حین پختن مرغ آماده کرده‌اید و خوب دم کشیده است، داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ و خلال پسته تزئین کنید، برای تزئین مرغ می‌توانید از مقداری زرشک تفت داده شده‌ هم استفاده کنید. در آخر مرغ ناردونی را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش