[ad_1]
طرز تهیه مرغ ماستی، یک غذای فوق العاده خوشمزه و ساده!
طرز تهیه مرغ ماستی، یک غذای فوق العاده خوشمزه و ساده!
طرز تهیه کوکو ماست کوکو ماست یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد، با توجه به این که …
طرز تهیه دنده پلو دنده پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که بین مردمان ایران بسیار طرفدار دارد، برای …
طرز تهیه مرغ ترش رستورانی مرغ ترش یکی از غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های …
مرغ ماستی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی لطیف دارد، برای درست کردن این نوع مرغ از ماست استفاده میشود که بافت آن را بسیار نرم میکند، مرغ ماستی خیلی سریع درست میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ ماستی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
تکههای مرغ | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
آویشن و پاپریکا | به مقدار لازم |
برگ بو | ۲ عدد |
ادویه کاری و پودر سیر | به مقدار لازم |
ماست سون | ۱ لیوان |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز نگینی | ۱ عدد |
برنج | به مقدار لازم |
زعفران دمکرده غلیظ برای تزئین برنج | نصف فنجان |
زرشک تفت داده شده برای تزئین برنج | نصف فنجان |
شکر برای تفت دادن با زرشک | ۱ قاشق چای خوری |
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئین مرغ ماستی | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ ماستی
مرحله ۱: شستن و خشک کردن تکههای مرغ
ابتدا تکههای مرغ را که به دلخواه خودتان میتوانید از ران یا سینه مرغ استفاده کنید تمیز بشورید، بگذارید تا آب اضافی آنها برود، سپس تکههای مرغ را با یک پارچه تمیز خشک کنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله ۲: سرخ کردن مرغها در روغن داغ همراه با نمک و زردچوبه
وقتی که روغن داغ شد تکههای مرغ را داخل آن قرار دهید کمی نمک و زردچوبه روی مرغها بپاشید و همراه با مرغها تفت دهید تا تکههای مرغ سرخ و طلایی رنگ شود، سپس مرغها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی شود.
مرحله ۳: تفت دادن پیاز خرد شده و مخلوط کردن با مرغها
در فاصلهای که مرغها سرخ میشوند یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید و در اندازههای کوچک به شکل نگینی خرد کنید بعد پیاز خرد شده را در تابه بریزید، همراه با مرغها تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند، در این مرحله عطر و طعم پیازها با مرغها مخلوط میشود.
مرحله ۴: اضافه کردن برگ بو و ادویهها و تفت دادن آنها
سپس یک برگ بو را به مواد اضافه کنید، تفت دهید تا عطر برگ بو در مواد پخش شود بعد از آن ادویهها که شامل آویشن، پاپریکا، ادویه کاری و پودر سیر است را با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود.
مرحله ۵: اضافه کردن ماست و مخلوط کردن با مواد
وقتی عطر ادویهها آزاد شد سپس مقداری ماست غلیظ که به دمای محیط رسیده است را در تابه بریزید، ماست را هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شود، بعد با قاشق مرغها را کاملاً در ماست بغلطانید تا تمام سطح تکههای مرغ به ماست و ادویهها آغشته شود.
مرحله ۶: پختن مرغها و شستن و خرد کردن جعفریها
بعد از آن در تابه را ببندید، اجازه دهید تا روی حرارت ملایم مرغها آب بیندازند و بپزند در این فاصله مقداری جعفری تازه را تمیز بشورید، در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود بعد از آن جعفریها را با چاقوی تیز در اندازههای کوچک خرد کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن جعفریهای خرد شده به مرغها
وقتی نیم ساعت از زمان پخت مرغها گذشت، تابه را بردارید جعفریها را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و عطر جعفری در مرغها پخش شود سپس دوباره در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مرغها همراه با جعفریها خوب بپزند.
مرحله ۸: برداشتن مرغها از روی حرارت و ریختن برنج در ظرف
بعد از یک ساعت تا یک ساعت و نیم که از زمان پخت مرغها گذشت و بافت مرغها نرم شد تابه را از روی حرارت بردارید، اجازه دهید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود، در این فاصله برنج را هم که همزمان با مرغها پختهاید، در ظرف مناسب بکشید.
مرحله ۹: تزئین کردن برنج
بعد برنج را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ تزئین کنید، برای تزئین برنج میتوانید مقداری زرشک را در روغن داغ تفت دهید، اگر میخواهید که طعم زرشک ملس شود کمی هم شکر به آن اضافه کنید، سپس زرشک را روی برنج بریزید و آن را تزئین کنید.
مرحله ۱۰: تزئین کردن مرغ ماستی و سرو آن
سپس مرغ ماستی را داخل ظرف دیگری بریزید، با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه آن را تزئین کنید بعد از آن مرغ ماستی را به عنوان یک غذای خوش طعم و لذیذ همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید.
طرز تهیه مرغ ماستی، یک غذای فوق العاده خوشمزه و ساده!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران