[ad_1]
طرز تهیه ماهیچه پسران کریم، غذای بسیار خاص و لذیذ!
طرز تهیه ماهیچه پسران کریم، غذای بسیار خاص و لذیذ!
طرز تهیه سالاد کینوا سالاد کینوا یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رژیمی بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه ساندویچ مغز ساندویچ مغز یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود از این ساندویچ خوش طعم و مقوی که طرفداران زیادی دارد میتوانید در …
طرز تهیه رب پلو رب پلو از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه شهر شیراز است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
ماهیچه پسران کریم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به خاطر نحوه پخت آن به این اسم نامگذاری شده است این غذای خوش طعم برای پذیرایی بسیار مناسب است، این ماهیچه را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده و درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ماهیچه پسران کریم در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماهیچه | به مقدار لازم |
پیاز | ۷ عدد |
سیر | ۱ بوته |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و چوب دارچین | به مقدار لازم |
پولبیبر و پاپریکا | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
نعنا و ریحان و گشنیز تازه برای تزئین ماهیچه | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده برای تزئین برنج | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماهیچه پسران کریم
مرحله ۱: دم کردن زعفران
ابتدا مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، روی ظرف را بپوشانید و بگذارید تا زعفران دم بکشد، مقدار استفاده از زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هرچه بیشتر باشد طعم، عطر و رنگ غذا بهتر میشود.
مرحله ۲: ذوب کردن کره، اضافه کردن زعفران به آن و قرار دادن ماهیچهها در تابه
بعد در یک تابه مقداری کره بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس زعفران دم کرده که غلیظ شده است را هم روی کره بریزید، با آن مخلوط کنید سپس ماهیچهها را که از قبل تمیز شستهاید و خشک کردهاید در تابه قرار دهید.
مرحله ۳: سرخ کردن همه قسمتهای ماهیچهها در تابه
اجازه دهید تا ماهیچهها با کره خوب سرخ شوند، وقتی یک طرف ماهیچهها طلایی رنگ شد و خوب سرخ شدند، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم تغییر رنگ دهد و خوب سرخ شود، در تابه را ببندید تا بخار کره و زعفران کاملاً به خورد ماهیچهها برود.
مرحله ۴: پوست کردن و خرد کردن پیازها
بعد از این که ماهیچهها سرخ شدند، آنها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس پیازها را پوست بگیرید، بعد به شکل خلالی و باریک برش بزنید، توجه کنید که برای درست کردن این غذا احتیاج به پیاز فراوان دارید.
مرحله ۵: اضافه کردن روغن در تابه
بعد در همان تابهای که ماهیچهها را سرخ کردید اگر به مقدار کافی کره ذوب شده برای سرخ کردن پیازها بود که لازم نیست روغن یا کره اضافه کنید اما اگر کره آن کم بود مقداری کره یا روغن در تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
مرحله ۶: ریختن پیازها و ماهیچهها در تابه
بعد مقداری از پیازها را داخل تابه بریزید به طوری که کاملاً کف تابه را بپوشانند، کمی تفت دهید تا پیازها سبک و شیشهای شوند، سپس ماهیچهها را روی پیازها قرار دهید، بعد بقیه پیازها را هم روی ماهیچهها بریزید به طوری که کاملاً سطح آنها را بپوشاند.
مرحله ۷: اضافه کردن سیر و ادویهها به مواد
سپس یک بوته سیر را هم به شکل کامل و درسته از وسط نصف کنید یا سر و ته آن را بگیرید، بعد سیر را روی پیازها قرار دهید سپس ادویهها را که شامل فلفل سیاه، زردچوبه، پولبیبر و پاپریکا است با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان روی همه مواد بریزید و پخش کنید.
مرحله ۸: اضافه کردن چوب دارچین و آب به ماهیچهها
از چوب دارچین هم میتوانید برای طعم دادن به ماهیچهها استفاده کنید تا بوی زهم گوشت را بگیرد، استفاده از دارچین به سلیقه خودتان بستگی دارد، بعد از این که همه ادویهها را روی ماهیچهها ریختید مقداری آب به آن اضافه کنید، سپس در تابه یا ظرف را ببندید.
مرحله ۹: پختن ماهیچهها با ادویهها و مقدار کمی آب
اجازه دهید تا همه مواد با هم به مدت ۴ تا ۵ ساعت خوب بپزند، طوری که عطر و طعم ادویهها، پیاز و سیر به خورد ماهیچهها برود تا بوی زهم آنها را از بین ببرد برای پختن این غذا لازم نیست که آب زیادی اضافه کنید چون ماهیچهها و پیاز در طول پخت آب میاندازند.
مرحله ۱۰: ریختن مواد سس روی ماهیچهها
در طول پخت هر از گاهی در ظرف را بردارید و با قاشق از مخلوط مواد سس روی ماهیچهها بریزید تا طعم مواد به خورد همه قسمتهای ماهیچهها برود و آنها را کاملاً مزهدار کند، در حین پختن ماهیچهها حرارت حتماً کم باشد تا ماهیچهها خوب مغز پخت شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن زعفران دمکرده غلیظ و نمک به مواد
در آخر در تابه را بردارید مقداری از زعفران دم کرده غلیظ را روی ماهیچهها بریزید و با آنها مخلوط کنید کمی هم نمک به مواد اضافه کنید، بعد طعم آن را بچشید و میزان نمک آن را تست کنید تا اگر مقدار آن کم بود، به آن نمک بیشتری اضافه کنید.
مرحله ۱۲: ریختن خوراک ماهیچه پسران کریم در ظرف مناسب
وقتی که عطر، طعم و رنگ زعفران در مواد پخش شد و ماهیچهها کاملاً نرم شدند ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود، سپس خوراک ماهیچه پسران کریم را داخل یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله ۱۳: تزئین کردن ماهیچه و برنج
سپس ماهیچه را با چند برگ نعنا، ریحان و گشنیز تازه تزئین کنید برای تزیین ماهیچه به دلخواه و با سلیقه خودتان عمل کنید بعد از آن برنج را هم که در طول زمان پخت ماهیچهها آماده کردهاید و پختهاید در ظرف دیگری بریزید و روی آن را با مقداری زعفران دم کرده تزئین کنید. در آخر ماهیچه پسران کریم را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه ماهیچه پسران کریم، غذای بسیار خاص و لذیذ!
4
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران