[ad_1]
طرز تهیه مافین آلبالویی، شیرینی خوشرنگ و جذاب خانگی
طرز تهیه مافین آلبالویی، شیرینی خوشرنگ و جذاب خانگی

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کوکی اسمارتیزی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک ماگما کیک ماگما یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی بیسکویت ساقه طلایی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
مافین آلبالویی یکی از انواع دسرهای شیک و جذاب است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است، مافین آلبالویی را میتوان به روشهای مختلف درست کرد و برای پذیرایی از آن استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مافین آلبالویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم مافین آلبالویی | |
آرد | ۱ لیوان |
کره به دمای محیط رسیده | ۸۵ گرم |
شکر | ۸۵ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
شیر | ۴ قاشق غذا خوری |
آلبالو هسته گرفته شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه مافین آلبالویی
مرحله ۱: آمادهسازی اولیه آلبالوها
برای طرز تهیه مافین آلبالویی ابتدا آلبالوها را تمیز بشورید و ساقه و برگهای آن را جدا کنید و هسته آلبالوها را هم از آنها جدا کنید و سپس آلبالوها را داخل یک قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، بهتر است از آلبالوهای رسیده و ترش و شیرین استفاده کنید.
مرحله ۲: آمادهسازی مخلوط آلبالو و شکر
بعد دو سوم لیوان شکر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و اجازه دهید تا آلبالوها به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند و نرم شوند و کاملاً با شکر مخلوط شوند بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۳: تهیه مخلوط کره و شکر
سپس مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف دیگر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده سفید رنگ و کشدار و پفکی شود.
مرحله ۴: اضافه کردن تخممرغ به مخلوط
بعد تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ تقریباً به مدت یک دقیقه مخلوط را هم بزنید تا تخم مرغها از حالت لختگی خارج شوند و کاملاً با مواد ترکیب شوند و مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و حجیم شود.
مرحله ۵: افزودن عطر وانیل
سپس وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد سپس اطراف ظرف را با لیسک تمیز دورگیری کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت آن صاف و یکدست شود.
مرحله ۶: آمادهسازی مخلوط آرد و بکینگ پودر
بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بعد ترکیب آرد را ۳ بار الک کنید تا یکدست شود و سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۷: ترکیب مواد اصلی و آرد
همزمان با اضافه کردن آرد به مخلوط مواد ترکیب را با لیسک به آرامی و به شکل دورانی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله ۸: آمادهسازی قالبهای مافین
بعد داخل قالبهای مافین یا قالبهای کاپ کیک را با روغن چرب کنید و کپسولهای کاغذی را درون قالبها قرار دهید و سپس با قاشق مقداری از مایه کاپ کیک را داخل کپسولهای کاغذی بریزید و بعد روی آنها را چند برش آلبالو تازه بچینید.
مرحله ۹: پر کردن قالبها و تزئین با آلبالو
سپس بقیه مواد کاپ کیک را روی آلبالوها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند در کل باید به اندازه دو سوم حجم کپسولهای کاغذی پر شود چون بعد از پخت پف میکنند و بالا میآیند بعد روی کاپ کیکها هم چند آلبالوی تازه بچینید و آنها را تزئین کنید.
مرحله ۱۰: پخت کاپکیکها در فر
بعد قالب کاپ کیکها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و کاملاً مغز پخت و آماده شوند.
مرحله ۱۱: تست پخت
در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کاپ کیکها از بین میرود و بعد از آن یک سیخ چوبی را در یکی از مافینها فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی مافینها خوب مغز پخت و آماده شده است.
مرحله ۱۲: روشهای پخت کامل
اگر بعد از پخت کاپ کیکها سطح آنها طلایی رنگ نشده بود بعد از این که حرارت پایین فر را خاموش کردید یک دقیقه گریل و یا حرارت بالا را روشن کنید و اجازه دهید تا مافینها در فر با حرارت گریل بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود.
مرحله ۱۳: خنک کردن و خارج کردن از قالب
بعد از این که مافینها خوب پختند قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس مافینها را به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید تا خرد نشوند و شکل و ظاهر آنها خراب نشود و بعد در ظرف دیگری بچینید.
مرحله ۱۴: تزئین و سرو مافینها
سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان میتوانید مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کاپ کیکها بمالید و آنها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده یا خلال بادام و کنجد و شکلات چیپسی برشهای آلبالو تزئین کنید. در آخر مافین آلبالو را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
طرز تهیه مافین آلبالویی، شیرینی خوشرنگ و جذاب خانگی
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران