[ad_1]
طرز تهیه قرابیه پودینگ، یک شیرینی ساده و شیک ترکیه ای
طرز تهیه قرابیه پودینگ، یک شیرینی ساده و شیک ترکیه ای

طرز تهیه کیک نسکافه کیک نسکافه یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی نان برنجی ساده شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای …
قرابیه پودینگ یکی انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و به روشهای مختلف درست میشود از این شیرینی خوش طعم میتوانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قرابیه پودینگ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم قرابیه پودینگ | |
کره هم دمای محیط | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ۴/۱ پیمانه |
پودینگ توت فرنگی | ۱ بسته |
پودر قند | ۴/۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۱ پیمانه |
طرز تهیه قرابیه پودینگ
مرحله ۱: آمادهسازی کره و روغن
ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید میتوانید از کره مارگارین یا کره حیوانی استفاده کنید و بعد مقداری روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت آنها صاف و یکدست شود.
مرحله ۲: افزودن پودینگ
سپس یک بسته پودینگ توت فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد مقداری پودر قند را روی مواد بریزید و هم بزنید تا در مواد حل شود و مخلوط کمی شیرین شود و بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست شود.
مرحله ۳: ترکیب نشاسته ذرت و زرده تخممرغ
بعد مقداری نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند سپس یک زرده تخم مرغ را جدا کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد کاملاً مخلوط شود و به خورد مواد برود.
مرحله ۴: اضافه کردن بکینگ پودر و آرد
سپس مقداری بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و بعد از آن آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد از آن آرد را کم کم و به صورت کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۵: چربکردن سینی فر
در حین اضافه کردن آرد مخلوط را هم بزنید تا آرد در داخل مخلوط گلوله نشود و کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند بعد خمیر را ورز دهید تا بافت آن صاف و نرم و لطیف شود سپس کف سینی فر و یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
مرحله ۶: شکلدهی به قرابیه و گرم کردن فر
سپس یک کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد مقداری از مواد به اندازه یک گردو را جدا کنید و در دست فرم دهید و گرد کنید سپس توپکها را با فاصله در سینی یا قالب مورد نظر بچینید و سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله ۷: پخت اولیه قرابیه
بعد دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزند و سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و با ته لیوان روی شیرینیها خیلی کم فشار دهید تا کمی پهن شوند و بعد دوباره سینی را در فر قرار دهید.
مرحله ۸: پخت نهایی و خنک کردن قرابیه
سپس اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر خوب بپزند و رنگ آنها صورتی شود و بعد سینی یا قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا قرابیهها کمی خنک شوند، سپس به آرامی شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله ۹: تزئین قرابیه
بعد قرابیهها را در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً سرد شوند و بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی قرابیهها بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل یا مغز گردوی خرد شده و خلال بادام آنها را تزئین کنید.
مرحله ۱۰: سرو قرابیه پودینگ
سپس تعدادی قرابیه پودینگ را داخل یک ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانیها به همراه انواع دسرها و شیرینیها و چای، قهوه یا نسکافه سرو کنید.
طرز تهیه قرابیه پودینگ، یک شیرینی ساده و شیک ترکیه ای
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران