[ad_1]
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری، یک شیرینی جذاب برای مجالس
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری، یک شیرینی جذاب برای مجالس

طرز تهیه کیک خرمالو کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار فصل زمستان است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه پنکیک جو دو سر پنکیک جو دو سر، یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع میتوانید …

طرز تهیه کیک محلبی گردویی کیک محلبی گردویی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه با طعمهای متنوع …
شیرینی مینیاتوری یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع تهیه و درست میشود این شیرینیهای جذاب و شیک برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب هستند و طرفداران زیادی دارند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی مینیاتوری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مینیاتوری | |
آرد سفید قنادی | ۳۲۰ گرم معادل ۲ لیوان و ۳/۲ لیوان |
پودر قند | ۱۰۰ گرم معادل ۳/۲ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۷۵ گرم ( از نصف لیوان ۲ قاشق کمتر) |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری
مرحله ۱: ترکیب کره و قند
برای طرز تهیه شیرینی مینیاتوری ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده پفکی و روشن شود.
مرحله ۲: اضافه کردن تخممرغ و وانیل
سپس تخم مرغها را به مخلوط اضافه کنید یک دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا تخم مرغها از لختگی خارج شوند و با بقیه مواد مخلوط و یکدست و کرم رنگ شوند بعد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.
مرحله ۳: افزودن روغن مایع و آرد
بعد از آن همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید، سپس مقداری روغن مایع به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند، بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.
مرحله ۴: ترکیب بکینگ پودر و آرد با مخلوط
سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد از آن ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد بریزید و با قاشق یا لیسک به آرامی هم بزنید تا آرد داخل مخلوط گلوله نشود و با هم ترکیب شوند.
مرحله ۵: استراحت خمیر در یخچال
وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست و نرم و لطیف شد خمیر را داخل یک کیسه فریزر بریزید و یا این که روی ظرف را با سلفون یا نایلون کاملاً بپوشانید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر نیم ساعت استراحت کند.
مرحله ۶: تقسیم خمیر و اضافه کردن رنگ
بعد از نیم ساعت که خمیر خوب جا افتاد و طعم و عطر همه مواد با هم مخلوط شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و به چند قسمت تقسیم کنید و داخل ظرفهای جداگانه بریزید و به هر قسمت رنگ خوراکی و یا طعم دهنده دلخواه خودتان را اضافه کنید.
مرحله ۷: آمادهسازی خمیر شکلاتی
میتوانید یک قسمت را به شکل ساده نگه دارید و به آن هیچ رنگ و یا طعم دهنده اضافه نکنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و پودر کاکائو به خورد مواد برود و طعم شیرینیها شکلاتی شود.
مرحله ۸: اضافه کردن چیپس شکلاتی
به یک قسمت دیگر مقداری چیپس شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید تا در همه قسمتهای خمیر به طور یکسان پخش شود و به قسمت دیگر هم یک رنگ خوراکی مثل سبز یا قرمز و یا هر رنگی به دلخواه خودتان اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله ۹: پهن کردن و برش زدن خمیر
سپس هر قسمت خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با فشار دست یا با وردنه خمیر رو به ضخامت سه میلیمتر پهن و باز کنید و بعد با کاتر یا چاقوی تیز خمیرها را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده برای برش استفاده کنید.
مرحله ۱۰: چینش خمیر در سینی
همه خمیرها را به همین شکل داخل کیسه فریز باز کنید و سپس با قالب آنها را برش بزنید بعد داخل سینی فر یا قالب مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و برشهای خمیر را با فاصله در سینی بچینید.
مرحله یازدهم: پخت شیرینی در فر
سپس سینی فر یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند و سپس سینی را از فر بیرون بیاورید.
مرحله دوازدهم: راههای مختلف پخت شیرینی
اگر فر در دسترس شما نبود میتوانید از تستر برای پخت استفاده کنید و یا از یک تابه دو طرفه استفاده کنید و واشر آن را بیرون بیاورید و برشهای خمیر را در آن بچینید و بپزید و یا این که از فر دست ساز خودتان استفاده کنید و شیرینیها را بپزید.
مرحله سیزدهم: خنک کردن و تزئین
بعد از این که شیرینیها خنک شدند آنها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید، شیرینیها حالا رنگ و شکل و طعمهای مختلفی دارند که با سلیقه خودتان میتوانید روی آنها مقداری شکلات ذوب شده یا عسل بریزید.
مرحله چهاردهم: تزئین نهایی و سرو شیرینیها
سپس شیرینیها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا شکلات چیپسی تزئین کنید و بعد تعدادی شیرینی مینیاتوری را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی شیک و جذاب را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی مینیاتوری، یک شیرینی جذاب برای مجالس
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران