[ad_1]
طرز تهیه شکلات ژله ای، لاکچری و خاص مناسب پذیرایی!
طرز تهیه شکلات ژله ای، لاکچری و خاص مناسب پذیرایی!

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر بیسکوئیت لیدی فینگر یکی از انواع بیسکوئیت های معروف بین المللی است که معمولا در تهیه انواع دسر …

طرز تهیه نان کوکه نان کوک یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ محلی است که نام دیگر آن نان تورکی است و …

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ سالاد ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در سراسر جهان با نام سالاد …
شکلات ژله یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و جذاب است که یک نوع شکلات مغزدار محسوب میشود این شکلات خیلی راحت و سریع درست میشود و برای پذیراییها بسیار مناسب است، این شکلات را میتوانید با کمترین مواد در دسترس تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شکلات ژله ای در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شکلات تختهای سفید یا شیری | به مقدار لازم |
شکلات تخته ای تلخ | به مقدار لازم |
شکلات ژلهای | به مقدار لازم |
طرز تهیه شکلات ژله ای
مرحله اول
ابتدا مقداری شکلات تختهای را داخل یک ظرف بریزید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملا ذوب شود با توجه وجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از شکلات تختهای سفید، شیری یا تلخ استفاده کنید.
مرحله دوم
بعد از آن اجازه دهید تا شکلات ذوب شده در دمای محیط کمی حرارت اولیه خود را از دست بدهد، سپس شکلات را داخل قالبهای سیلیکونی با شکل و اندازه دلخواه بریزید، شکلات را باید طوری در قالبها بریزید که کف و دیوارههای قالب را بپوشاند.
مرحله سوم
دقت کنید که نباید شکلات ذوب شده را به اندازهای داخل قالبها بریزید که قالب پر شود فقط باید یک لایه از شکلات دیواره و کف قالب را بپوشاند، بعد قالبها را داخل یخچال قرار دهید تا شکلاتها خوب خودشان را بگیرند و بافت آنها منسجم شود.
مرحله چهارم
سپس مقداری شکلات ژلهای با طعم دلخواه خودتان را تهیه کنید این شکلاتها معمولاً در سوپرمارکتها وجود دارند، اگر که خواستید شکلات با مغزههای مختلف و طعمهای متنوع داشته باشید، چند رنگ و طعم مختلف از شکلاتهای ژلهای انتخاب کنید.
مرحله پنجم
بعد شکلاتها را داخل ظرفهای جداگانه بریزید سپس هر کدام از شکلاتها را به طور جداگانه به روش بنماری ذوب کنید، ظرف شکلاتها را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلاتهای ژلهای داخل آنها آب شود و بافت شکلات یکدست شود.
مرحله ششم
اگر شکلات ژلهای داخل ظرف آب نشد و بافت آن سفت بود میتوانید از یک چاقوی تیز استفاده کنید، شکلات را در اندازههای کوچک برش دهید و خرد کنید، سپس قالبهای شکلات را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از شکلات ژلهای را داخل آن بریزید.
مرحله هفتم
بعد مقداری از شکلاتهای خرد شده را داخل قالبها بریزید ولی در هر کدام از قالبها فقط از یک رنگ استفاده کنید، چند رنگ و طعم مختلف را با هم داخل یک قالب نریزید، تقریبا قالبها را با شکلاتهای ژلهای پر کنید و داخل یخچال بگذارید.
مرحله هشتم
بعد از آن که مقداری شکلاتهای ژلهای خودشان را گرفتند و بافت آنها سفت شد، قالب شکلاتها را از داخل یخچال بیرون بیاورید تقریباً بعد از نیم ساعت شکلاتهای ژلهای کمی سفت میشوند سپس بقیه شکلات تختهای ذوب شده را روی آنها بریزید.
مرحله نهم
شکلات تختهای را طوری روی شکلاتهای ژله بریزید که کاملاً سطح آنها را بپوشاند و یک لایه شکلات تختهای روی شکلاتهای ژلهای را بگیرد بعد از آن دوباره قالبها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت جا بیفتند.
مرحله دهم
بعد از این که شکلاتها کاملاً خودشان را گرفتند قالبها را از داخل یخچال بیرون بیاورید، سپس شکلاتها را به آرامی از داخل قالبها جدا کنید و در ظرف دیگری بچینید، شکلاتها در این مرحله آماده هستند و میتوانید از آنها استفاده کنید.
مرحله یازدهم
به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید شکلاتها را تزئین کنید مثلاً اگر از شکلات تختهای سفید استفاده کردهاید روی آن را با مقداری شکلات ذوب شده کاکائویی تزئین کنید و اگر از شکلات تختهای کاکائویی استفاده کردید آن را با شکلات سفید تزئین کنید. در آخر تعدادی شکلات ژلهای را در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه شکلات ژله ای، لاکچری و خاص مناسب پذیرایی!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران