[ad_1]
طرز تهیه سیب زمینی مک دونالد، ترفندهای فرمول اصلی
طرز تهیه سیب زمینی مک دونالد، ترفندهای فرمول اصلی

طرز تهیه حلوای کفگیری ساده حلوای کفگیری یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای ارومیه و تبریز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پاکوره سیب زمینی پاکوره سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که اصالت آن به هند برمیگردد ولی در جنوب کشور هم طرفداران زیادی دارد، این فینگر …

طرز تهیه سوپ شلغم سوپ شلغم یکی از انواع پیش غذاهای ساده و بسیار خوشمزه است که خاصیت درمانی بسیاری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ …
سیب زمینی مک دونالد یکی از انواع میان وعدههای خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و از آن میتوانید به عنوان یک پیش غذای پر انرژی و ساده هم برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل با آموزش آشپزی مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی مک دونالد در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب زمینی | ۴ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
آب جوش | به مقدار لازم |
آب یخ | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی مک دونالد
مرحله ۱: پوست کندن و برش سیب زمینی
ابتدا سیب زمینیها را پوست بگیرید و آنها را به شکل حلقهای برش دهید و سپس آنها را به شکل خلالهای هم اندازه و هم شکل خرد کنید طوری که خلالها به شکل مستطیلهای هم شکل و هم اندازه باشد سپس سیب زمینیها را تمیز بشورید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: آمادهسازی آب جوش و افزودن نمک
بعد در یک قابلمه با اندازه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از آن مقداری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آن حل شود دقت کنید که مقدار نمک زیاد و کم نشود.
مرحله ۳: اضافه کردن زردچوبه
سپس مقداری زردچوبه هم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ آن در آب جوش باز شود بعد سیب زمینیها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بپزند و بافت آنها کمی نرم شود، سیب زمینیها را موقع پخت خیلی به هم نزنید.
مرحله ۴: توجه به جزئیات پخت
دقت کنید که موقع پخت حرارت باید متوسط باشد و زمان پخت بیشتر از ۵ دقیقه نشود چون اگر سیب زمینیها زیاد در آب جوش بپزند بافت آنها نرم شده و در هنگام سرخ کردن له و خرد میشوند بعد از این زمان سیب زمینیها را آبکش کنید.
مرحله ۵: آبکشی سیب زمینیها
سپس در یک قابلمه دیگر مقداری آب بریزید و یخ به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب کاملاً یخ شود بهتر است که آب یخ را از قبل آماده کنید و بعد از این که سیب زمینیها را آبکش کردید بلافاصله آنها را با آبکش داخل قابلمه آب یخ قرار دهید.
مرحله ۶: تثبیت بافت با استفاده از آب یخ
بعد اجازه دهید تا سیب زمینیها به مدت ۵ دقیقه داخل آب یخ بمانند و خودشان را بگیرند و بافت آنها سفت شود سپس سیب زمینیها را با سبد از آب یخ بیرون بیاورید و اجازه دهید تا آب اضافی آنها برود و روی یک پارچه نخی بریزید و پخش کنید.
مرحله ۷: آمادهسازی برای سرخ کردن
بعد با یک دستمال آب سیب زمینیها رو بگیرید و آنها را خشک کنید و سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد از آن سیب زمینیها را در روغن داغ بریزید و آنها را خوب سرخ کنید.
مرحله ۸: تکنیکهای سرخ کردن سیب زمینی
مقدار روغن باید به اندازهای باشد که سیب زمینیها داخل آن غوطه ور شوند و همه قسمتهای آنها کاملاً سرخ شود دقت کنید در زمان سرخ شدن سیب زمینیها را با قاشق یا هر وسیله دیگری هم نزنید چون باعث خرد شدن سیب زمینیها میشود.
مرحله ۹: ترفندهای سرخ کردن یکنواخت
فقط در زمان سرخ شدن قابلمه را تکان دهید تا همه قسمتهای سیب زمینیها خوب سرخ و طلایی رنگ شود و بعضی از قسمتهای آنها نسوزد و یا خام باقی نماند بعد از این که همه سیب زمینیها به یک اندازه سرخ شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۰: گرفتن روغن اضافی و تزئین نهایی
سپس سیب زمینیها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و روی یک ظرف توری بریزید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد سیب زمینی مک دونالد را داخل ظرف مناسب بریزید و با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری آویشن روی آن بپاشید.
مرحله ۱۱: افزودن سس و سرو سیب زمینی
بعد از آن هم با سلیقه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی و یا سس هزار جزیره روی سیب زمینیها بریزید و سیب زمینی مک دونالد را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه سیب زمینی مک دونالد، ترفندهای فرمول اصلی
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران