[ad_1]
طرز تهیه سوهان توری، شیرینی خانگی فوری مناسب چای!
طرز تهیه سوهان توری، شیرینی خانگی فوری مناسب چای!

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی سبزوار کلوچه زنجبیلی سبزوار یکی از انواع کلوچههای خوشمزه، لذیذ و سوغات سبزوار است، این کلوچه بافتی سبک و لطیف دارد که خیلی راحت درست میشود و برای …

طرز تهیه کیک عسلی کیک عسلی از محبوب ترین کیک های بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک …

طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات شیرینی ماربلد وانیل و شکلات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در اغلب مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، …
سوهان توری یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این سوهان ساده که خیلی سریع درست میشود، برای پذیرایی به عنوان یک دسر شیک بسیار مناسب است، سوهان توری را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوهان توری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
کره | ۲۰ گرم |
عسل | ۱ قاشق مربا خوری |
زعفران خشک | ۴/۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱۰۰ گرم |
کنجد | ۵۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱ تا ۱ و نیم قاشق غذا خوری |
پودر هل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
پودر پسته برای تزئین | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه سوهان توری
مرحله اول
ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید سپس عسل را به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید بعد مقداری هم زعفران روی مواد بریزید، با هم ترکیب کنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، طوری که رنگ، عطر و طعم زعفران در مخلوط پخش شود.
مرحله دوم
بعد ظرف مخلوط را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود، بعد هم کره با عسل کاملاً مخلوط و یکدست شود همینطور زعفران در مخلوط رنگ باز کند، با این روش عطر و طعم زعفران کاملاً به خورد مواد میرود.
مرحله سوم
سپس مخلوط را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید، کنار بگذارید بعد مقداری آرد را که از قبل الک کردهاید تا بافت آن سبک و یکدست شود به مخلوط مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا آرد و بقیه مواد کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
بعد شکر را به مخلوط مواد اضافه کنید و تا هنوز مخلوط گرم است هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و بافت آن کمی حالت چسبندگی پیدا کند، سپس کنجد را به مخلوط مواد اضافه کنید، حسابی هم بزنید تا در همه قسمتها به طور یکسان پخش شود.
مرحله پنجم
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر هل را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود بعد از آن خامه صبحانه را روی مواد بریزید، با هم مخلوط کنید تا کاملاً خامه به خورد مواد برود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله ششم
دقت کنید که غلظت مواد در این مرحله باید مناسب باشد یعنی نه خیلی شل نه خیلی سفت باشد. اگر غلظت مواد شل بود کم آرد به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، اگر غلظت مواد سفت شده بود مقداری خامه به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله هفتم
سپس داخل سینی فر یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید بعد مخلوط مواد را داخل قیف بدون ماسوره بریزید، سپس روی کاغذ روغنی در سینی با فاصله زیاد و به صورت خیلی کوچک از مواد سوهان قیف بزنید تا بعد از پخت باز شود.
مرحله هشتم
بعد سینی را داخل فر که از ده دقیقه گرم شده است قرار دهید، دمای فر برقی را روی ۱۸۵ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، در صورتی که از فر گازی برای پخت سوهان توری استفاده میکنید دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله نهم
سپس اجازه دهید تا سوهانها به مدت ۸۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید سپس تا هنوز سوهانها داغ هستند روی آنها مقداری پودر پسته بریزید و تزئین کنید.
مرحله دهم
برای تزئین روی سوهانها با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از پودر نارگیل، پودر گردو و بادام هم استفاده کنید سپس اجازه دهید تا در دمای محیط کاملاً خنک شوند بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید. در آخر تعدادی سوهان توری را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه سوهان توری، شیرینی خانگی فوری مناسب چای!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران