[ad_1]
طرز تهیه ساندویچ مغز، به سبک ساندویچیهای قدیمی!
طرز تهیه ساندویچ مغز، به سبک ساندویچیهای قدیمی!
طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که معمولا در کنار انواع کباب ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه ایشلی کته ایشلی کته یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود، این غذای خوش طعم و پر طرفدار برای پذیرایی …
طرز تهیه کوکورچ مرغ کوکورچ مرغ از غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که به صورت ساندویچی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکورچ …
ساندویچ مغز یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود از این ساندویچ خوش طعم و مقوی که طرفداران زیادی دارد میتوانید در زمانهایی که فرصت کافی برای درست کردن غذاهای وقت گیر را ندارید استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ مغز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
مغز گوساله | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
پولبیبر | به مقدار دلخواه |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار لازم |
خیار شور خرد شده برای دورچین | ۶ تا ۷ عدد |
گوجه برش داده شده برای دورچین | ۱ تا ۲ عدد |
چند حلقه لیمو ترش تازه برای دورچین | ۳ تا ۴ برش |
کاهو برای دورچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مغز
مرحله ۱: قرار دادن مغز گوساله و پیاز و سیر در قابلمه
ابتدا مغز گوساله را که تمیز شستهاید داخل یک قابلمه قرار دهید بعد یک پیاز را پوست بگیرید، به ۴ قسمت تقسیم کنید داخل قابلمه بریزید چند حبه سیر را هم پوست بگیرید، از وسط نصف کنید و روی مغز داخل قابلمه بریزید و روی همه قسمتهای آن پخش کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن ادویهها و ریختن آب در قابلمه و پختن مغزها
بعد مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد داخل قابلمه بریزید سپس مقداری آب به مواد قابلمه اضافه کنید به طوری که آب تا نصف مغزها را بگیرد سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مغزها به مدت یک ساعت خوب بپزند و آماده شوند.
مرحله ۳: گرفتن کف روی آب داخل قابلمه و برداشتن از روی حرارت
در حین پخت روی آب مقداری کف جمع میشود که آنها را با قاشق بگیرید، چون تاثیر زیادی در طعم آن دارد و آن را خوشمزهتر میکند، بعد از یک ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود.
مرحله ۴: برش دادن مغزها و سرخ کردن آنها با کره ذوب شده
سپس با یک چاقوی تیز، مغزها را در اندازههای دلخواه و مناسب برش دهید، بعد مقداری کره را داخل یک تابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود بعد از این که کره کاملاً ذوب و داغ شد برشهای مغز را داخل تابه قرار دهید و با کره سرخ کنید.
مرحله ۵: سرخ کردن طرف دیگر مغزها و ریختن آب لیمو ترش روی آنها
وقتی یک طرف مغزها خوب سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود، رنگ آنها تغییر کند و بافت آنها منسجم شود، بعد یک لیمو ترش تازه را از وسط نصف کنید آب آن را بگیرید و روی مغزها بریزید تا کاملاً به خورد مغزها برود.
مرحله ۶: اضافه کردن پولبیبر به مغزها و تفت دادن آن
سپس مقداری پودر پولبیبر روی مغزها بریزید و با مغزها کمی تفت دهید تا عطر و طعم آن با مغزها ترکیب شود و به خورد آنها برود، بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه مغزهای داخل آن کم شود.
مرحله ۷: قرار دادن کاهوهای شسته شده در کنار مغزها
بعد از آن برشهای مغزها را داخل یک ظرف مناسب بریزید، سپس مقداری کاهو را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شدهاند در اندازههای کوچک خرد کنید و در یک ظرف کنار برشهای مغزها قرار دهید برگهای کاهو را به شکل کامل هم میتوانید در ظرف قرار دهید.
مرحله ۸: قرار دادن خیار شور، گوجه و لیمو ترش به عنوان دورچین در کنار مغز
مقداری خیارشور را به شکل نواری و باریک برش بزنید، کنار مغزها بچینید، همچنین تعدادی گوجه را که از قبل تمیز شستهاید به شکل حلقهای برش بزنید، در ظرف سرو مغزها قرار دهید بعد از آن یک لیمو ترش تازه را هم از وسط نصف کنید و در ظرف قرار دهید.
مرحله ۹: ریختن مواد ساندویچ در نان باگت و سرو ساندویچ مغز
بعد همه مواد دورچین را به شکل دلخواه و مناسب بچینید و تزئین کنید، سپس نان باگت را از وسط نصف کنید، چند برش مغز و مواد دورچین را در ساندویچ قرار دهید، بعد ساندویچ مغز را به عنوان یک غذای خوش طعم و مقوی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ مغز، به سبک ساندویچیهای قدیمی!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران