[ad_1]
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ، یک ناهار خوشمزه و تپل!
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ، یک ناهار خوشمزه و تپل!
طرز تهیه کدو پلو کدو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه همبرگر عدس همبرگر عدس یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نوع همبرگر خوش طعم که خیلی راحت درست میشود را …
طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای خورشت داوود پاشا از غذاهای قدیمی کشور ترکیه است که شخصی به نام داوود پاشا آنرا ابداع کرده است و به همین دلیل با این …
سالاد سیب زمینی و مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده و درست میشود، این سالاد خوش طعم را که طرفداران زیادی دارد، میتوانید برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب زمینی پخته شده | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
هویج پخته شده | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کلم سفید کوچک | نصف ۱ عدد |
کلم قرمز کوچک | نصف ۱ عدد |
ذرت | ۱ پیمانه |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
ماست چکیده | ۱ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر | با مقدار دلخواه |
شوید خشک یا تازه | به مقدار کمی |
ریحان و نعناع و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی حلقه شده برای تزئین | ۱ عدد |
خیارشور حلقه شده برای تزئین | ۱ تا ۲ عدد |
مغز گردو خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ
مرحله ۱: ریختن مرغ و آب و ادویهها در قابلمه
برای طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ ابتدا یک تکه مرغ را که بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید داخل یک قابلمه قرار دهید، مقداری آب به آن اضافه کنید، کمی نمک و زردچوبه هم روی مواد بریزید، میتوانید یک پیاز کوچک را هم پوست بگیرید، بشورید و چهار تکه کنید و در قابلمه بیندازید.
مرحله ۲: پختن مرغ و شستن سیب زمینیها
سپس در قابلمه را ببندید، بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ خوب بپزد و بافت آن کاملا نرم شود، مرغ تقریباً بعد از یک ساعت میپزد و آماده میشود در این فاصله سیب زمینیها را تمیز بشورید و داخل قابلمه دیگری قرار دهید.
مرحله ۳: پختن سیب زمینیها
مقداری آب روی سیب زمینیها بریزید بعد کمی هم نمک به آن اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینیها بپزند و آماده شوند، سیب زمینیها تقریباً بعد از ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میپزند زمان پخت سیب زمینی بستگی به اندازه دارد.
مرحله ۴: پختن هویجها
هویجها را تمیز بشورید داخل یک قابلمه دیگر قرار دهید، مقداری آب به آن اضافه کنید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا هویجها بپزند و بافت آنها نرم شود، هویجها تقریباً بعد از نیم ساعت آماده میشوند، میزان پخت هویجها بستگی به سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۵: شستن کلمها و پختن ذرت
بعد مقداری کلم سفید و کلم بنفش را تمیز بشورید، آنها را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس مقداری ذرت خام را داخل قابلمه آب بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذرت هم بپزد و نرم شود، ذرت معمولاً بعد از ۱۰ دقیقه در آب جوش میپزد.
مرحله ۶: خرد کردن مرغهای پخته شده
به جای پختن ذرت میتوانید از کنسرو ذرت استفاده کنید، بعد از این که مرغها پختند قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا حرارت اولیه آن کم شود و کمی خنک شود، سپس مرغها را در اندازههای کوچک خرد کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید.
مرحله ۷: خرد کردن سیب زمینیها و اضافه کردن به مرغها
بعد سیب زمینیهای پخته شده را از روی حرارت بردارید، بعد از این که کمی خنک شدند، پوست آنها را بگیرید و در اندازههای کوچک به شکل مکعبی خرد کنید، سپس آنها را به مرغهای خرد شده اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله ۸: خرد کردن هویج، کلم سفید، کلم بنفش و اضافه کردن به مواد
سپس هویجهای پخته شده را هم در اندازههای کوچک، به شکل نگینی خرد کنید، به مواد داخل ظرف اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، بعد کلم سفید و کلم بنفش را به شکل نوارهای باریک برش دهید، خرد کنید، سپس روی مواد سالاد بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۹: اضافه کردن ذرت پخته و سیر خرد شده به مواد سالاد
ذرتهای پخته شده را هم که کمی خنک شدهاند به مواد سالاد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید یک یا دو حبه سیر را پوست بگیرید، بشورید، کاملاً ریز خرد کنید، به مواد سالاد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۱۰: مخلوط کردن سس مایونز و ماست چکیده
وقتی عطر سیر در مواد پخش شد و همه مواد خوب با هم ترکیب شدند، ظرف سالاد را کنار بگذارید، حالا سس آن را آماده کنید برای درست کردن سس مقداری سس مایونز را داخل یک ظرف بریزید بعد ماست چکیده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن سس خردل و ادویهها به مخلوط سس
بعد مقداری سس خردل به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود سپس مقداری نمک به مواد اضافه کنید، با هم ترکیب کنید، بعد ادویهها را که شامل فلفل سیاه و پودر سیر است به مقدار دلخواه خودتان به مواد سس اضافه کنید.
مرحله ۱۲: اضافه کردن شوید خشک به مخلوط سس
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا عطر ادویهها در سس پخش شود، با سلیقه و با توجه به ذائقه خودتان میتوانید مقدار ادویهها را کمتر یا بیشتر بریزید، یا نوع آنها را تغییر دهید، بعد مقداری شوید خشک کاملاً پودر شده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۱۳: استفاده از شوید تازه به جای شوید خشک
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یک دستی تشکیل شود اگر شوید خشک در دسترس نبود میتوانید از شوید تازه استفاده کنید، تمیز بشورید بگذارید تا آب اضافی آنها برود بعد کاملاً ریز خرد کنید، به مواد سس اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۱۴: اضافه کردن سس به سالاد و قرار دادن در یخچال
بعد از این که سس آماده شد و بافت آن کاملاً یکدست شد، سس را روی سالاد بریزید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا به خورد سالاد برود و آن را مزهدار کند، برای این که طعم سالاد بهتر شود میتوانید سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله ۱۵: ریختن سالاد در ظرف مناسب و تزئین آن
بعد از این زمان که عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب شد و سس به خورد سالاد رفت ظرف سالاد را از یخچال بیرون بیاورید، بعد سالاد سیب زمینی و مرغ را در ظرف مناسب بریزید، سپس آن را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید.
مرحله ۱۶: سرو سالاد سیب زمینی و مرغ
برای تزئین سالاد سیب زمینی و مرغ میتوانید از چند برش حلقهای گوجه فرنگی و خیار شور هم استفاده کنید، همینطور مقداری مغز گردو خرد شده روی سالاد بریزید، در آخر این سالاد خوش طعم و پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین سرو کنید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و مرغ، یک ناهار خوشمزه و تپل!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران