[ad_1]
طرز تهیه ریحان پلو خوشمزه و مجلسی + به روش رستورانی درستش کن!
اگر دنبال یه غذای خوشمزه و متفاوت هستید، “طرز تهیه ریحان پلو” میتونه یک انتخاب عالی باشه. این دستور پخت با ترکیبی از گیاهان معطر و گوشت، طعمی فوقالعاده به برنج میبخشه که حتماً ارزش امتحان کردن را دارد. پس بیایید با هم این دستور پخت خوش طعم و آسان را امتحان کنیم.
برای تهیه ریحان پلو با گوشت چرخ کرده ابتدا سبزیهای ریحان، مرزه و نعنا رو تمیز کنید و خرد کنید. سیب زمینی و پیاز رو هم پوست بکنید و خرد کنید. پیاز رو تفت بدید، بعد سیب زمینی و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید. ادویهها رو بریزید و سبزیهای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. برنج رو اضافه کنید و با آب و نمک بپزید. در آخر کره بریزید و بگذارید دم بکشد. حالا پلوی خوشمزهتون آماده است!
مواد اصلی | مقدار |
برنج | ۲ پیمانه |
گوشت چرخکرده گوساله | ۲۵۰ گرم |
پیاز (خرد شده) | ۲ عدد |
ریحان تازه | ۱۲۰ گرم |
سیبزمینی (نگینی خرد شده) | ۱ عدد |
سایر مواد | مقدار |
نعناع خشک | ۲۵ گرم |
مرزه خشک | ۲۵ گرم |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
زنجبیل پودری | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۳۰ گرم |
نمک، آب، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه ریحان پلو
مرحله ۱: آمادهسازی سبزیها
ابتدا ریحان، مرزه، و نعنا را خوب تمیز کنید و بشویید. سپس این سبزیها را داخل آبکش بگذارید تا آب اضافیشان کاملا گرفته شود. پس از خشک شدن، سبزیها را با ساطور خرد کنید، اما مراقب باشید که خیلی ریز یا درشت نشوند؛ هدف داشتن تکههایی یکدست است.
مرحله ۲: آمادهسازی سیبزمینی
سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پس از خرد کردن، آن را بشویید و روی دستمالی پهن کنید تا خشک شود.
مرحله ۳: تفت دادن پیاز و سیبزمینی
پیازها را پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و در قابلمهای با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبزیها نرم شوند.
مرحله ۴: اضافه کردن گوشت و تفت دادن
گوشت چرخکرده را به مخلوط پیاز و سیبزمینی اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کاملا پخته شود.
مرحله ۵: افزودن ادویهجات
همه ادویههای موجود (زردچوبه، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر) را به مخلوط در حال پخت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویهها به خوبی در غذا پخش شود.
مرحله ۶: اضافه کردن سبزیهای خرد شده
سبزیهای خرد شده (ریحان، مرزه، و نعنا) را به مواد در قابلمه اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیها نرم شوند و مزهها به خوبی ترکیب شوند.
مرحله ۷: آمادهسازی برنج
برنج را با کمی نمک بخیسانید، سپس آب اضافی آن را دور ریزید و برنج را به مواد در قابلمه اضافه کنید.
مرحله ۸: پخت برنج
به آرامی مواد را هم بزنید تا برنج به خوبی با مواد دیگر مخلوط شود. سپس ۲.۵ پیمانه آب اضافه کنید و کمی نمک بزنید. اجازه دهید تا مخلوط بجوش بیاید و برنج نرم شود.
مرحله ۹: دم کردن پلو
زمانی که برنج نرم شد، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید ریحان پلو به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد تا طعمها به خوبی به هم ملحق شوند.
مرحله ۱۰: افزودن کره
در آخرین مرحله، کمی کره روی ریحان پلو داغ بریزید و بگذارید برای چند دقیقه دیگر روی حرارت کم دم بکشد.پس از پایان دمکشی، ریحان پلو آماده سرو است. نوش جان!
آمورش انواع غذای پلویی
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران