[ad_1]
طرز تهیه دسر گیلاس، خوشمزه و شیک برای مجالس!
طرز تهیه دسر سوپانگل دسر سوپانگل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه شیرینی جبنیه شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که برای ایام ماه رمضان و سفرههای افطار بسیار مناسب و مقوی است این شیرینی خوش طعم و …
طرز تهیه دسر ماست و آناناس دسر ماست و آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
دسر گیلاس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، این دسر خوش طعم که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است، دسر گیلاس را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر گیلاس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گیلاس بدون هسته | نصف لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
آب | نصف لیوان |
مواد لازم برای مایه دسر | مقدار مواد |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
آرد قنادی | ۱ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر ژله آلبالو | نصف بسته |
خامه صبحانه | ۲ یاشق غذا خوری |
بیسکویت ساده یا شکلاتی پتی پور | نصف بسته |
خامه فرم گرفته برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر گیلاس
مرحله ۱: آمادهسازی و پخت گیلاسها
ابتدا ساقه و برگهای گیلاسها را بگیرید بعد گیلاسها را تمیز بشورید، خشک کنید، از وسط برش بزنید و هسته آنها را جدا کنید گیلاسها را داخل یک قابلمه بریزید، مقداری شکر به آنها اضافه کنید، بعد گیلاسها و شکر را با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲: پخت گیلاسها با شکر و آب
سپس مقداری آب به مخلوط گیلاسها و شکر اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزند و بافت آنها نرم شود، بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گیلاسها در دمای محیط کمی خنک شوند.
مرحله ۳: تهیه پوره گیلاس
بعد با گوشتکوب برقی گیلاسها را کاملا له و پوره کنید، اگر گوشتکوب برقی در دسترس نبود میتوانید از میکسر یا مخلوط کن برای له کردن گیلاسها استفاده کنید، سپس گیلاسهای له شده را که به شکل سس درآمدهاند داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۴: آمادهسازی مواد دسر
بعد برای دسر مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید، سپس آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید، هم بزنید بعد شکر را هم روی شیر بریزید، با هم ترکیب کنید سپس پودر ژله آلبالو را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله ۵: پخت مواد دسر
سپس ظرف مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید، مدام مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود و همه مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد از چند دقیقه بافت مخلوط کمی غلیظ میشود، سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۶: افزودن خامه و خرد کردن بیسکویت
وقتی که خامه کاملا با مواد ترکیب شد و مخلوط به غلظت فرنی رسید، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای کمی خنک شود، سپس با سلیقه خودتان مقداری بیسکویت پتی پور ساده یا شکلاتی را با دست در اندازههای کوچک خرد کنید.
مرحله ۷: تهیه لایههای بیسکویت
از هر نوع بیسکویت با طعم دلخواه خودتان میتوانید استفاده کنید، سپس داخل ظرفهای تک نفره و مناسب سرو مقداری از بیسکویت خرد شده بریزید طوری که یک لایه بیسکویت در ظرف قرار بگیرد بعد مقداری از مواد دسر را روی آن بریزید.
مرحله ۸: افزودن پوره گیلاس به مواد دسر
مواد دسر کاملا به خورد بیسکویتها میرود و آنها را خوش طعم میکند بعد مقداری از پوره گیلاسها را روی مواد دسر بریزید، پخش کنید تا یک لایه نازک از گیلاسها روی مواد دسر را بپوشاند دوباره روی گیلاسها مقداری از مواد دسر را بریزید.
مرحله ۹: سرد کردن دسر در یخچال
سطح مواد دسر را با قاشق صاف کنید، ظرفها را داخل یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بمانند و خوب خودشان را بگیرند، بعد از این که بافت دسرهای گیلاس سفت و منسجم شد ظرف آنها را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۱۰: تزئین و سرو دسر گیلاس
سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید روی دسرها را با چند برش گیلاس و کمی خامه فرم گرفته که از قبل درست کردهاید و در قیف ریختهاید، تزئین کنید، بعد دسر گیلاس را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه دسر گیلاس، خوشمزه و شیک برای مجالس!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران