بازدید 43
0

طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی، غذای مجلسی و خاص!

[ad_1]

طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی، غذای مجلسی و خاص!

طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی، غذای مجلسی و خاص!

طرز تهیه کوکورچ مرغ به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکورچ مرغ کوکورچ مرغ از غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که به صورت ساندویچی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکورچ …

طرز تهیه روغن دنبه بی بو به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه روغن دنبه بی بو روغن دنبه یکی از انواع روغن های محبوب حیوانی است که در تهیه انواع غذا و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پیتزا خامه ای خوشمزه و فوری به روش رستورانی!

طرز تهیه پیتزا خامه ‌ای پیتزا خامه ‌ای یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده می‌شود این پیتزای پرطرفدار را می‌توانید خیلی راحت …

طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی, دستور پخت خورش آلو با گوشت قلقلی

خورش آلو با گوشت قلقلی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، این خورش خوش طعم خیلی راحت به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود، خورش آلو با گوشت قلقلی برای پذیرایی و مهمانی‌ها مناسب و پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد
نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه و ادویه کاری به مقدار لازم
پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
آلو ۱ فنجان
زرشک نصف فنجان
پوره گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده ۱ عدد
برنج به مقدار لازم
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین خورش به مقدار لازم
زرشک تفت داده شده برای تزئین برنج به مقدار لازم
زعفران دم‌کرده غلیظ برای تزئین برنج به مقدار لازم
خلال پسته برای تزئین برنج به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی

مرحله ۱: مخلوط کردن گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده

ابتدا مقداری گوشت را چرخ کنید، داخل یک ظرف بریزید سپس پیاز را پوست بگیرید، بشورید با رنده ریز رنده کنید، بعد آب پیاز را بگیرید و دور بریزید سپس پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید، ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن نعناع خشک به گوشت چرخ کرده

بعد مقداری نعناع خشک را که از قبل آماده کردید کاملاً پودر کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید، دوباره با هم ورز دهید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، طوری که عطر نعناع خشک پخش شود و با گوشت مخلوط شود، مقدار نعناع خشک بستگی به ذائقه خودتان دارد.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه‌ها به گوشت چرخ کرده

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان ادویه‌ها را که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر و آویشن است به مواد اضافه کنید، خوب ورز دهید، تا عطر ادویه‌ها پخش شود، در این مرحله باید مخلوط را حسابی ورز دهید تا منسجم و یکدست شود.

مرحله ۴: قرار دادن مخلوط مواد در یخچال

دقت کنید مقدار هر ادویه‌ها را با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید کمتر یا بیشتر بریزید، یا نوع آن را تغییر کنید و از ادویه دلخواه خودتان استفاده کنید بعد از این که بافت مخلوط کاملاً یکدست شد روی آن را بپوشانید، سپس ظرف مخلوط را در یخچال قرار دهید.

مرحله ۵: استراحت مخلوط در یخچال

اجازه دهید تا گوشت به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند و بافت آن منسجم شود، طوری که عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم مخلوط شود بعد از این زمان مخلوط مواد را از یخچال بیرون بیاورید، مقداری از آن به اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید.

مرحله ۶: جدا کردن و فرم دادن گوشت

گوشت را به شکل یک گردو فرم دهید و گرد کنید همه گوشت چرخ کرده را به همین ترتیب آماده کنید سعی کنید که گوشت قلقلی‌ها هم اندازه و هم شکل باشند، بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۷: سرخ کردن گوشت‌های قلقلی در تابه

سپس گوشت‌های قلقلی را در تابه بریزید، با روغن تفت دهید وقتی یک طرف گوشت‌ها سرخ شد آن‌ها را در تابه بچرخانید تا همه قسمت‌های آن‌ها کاملاً سرخ شود بعد از این که گوشت‌های قلقلی کاملاً سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۸: تفت دادن پیاز

بعد یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، با رنده ریز یا درشت رنده کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، بعد از آن تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازها را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند.

مرحله ۹: اضافه کردن ادویه‌ها به پیازها

بعد ادویه‌ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر سیر و مقداری آویشن است روی پیازها بریزید، کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیازها طلایی رنگ شوند، مقدار و نوع ادویه‌ها بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می‌توانید آن را تغییر دهید.

مرحله ۱۰: اضافه کردن پوره گوجه فرنگی و رب گوجه به مواد

سپس گوجه‌ها را تمیز بشورید، با رنده ریز رنده کنید، سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید، کمی تفت دهید تا آب آن کشیده شود، بعد هم مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید، تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب گوجه در مواد باز شود.

مرحله ۱۱: اضافه کردن آلوها، گوشت‌های قلقلی و آب به مواد

بعد آلوها را که از قبل خیس کرده‌اید و بافت آن‌ها کمی نرم شده‌ است به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید سپس گوشت‌های قلقلی سرخ شده را هم روی مواد بریزید، کمی آب روی مواد داخل تابه بریزید، در تابه را ببندید، اجازه دهید تا با هم خوب بپزند و جا بیفتند.

مرحله ۱۲: اضافه کردن زرشک به مواد

در اواخر پخت در تابه را بردارید، مقداری زرشک به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند دوباره در تابه را ببندید، اجازه دهید تا همه مواد چند دقیقه دیگر بپزند، در این مرحله عطر و طعم زرشک کاملا به خورد مواد می‌رود.

مرحله ۱۳: تزئین خورش آلو با گوشت قلقلی

بعد از این که همه مواد با هم خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید، سپس خورش آلو با گوشت قلقلی را داخل ظرف مناسب بریزید، روی آن را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، برای تزئین خورش با سلیقه خودتان عمل کنید.

مرحله ۱۴: ریختن برنج در ظرف و تزئین آن

سپس برنج را هم که همزمان با پخت خورش آماده کرده‌اید و پخته‌اید، داخل ظرف مناسب بریزید، بعد روی آن را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ و زرشک تفت داده شده تزئین کنید، برای تزئین برنج می‌توانید از خلال پسته هم استفاده کنید و روی آن بریزید. در آخر خورش آلو با گوشت قلقلی را همراه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش