بازدید 118
0

طرز تهیه بستنی مگنوم، تو خونه به روش بازاری درستش کن!

[ad_1]

طرز تهیه بستنی مگنوم، تو خونه به روش بازاری درستش کن!

طرز تهیه کرم باواریا به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کرم باواریا کرم باواریا یکی از انواع دسرهای محبوب بین المللی است که در رنگ ها و طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه نان تست دو رنگ، برای صبحانه‌ای متفاوت و شیک!

طرز تهیه نان تست دو رنگ نان تست دو رنگ یکی از انواع نان‌های خوشمزه و فانتزی است که طعمی عالی و فوق …

طرز تهیه محلبی پرتقال به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه محلبی پرتقال محلبی پرتقال از دسرهای محبوب خاورمیانه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه بستنی مگنوم طرز تهیه بستنی مگنوم بدون قالب طرز تهیه بستنی مگنوم با ثعلب طرز تهیه بستنی با نشاسته ذرت بدون خامه طرز تهیه بستنی مگنوم نی نی سایت بستنی مگنوم دیجی کالا

بستنی مگنوم یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و لذیذ است که از سه لایه مختلف، بستنی شکلاتی، روکش شکلاتی و خلال بادام تشکیل شده است که طعمی فوق العاده دارد، این بستنی خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی مگنوم در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
کره بادام زمینی ۴۵ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
پودر بیسکوئیت ۵۰ گرم
عسل یا سیروپ کارامل یا شکلات ۵۵ گرم ( در صورتی که از خامه صبحانه استفاده می‌کنید)
روکش بستنی به دلخواه
شکلات ۱۰۰ گرم
پرک یا خلال بادام ۱۰ گرم

طرز تهیه بستنی مگنوم

مرحله اول

ابتدا مقداری خامه قنادی را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و بافت آن منسجم شود خامه باید به اندازه‌ای فرم بگیرد که جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند و هنگامی که ظرف را برگرداندید خامه از داخل آن بیرون نریزد.

مرحله دوم

سپس خامه فرم گرفته را داخل یک ظرف بریزید، به جای خامه قنادی می‌توانید از خامه صبحانه استفاده کنید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد در صورتی که از خامه صبحانه استفاده کردید مقداری عسل به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

برای شیرین کردن خامه صبحانه به جای عسل می‌توانید از سیروپ کارامل یا شکلات استفاده کنید، در صورتی که از شکلات استفاده کردید شکلات را داخل ظرفی قرار دهید و به روش بن‌ماری آن را کاملا ذوب کنید بعد با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.

مرحله چهارم

بعد از این که خامه فرم گرفت و آماده شد مقداری کره بادام زمینی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شود حالا مقداری پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقداری بیسکوئیت ساده و یا شکلاتی را داخل میکسر یا خرد کن بریزید و آن‌ها را کاملاً پودر کنید بعد از آن بیسکوئیت‌های پودر شده را به مواد بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

وقتی بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً یکدست و منسجم شد مقداری از مخلوط مواد را بردارید و داخل قالب پاپسیکل بریزید همه قالب‌ها را به همین شکل آماده کنید و از مواد بستنی داخل آن‌ها بریزید سپس در انتهای قالب‌ها چوب بستنی قرار دهید.

مرحله هفتم

اگر قالب پاپسیکل در دسترس شما نبود می‌توانید برای فرم دادن به بستنی‌ها از لیوان‌های یکبار مصرف استفاده کنید و آن‌ها را با مخلوط مواد بستنی پر کنید و داخل آن یک چوب بستنی قرار دهید به طوری که نصف چوب بستنی بیرون از آن قرار بگیرد.

مرحله هشتم

بعد از این که بستنی‌ها را داخل هر نوع قالب یا ظرفی ریختید آن‌ها را داخل فریزر قرار دهید تا خوب استراحت کنند و خودشان را بگیرند بعد از تقریباً ۵ تا ۶ ساعت که بستنی‌ها داخل فریزر بمانند بافت آن‌ها منسجم می‌شود و کاملا یخ می‌زنند.

مرحله نهم

در این فاصله مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات داخل آن ذوب شود بعد از آن ظرف را کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود و برای تزئین بستنی‌ها استفاده کنید.

مرحله دهم

بعد بستنی‌های یخ زده را از داخل فریزر بیرون بیاورید و از دسته چوبی آن‌‌ها بگیرید و به آرامی بستنی‌ها را از داخل قالب بیرون بیاورید، حالا بستنی را به طور کامل داخل شکلات ذوب شده سرد فرو کنید تا تمام سطح بستنی آغشته به شکلات شود.

مرحله یازدهم

بعد از این که شکلات تمام سطح بستنی را پوشاند مقداری خلال بادام روی آن بپاشید تا همه قسمت‌های بستنی با آن پر شود، مقدار شیرینی شکلات ذوب شده برای روکش بستنی و همینطور مقدار خلال بادام برای تزئین بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.

مرحله دوازدهم

سپس بستنی‌ها را دوباره در فریزر قرار دهید تا شکلات روی بستنی‌ها خودش را بگیرد و منسجم شود همینطور خلال‌های بادام روی آن‌ها به شکلات بچسبند و از روی آن نریزند بعد از تقریباً یک ساعت می‌توانید بستنی را از داخل فریزر بیرون بیاورید. در آخر بستنی مگنوم خوش طعم را در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش