بازدید 46
0

طرز تهیه باقلوا رز، شیرینی لاکچری جدید و بسیار شیک!

[ad_1]

طرز تهیه باقلوا رز، شیرینی لاکچری جدید و بسیار شیک!

طرز تهیه شیرینی شکر پاره به روش سنتی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به همراه شربت سرو …

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی، مناسب برای پذیرایی در کنار چای!

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی شیرینی بیسکویتی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه مختلف با طعم‌های متنوع تشکیل …

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای، یک شیرینی جذاب برای پذیرایی!

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای شیرینی نسکافه یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این شیرینی …

طرز تهیه باقلوا رز, دستور پخت باقلوا رز

باقلوا رز یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این شیرینی خوش طعم و ساده که خیلی راحت درست می‌شود طرفداران زیادی دارد، باقلوای رز را می‌توانید به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقلوا رز در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
پسته آسیاب شده نصف لیوان
گردو آسیاب شده نصف لیوان
شربت سرد شده ۱ لیوان
خمیر باقلوا ۱ بسته
پودر پسته و پودر گردو برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه باقلوا رز

مرحله اول

ابتدا خمیر باقلوا را با قالب‌های دایره‌ای کوچک به قطر تقریباً ۴ سانتی‌متر برش بزنید به جای استفاده از قالب‌های آماده می‌توانید از لیوان استفاده کنید و خمیر باقلوا را با لبه لیوان برش بزنید همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله دوم

بعد مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود سپس ظرف را کنار بگذارید تا کره به دمای محیط برسد، بعد از آن با یک قلمو روی خمیرها را با کره ذوب شده رومال کنید.

مرحله سوم

سپس برش‌های دایره‌ای خمیر را به شکلی که لبه‌های آن‌ها روی هم قرار بگیرد روی یک خط افقی بچینید یعنی خمیرها کاملاً پشت سر هم نباشند بلکه لبه هر خمیر روی لبه خمیر قبلی قرار بگیرد و همینطور ادامه دهید تا طول آن‌ها به اندازه مناسب شود.

مرحله چهارم

تقریباً ۸ برش دایره‌ای خمیر را به همین شکل روی هم بچینید با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری مغز پسته یا مغز گردو را داخل میکسر بریزید تا پودر شوند اگر میکسر در دسترس نبود می‌توانید از گوشتکوب دستی برای پودر کردن مغزها استفاده کنید.

مرحله پنجم

سپس مقداری مغز پسته پودر شده یا مغز گردوی پودر شده را روی برش‌های خمیر بریزید به طوری که یک لایه پودر پسته یا پودر گردو روی خمیرها را بگیرد، مقدار پودر پسته یا پودر گردو که داخل خمیرها می‌ریزید بستگی به سلیقه خودتان دارد.

مرحله ششم

بعد به آرامی و طوری که برش‌های خمیر از هم جدا نشوند، آن‌ها از یک طرف به سمت دیگر رول کنید تا به شکل گل رز شوند سپس با یک چاقوی تیز انتهای خمیر فرم گرفته را برش بزنید تا صاف شود و قسمت بالای آن به شکل گل رز فرم گرفته باشد.

مرحله هفتم

سپس گل‌های فرم گرفته را به شکل ایستاده در قالب‌های مافین به طوری که سطح صاف آن داخل قالب قرار بگیرد بگذارید بعد روی لبه‌های گل را با مقداری از کره ذوب شده رومال کنید طوری که کره کاملاً سطح رویی گل را بپوشاند و به خورد خمیر برود.

مرحله هشتم

بعد قالب‌های مافین را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید تا باقلواها به مدت تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر خوب بپزند و سطح آن‌ها کمی طلایی رنگ شود.

مرحله نهم

بعد در این فاصله مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید، شکر را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید، دوباره هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل شود و کمی غلیظ شود.

مرحله دهم

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید کمی گلاب یا وانیل را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر گلاب یا وانیل در شربت پخش شود به جای گلاب یا وانیل می‌توانید از کمی پودر هل استفاده کنید و در شربت بریزید تا عطر آن در شربت پخش شود.

مرحله یازدهم

بعد از این که شربت کمی قوام آمد و به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، وقتی باقلواها آماده شدند قالب‌ را از داخل فر بیرون بیاورید، تا هنوز داغ هستند شربت را روی آن‌ها بریزید.

مرحله دوازدهم

سپس اجازه دهید تا شربت کمی به خورد باقلواها برود بعد از آن باقلواها را به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید، در ظرف دیگری بچینید سپس با سلیقه خودتان می‌توانید برای تزئین روی آن‌ها از مقداری پودر پسته یا پودر گردو استفاده کنید. در آخر تعدادی باقلوا رز را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب یا یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش