[ad_1]
طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی، غذای بسیار ساده و خوشمزه!
طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی، غذای بسیار ساده و خوشمزه!
طرز تهیه نان سبزیجات نان سبزیجات یکی از انواع نان های خوشمزه و لذیذ است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه مرغ دودی مرغ دودی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ستنی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه خورش آلو با گوشت قلقلی خورش آلو با گوشت قلقلی یکی از انواع خورشهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، این خورش خوش طعم خیلی راحت به …
باقلی پلو با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده و درست میشود این غذای خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها مناسب است و طرفداران زیادی دارد، باقالی پلو با تن ماهی خیلی راحت درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
تن ماهی سایز بزرگ یا سایز کوچک | ۱ یا ۲ عدد |
باقالی | ۱ پیمانه |
شوید خرد شده تازه | ۱ و نیم پیمانه |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ادویه پلو | به مقدار لازم |
برنج | ۲ پیمانه |
کره | به مقدار لازم |
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی
مرحله ۱: جوشاندن تن ماهی
ابتدا تن ماهی را داخل یک قابلمه قرار دهید مقداری آب روی آن بگیرید اجازه دهید تا تن ماهی در آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و برای مصرف آماده شود سپس قابلمه از روی حرارت بردارید، در تن ماهی را باز کنید و داخل یک ظرف بریزید تا روغن آن جدا شود.
مرحله ۲: تفت دادن تن ماهی در روغن
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس گوشتهای تن ماهی را جدا کنید، در تابه بریزید و با روغن داغ کمی تفت دهید بعد از آن مقداری باقالی را که از قبل آماده کردهاید داخل تابه بریزید.
مرحله ۳: اضافه کردن و تفت دادن باقالیها و ادویهها
باقالیها را همراه با تن ماهی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و رنگ آنها کمی تغییر کند سپس ادویهها را که شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه است به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان به تن ماهی اضافه کنید، تفت دهید تا بوی عطر آنها پخش شود.
مرحله ۴: اضافه کردن شوید خرد شده به مواد
سعی کنید از مقدار زردچوبه کمی بیشتر استفاده کنید چون در نهایت غذا را خوش رنگتر میکند، تقریبا ۵ دقیقه که ادویهها را با تن ماهی و باقالیها تفت دادید سپس مقداری شوید را که از قبل تمیز شستهاید و آب اضافی آنها رفته است، خیلی ریز خرد کنید.
مرحله ۵: تفت دادن شویدها در تابه
شوید خرد شده را در تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا عطر شوید آزاد شود و همه مواد با هم خوب مخلوط شوند، تقریبا به مدت دو دقیقه شویدها را با بقیه مواد تفت دهید، تا رنگ آنها تغییر کند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۶: جوشاندن آب در قابلمه و ریختن برنج در آن
سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند بعد از این که آب جوش آمد، برنجها را که از شب قبل یا از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کردهاید داخل قابلمه آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند.
مرحله ۷: جوشاندن و آبکش کردن برنجها
بعد از آن اجازه دهید تا برنجها در آب به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بجوشند، بافت آنها کمی نرم شود در این مدت برنجها به حالت نیم پز در میآیند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنجها را آبکش کنید سپس در سبد بریزید و بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله ۸: درست کردن ته دیگ سیب زمینی
سپس در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید بعد به دلخواه خودتان از هر نوع ته دیگی که میخواهید استفاده کنید، میتوانید از نانهای برش زده شده یا از سیب زمینیهای حلقه شده برای ته دیگ استفاده کنید، ته دیگ سیب زمینی برای مهمانیها مناسبتر است.
مرحله ۹: ریختن برنج و ادویه پلو روی ته دیگ
سیب زمینیهای حلقه شده را که از قبل آماده کردهاید داخل کنجد بزنید،سپس آنها را در کف قابلمه قرار دهید تا سیب زمینیها کاملاً کف قابلمه را بپوشانند بعد از آن یک لایه از برنجهای آبکش شده را داخل قابلمه روی سیب زمینیها بریزید، کمی ادویه پلو به آن اضافه کنید.
مرحله ۱۰: ریختن تن ماهی و ادویه پلو روی برنج
ادویه پلو را روی سطح برنج پخش کنید سپس مقداری از مخلوط مواد تن ماهی روی برنج بریزید و پخش کنید، دوباره یک لایه از برنج آبکش شده روی تن ماهیها بریزید بعد ادویه پلو را هم اضافه کنید و یک لایه دیگر از مواد تن ماهی روی برنجها بریزید.
مرحله ۱۱: اضافه کردن چند برش کره روی برنج و بستن در قابلمه
همینطور ادامه دهید تا لایه آخر که برنج بریزید، ادویه پلویی را اضافه کنید، استفاده از ادویه پلو را فراموش نکنید چون عطر و طعم فوق العادهای به برنج شما میدهد بعد چند برش از کره روی برنج بچینید، در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۱۲: پختن باقالی پلو و ریختن در ظرف مناسب و تزئین آن
سپس اجازه دهید تا باقالی پلو با تن ماهی به مدت تقریباً یک ساعت بپزد و خوب دم بکشد، بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید، باقالی پلو با تن ماهی را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید. در آخر باقالی پلو با تن ماهی را به عنوان یک غذای خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی، غذای بسیار ساده و خوشمزه!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران