بازدید 82
0

طرز تهیه ایشلی کته، غذای خوشمزه و مجلسی به روش ترکی!

[ad_1]

طرز تهیه ایشلی کته، غذای خوشمزه و مجلسی به روش ترکی!

طرز تهیه ایشلی کته، غذای خوشمزه و مجلسی به روش ترکی!

طرز تهیه ایشلی کته, دستور پخت ایشلی کته

ایشلی کته یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود، این غذای خوش طعم و پر طرفدار برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است، ایشلی کته را می‌توانید خیلی راحت و سریع درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ایشلی کته در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
جعفری و گشنیز و نعناع تازه ۱ پیمانه ساطوری شده
گردو ۱ مشت
زعفران ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز و پاپریکا نصف قاشق چای خوری از هر کدام
نمک و زردچوبه نصف قاشق چای خوری از هر کدام
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
زرشک تفت داده شده برای تزئین به مقدار لازم
شکر برای تفت دادن با زرشک ۱ قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه ایشلی کته

مرحله ۱: خرد کردن سیب زمینی‌ها و شستن پیازچه‌ها

ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید به شکل حلقه‌ای برش بزنید بعد حلقه‌ها را به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس سیب زمینی‌ها را بشورید داخل سبد بریزید، بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود، بعد مقداری پیازچه را هم تمیز بشورید و بگذارید تا خشک شود.

مرحله ۲: شستن و خرد کردن سبزی‌ها

سبزی‌های مورد نیاز این غذا جعفری، گشنیز و نعنا است که تمیز بشورید، وقتی که خشک شدند سبزی‌ها را در اندازه‌های کوچک و کاملاً ریز خرد کنید سبزی‌های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید، به جای سبزی تازه از سبزی خشک هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله ۳: سرخ کردن سیب زمینی‌های خرد شده

بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیب زمینی‌های خرد شده را داخل تابه بریزید و سرخ کنید تا سبک و شیشه‌ای شوند، بعد از آن سیب زمینی‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بریزید.

مرحله ۴: خرد کردن پیاز و دم کردن زعفران

سپس پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید، بعد از آن مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید کمی آب جوش به آن اضافه کنید روی ظرف را بپوشانید، اجازه دهید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود.

مرحله ۵: تفت دادن پیازها در روغن داغ

مقدار زعفران بستگی به ذائقه و دلخواه خودتان دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد طعم غذا بهتر می‌شود در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند.

مرحله ۶: تفت دادن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها به مواد و تفت دادن آن‌ها

بعد از آن گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید، تفت دهید تا همه قسمت‌های آن‌ها سرخ شود رنگ گوشت چرخ کرده باید تغییر کند، سپس ادویه‌ها را که شامل زردچوبه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر سیر است به مقدار دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید.

مرحله ۷: اصافه کردن سیب زمینی‌های سرخ شده به مواد در تابه

سپس ادویه‌ها را در تابه تفت دهید تا عطر آن‌ها پخش شود و به خورد مخلوط مواد برود، بعد سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در تابه بریزید با مواد مخلوط کنید، دوباره همه مواد را با هم کمی تفت دهید تا عطر و طعم ادویه‌ها به خورد سیب زمینی‌ها برود.

مرحله ۸: اضافه کردن سبزی‌های خرد شده و زعفران دم کرده به مواد

بعد از آن سبزی‌های خرد شده را در تابه بریزید کمی تفت دهید تا آب آن‌ها جمع شود سبزی‌ها را خیلی زیاد سرخ نکنید چون رنگ آن‌ها تیره می‌شود، سپس زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و عطر زعفران پخش شود.

مرحله ۹: اضافه کردن مغز گردو خرد شده به مواد

وقتی که رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد مواد رفت سپس مقداری مغز گردو را که از قبل کاملا پودر کرده‌اید به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا گردو در تابه روغن بیاندازد و طعم آن به خورد مواد برود مقدار گردو را با سلیقه خودتان می‌توانید بیشتر بریزید.

مرحله ۱۰: اضافه کردن نمک به مواد

بعد از آن مقداری نمک به مواد اضافه کنید، طعم مخلوط را بچشید و میزان نمک آن را اندازه‌گیری کنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بعد برنج را که تمیز کرده‌اید و شسته‌اید داخل یک قابلمه بریزید، روی آن مقداری آب بگیرید.

مرحله ۱۱: قرار دادن قابلمه برنج روی حرارت

مقدار آب برنج باید به اندازه‌ای باشد که سطح برنج‌ها را بپوشاند و بالاتر از آن قرار بگیرد نمک و مقداری روغن مایع هم در قابلمه روی برنج‌ها بریزید، با هم مخلوط کنید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله ۱۲: جوشاندن برنج و ریختن داخل یک قابلمه دیگر

اجازه دهید تا آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کند و کم کم تبخیر شود، ۹۰ درصد آب که تبخیر شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و کف آن را چرب کنید، بعد نصف برنج را داخل قابلمه بریزید.

مرحله ۱۳: اضافه کردن زعفران دم کرده به برنج و مخلوط کردن با آن

دقت کنید برنج در این حالت هنوز کمی آب دارد سپس مقداری زعفران دم کرده غلیظ روی برنج بریزید با برنج مخلوط کنید تا همه برنج زعفرانی شود، رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد برنج‌ها برود سپس سطح برنج را با لیسک صاف کنید.

مرحله ۱۴: ریختن مخلوط مواد روی برنج زعفرانی

مخلوط مواد را روی برنج زعفرانی بریزید کاملا روی برنج پخش کنید تا همه قسمت‌های آن را بپوشاند بعد از آن باقی مانده برنج را به همان شکل ساده و بدون زعفران روی مواد بریزید تا روی مخلوط مواد را بپوشاند، بعد سطح آن را با لیسک یا پشت قاشق صاف کنید.

مرحله ۱۵: دم انداختن برنج

سپس یک فلفل تند قرمز را به همان شکل کامل روی برنج قرار دهید تا عطر آن به خورد برنج برود سپس در قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم خوب بپزد و آماده شود.

مرحله ۱۶: بیرون آوردن برنج به شکل قالبی و قرار دادن در ظرف مناسب

بعد از این که برنج دم کشید قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس قابلمه را در ظرف دیگری برگردانید تا برنج به شکل کامل و قالبی از قابلمه خارج شود سپس آن را در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۷: تفت دادن زرشک

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس زرشک‌ها را که تمیز کردید در تابه بریزید و با روغن داغ تفت دهید دقت کنید که زرشک‌ها موقع تفت دادن نسوزند، پس مدام آن‌ها را هم بزنید.

مرحله ۱۸: اضافه کردن شکر به زرشک‌ها

اگر می‌خواهید که زرشک‌ها طعمی ملس داشته باشند کمی هم شکر به روغن اضافه کنید و با آن مخلوط کنید سپس زرشک‌ها را در آن تفت دهید، بعد از تابه بیرون بیاورید و روی کته را با زرشک‌های تفت داده شده تزئین کنید برای تزئین با سلیقه خودتان عمل کنید.

مرحله ۱۹: تزئین ایشلی کته و سرو آن

علاوه بر آن برای تزئین ایشلی کته می‌توانید از مقداری پیازچه را که از قبل شسته‌اید، خرد کنید، بعد روی کته بریزید و آن را تزئین کنید سپس ایشلی کته را به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش