[ad_1]
طرز تهیه دسر بستنی، دسر مجلسی جدید برای مجالس!
طرز تهیه دسر بستنی، دسر مجلسی جدید برای مجالس!

طرز تهیه سیمفردوی انبه سیمفردوی انبه یکی از انواع دسرهای شیک و جذاب است که بافتی سبک، نرم و لطیف دارد، این دسر …

طرز تهیه چیز کیک انار ساده چیز کیک انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده فصل پاییز است که معمولا برای شب …

طرز تهیه دنت شکلاتی دنت شکلاتی یکی از انواع دسرهای ساده بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای …
دسر بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و دلچسب است که برای پذیرایی در روزهای گرم بسیار مناسب است، این دسر خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده میشود، دسر بستنی پر طرفدار را میتوانید در طعمهای مختلف و متنوع درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر بستنی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شیر | ۴ لیوان |
شکر | ۱۰ قاشق غذا خوری سر خالی |
نشاسته گل | ۵ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۶ قاشق غذا خوری |
بستنی وانیلی لیوانی | ۲ عدد |
خامه صبحانه | ۱ قاشق غذا خوری |
انواع مغزیجات | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه دسر بستنی
مرحله اول
ابتدا نصف لیوان شیر را داخل یک ظرف بریزید بعد نشاسته را به آن اضافه کنید و هم بزنید، نشاسته باید کاملا در شیر باز شود و به شکل گلوله باقی نماند، بعد از این که مخلوط یکدست شد آن را داخل یک قابلمه بریزید، سپس بقیه شیر را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید و با خم ترکیب کنید حالا بستنی وانیلی را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند وقتی بافت مخلوط یکدست شد مقداری خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
در صورتی که از شیر کم چرب استفاده کردید به مخلوط، مقداری خامه اضافه کنید ولی اگر از شیر پر چرب استفاده کردید میتوانید خامه را به مواد اضافه نکنید، در آخر با توجه به ذائقه خودتان مقداری گلاب روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق مخلوط را مدام هم بزنید تا کم کم مخلوط مواد غلیط شوند، حرارت باید کم باشد تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی آن گرفته شود، مخلوط مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و بافت آن سفت نشود.
مرحله پنجم
تقریبا بعد از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه که مخلوط به غلظت مناسب رسید و دسر کمی سفت و منسجم شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مقداری حرارت اولیه آن کم شود، سپس دسر بستنی را در ظرفهای مناسب و شیک تک نفره بریزید.
مرحله ششم
بعد از آن روی دسر بستنی را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده، مغز بادام، تکههای شکلات یا شکلات چیپسی و چند برش حلقهای موز و توت فرنگی تزئین کنید، سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
بعد از تقریبا ۱ ساعت که دسر بستنی خوب خودش را گرفت آنها را از یخچال بیرون بیاورید و این دسر شیک را در روزهای گرم بعد از غذا و یا برای پذیرایی از مهمانها در عصر به همراه دسرهای دیگر و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه دسر بستنی، دسر مجلسی جدید برای مجالس!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران