[ad_1]
طرز تهیه روستی سیب زمینی، پیش غذای جدید و فوری!
طرز تهیه روستی سیب زمینی، پیش غذای جدید و فوری!

طرز تهیه سالاد سوسیس سالاد سوسیس یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کلوچه گوشت کلوچه گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ در کشور تونس است که در همه کشورها و به روشهای مختلف و با مواد متنوع و مختلفی آماده …

طرز تهیه کوکوی تره کوکوی تره یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار خوش عطر ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
روستی سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که از آن میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش طعم هم استفاده کنید رستی سیب زمینی خیلی راحت و سریع به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه میشود و بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه روستی سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
روغن مایع | ۲ و نیم قاشق غذا خوری معادل ۸۵ گرم |
سیب زمینی | ۴ تا ۵ عدد |
فلفل قرمز کاپیا | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
پنیر چدار رنده شده | ۱ فنجان |
سیر | ۲ حبه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
روغن اضافی برای سرخ کردن | ۱ و نیم قاشق غذا خوری معادل ۵۰ گرم |
طرز تهیه روستی سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیرها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آنها پخش شود و کمی سبک و طلایی رنگ شوند.
مرحله دوم
سپس فلفل سبز و فلفل قرمز را تمیز بشورید و به شکل حلقهای خرد کنید و بعد در تابه بریزید و به همراه سیرها کمی تفت دهید تا بافت آنها نرم شود بعد نیمی از مقدار نمک و فلفل سیاه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید از مقداری فلفل دلمهای رنگی هم در مخلوط مواد استفاده کنید و فلفل دلمهایها را تمیز بشورید و ریز خرد کنید و مقداری از آن را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و با بقیه مواد ترکیب کنید تا عطر آنها در مواد پخش شود.
مرحله چهارم
بعد از این که همه مواد با هم مخلوط شدند تابه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط کنار بگذارید سپس سیب زمینیها را بشورید و در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آنها بپزند.
مرحله پنجم
وقتی که سیب زمینیها کمی پختند و بافت آنها نرم شد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شوند و بعد آنها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و سپس باقی نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
سپس مخلوط را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد مقداری پنیر را به سیب زمینیها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً به خورد هم بروند و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود بعد مقداری روغن را در یک تابه بریزید.
مرحله هفتم
سپس نصف مقدار سیب زمینیها را در تابه بریزید و آن را در کف تابه پهن و صاف کنید بعد مقداری پنیر چدار رنده شده را روی سطح سیب زمینیها بریزید و پخش کنید و سپس فلفلها را نیز به طور مساوی روی سطح سیب زمینی بریزید و پخش کنید.
مرحله هشتم
بعد بقیه سیب زمینی را روی آنها بریزید و با قاشق روی مواد پهن و صاف کنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیب زمینیها خوب سرخ شوند و رنگ آن طلایی شود، کمی گودای رنگی هم روی سیب زمینیها بریزید.
مرحله نهم
وقتی یک طرف سیب زمینیها خوب سرخ شد به کمک یک تابه دیگر که نصف باقیمانده روغن را در آن ریختهاید، رستی را برگردانید تا در تابه دیگر قرار بگیرد و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا طرف دیگر آن هم کامل سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله دهم
بعد از این که هر دو طرف سیب زمینیها خوب سرخ و طلایی رنگ شد تابه را از روی حرارت بردارید و رستی سیب زمینی را از داخل تابه بیرون بیاورید در ظرف مناسب سرو قرار دهید و سپس با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید.
مرحله یازدهم
سپس رستی سیب زمینی را در شکل و اندازههای دلخواه برش بزنید و به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی و یا یک وعده غذایی ساده و پرخاصیت همراه با نان تازه و ترشی و ماست موسیر و زیتون پرورده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه روستی سیب زمینی، پیش غذای جدید و فوری!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران