[ad_1]
طرز تهیه نان پاپیونی، نانی متفاوت برای صبحانه یا عصرانه بپزید!
طرز تهیه نان پاپیونی، نانی متفاوت برای صبحانه یا عصرانه بپزید!

طرز تهیه کیک عصرانه کیک عصرانه یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کاکای کدو حلوایی کاکای کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار استان گیلان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه باسلوق یلدایی باسلوق یلدایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
نان پاپیونی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نان خیلی راحت و سریع درست میشود، نان پاپیونی فانتزی برای پذیرایی بسیار مناسب است و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان پاپیونی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد نان فانتزی | ۳۰۰ گرم |
خمیر مایه | ۵ گرم |
شکر | ۲۰ گرم |
شیر خشک | ۶ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۳ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
شیر | ۱۴۰ تا ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه نان پاپیونی
مرحله اول
ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد داخل یک ظرف بریزید، کمی نمک و مقداری شکر را به آن اضافه کنید، با هم خوب ترکیب کنید سپس مقداری خمیر مایه روی آرد بریزید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
بعد شیر خشک را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند تخم مرغ را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و با آرد مخلوط شود بعد شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود و فرم بگیرد.
مرحله سوم
وقتی که خمیر جمع شد و فرم گرفت با دست حسابی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود سپس مقداری کره را به خمیر اضافه کنید و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر نرم، لطیف و یکدستی تشکیل شود طوری که روی آن هیچ ترکی نباشد و خمیر پاره نشود.
مرحله چهارم
روی یک سطح صاف را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر را روی سطح قرار دهید بعد روی خمیر را با یک پلاستیک چرب شده بپوشانید سپس اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند، تا خمیر کمی پف کند و بافت آن منسجمتر شود.
مرحله پنجم
سپس مقداری از خمیر به اندازه ۵۰ گرم را جدا کنید بعد خمیر را با دست ورز دهید و چانه کنید همه خمیر را به چانههای ۵۰ گرمی تقسیم کنید و روی یک سطح صاف بچینید بعد روی چانهها را با پلاستیک بپوشانید تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.
مرحله ششم
بعد از آن یک چانه خمیر روی سطح صاف قرار دهید با دست یا وردنه کمی پهن کنید و به شکل یک دایره درآورید بعد روی دایره برشهایی ایجاد کنید و با تا زدن آنها خمیر را به شکل پاپیون فرم دهید همه برشهای خمیر را به همین شکل آماده کنید.
مرحله هفتم
سپس در سینی فر یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ روغنی را با روغن مایع چرب کنید، سپس خمیرهای پاپیونی شکل را با فاصله در سینی قرار دهید بعد روی خمیرها را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا استراحت کنند.
مرحله هشتم
بعد از نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه که خمیرها خوب استراحت کردند و کاملاً پف کردند طوری که حجم آنها زیاد شد، سپس پلاستیک را از روی خمیرها بردارید و مقداری آرد روی آنها الک کنید بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله نهم
بعد از آن دمای فر برقی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا نانها به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود، اگر از فر گازی برای پخت نانها استفاده کردید دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله دهم
بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا نانها کمی خنک شود سپس نانها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید تا خرد نشوند بعد در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً سرد شوند، میتوانید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله یازدهم
بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان میتوانید روی نانها را با پودر پسته، پودر نارگیل، پودر کاکائو یا شکلات رنده شده تزئین کنید، سپس تعدادی نان پاپیونی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه نان پاپیونی، نانی متفاوت برای صبحانه یا عصرانه بپزید!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران