[ad_1]
طرز تهیه نوتلا خانگی، یک صبحانه سالم و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه نوتلا خانگی، یک صبحانه سالم و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه انجیر خشک انجیر خشک یکی از انواع فراورده های انجیر است که معمولا به عنوان تنقلات استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه انجیر …

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی مارمالاد توت فرنگی مارمالاد توت فرنگی یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و خوش عطر است که معمولا به عنوان تزیین برخی از شیرینی ها و کیک ها …

طرز تهیه ترشی خیار چنبر ترشی خیار چنبر یکی از انواع ترشی های خوشمزه متفاوت است که با روش های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
نوتلا خانگی یکی از انواع شکلاتهای صبحانه خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع تهیه و درست میشود و این شکلات خوشمزه را میتوانید در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با نان تازه نوش جان کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نوتلا خانگی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
فندق | ۱ پیمانه معادل ۱۰۰ گرم |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ( ترجیحا روغن کلزا) | ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات شیری | ۱۰۰ گرم |
خامه یا شیر | ۳/۲ پیمانه معادل ۶۰ میلی لیتر |
شکر قهوهای روشن یا شکر گرانول | ۳ قاشق غذا خوری معادل ۳۵ گرم |
پودر کاکائو بدون گلوتن | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه نوتلا خانگی
مرحله اول
ابتدا مقداری مغز فندق را داخل غذاساز یا هر وسیله دیگری بریزید و کاملاً آسیاب و پودر کنید سپس فندقهای خرد شده را داخل یک ظرف دیگر بریزید و مقداری عسل به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عسل به خورد آنها برود.
مرحله دوم
بعد مقداری روغن به ترکیب مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس کمی هم نمک روی مواد بریزید و خوب با هم ترکیب کنید و ظرف را کنار بگذارید سپس در یک ظرف دیگر مقداری شکلات بریزید و سپس خامه یا شیر را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس مقداری شکر و پودر کاکائو را هم روی مواد بریزید و ظرف را به روش بنماری روی ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود و شکر در خامه گرم شده کاملا حل و مخلوط شود.
مرحله چهارم
بعد مخلوط مواد را هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود سپس نصف مخلوط را به مواد فندقی اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند بعد نصف دیگر مخلوط را هم اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی که همه مواد با هم خوب ترکیب شدند و بافت مخلوط تشکیل شده نرم و لطیف و صاف و یکدست شد مخلوط سرد شده را داخل یک ظرف دردار تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید و برای مدت طولانی از نوتلا نگهداری کنید.
مرحله ششم
ماندگاری نوتلا در یخچال به مدت ۱ تا دو هفته است و بعد از آن در هنگام استفاده ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از نوتلا را داخل ظرف مناسب بریزید و سپس با سلیقه خودتان میتوانید با مقداری مغز فندق خرد شده آن را تزئین کنید. در آخر نوتلا خانگی را در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده مقوی و خوش طعم همراه با نان تازه و خامه و کره و چای داغ سرو کنید.
طرز تهیه نوتلا خانگی، یک صبحانه سالم و بسیار خوشمزه!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران