[ad_1]
طرز تهیه شاخدار پلو، غذای سنتی و خوشمزه ساوهای!
طرز تهیه شاخدار پلو، غذای سنتی و خوشمزه ساوهای!

طرز تهیه پلو مخلوط پلو مخلوط یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سوپ کدو سبز سوپ کدو سبز یکی از سوپ های خاص و خوشمزه بین المللی است که دارای کالری پایینی می باشد و با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه بیتی کباب بیتی کباب یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
شاخدار پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن مربوط به شهرستان ساوه است و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود این غذای خوش طعم و شیک برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شاخدار پلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
مرغ کامل | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه شاخدار پلو
مرحله اول
ابتدا یک مرغ درسته را تمیز بشورید و خشک کنید و سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا زعفران خوب دم بکشد و غلیظ شود بعد از آن زعفران دم کرده غلیظ را روی مرغ بریزید.
مرحله دوم
بعد مرغ را کاملا با زعفران آغشته کنید تا طعم زعفران به خورد مرغ برود و سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی مرغ بپاشید و با دست نمک و فلفل و زعفران را حسابی روی مرغ بمالید و پخش کنید تا همه قسمتهای آن با این مواد پوشانده شود.
مرحله سوم
سپس اجازه دهید تا به مدت دو ساعت در ادویهها بماند و مزهدار شود بعد از این زمان مقداری کره را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب و داغ شود و بعد مرغ را در کره سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شود.
مرحله چهارم
وقتی که یک طرف مرغ خوب سرخ شد مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم در کره سرخ و طلایی شود بعد از آن مرغ را از تابه بیرون بیاورید و دو عدد تخم مرغ را که از قبل آب پز کردهاید پوست بگیرید و بعد تخم مرغها را در شکم مرغ فرو کنید.
مرحله پنجم
بعد یک پیاز را خلالی خرد کنید و سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند سپس مرغ سرخ شده را روی پیازهای تفت داده شده قرار دهید و در قابلمه را ببندید.
مرحله ششم
سپس اجازه دهید تا مرغ به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم خوب بپزد و آماده شود در این فاصله پیمانه برنج را هم آبکش و دم کنید و بعد از این که مرغ خوب پخت و آماده شد از روی حرارت بردارید و مرغ را داخل یک ظرف مناسب و قرار دهید.
مرحله هفتم
سپس برنج را هم که خوب دم کشیده و آماده شده است روی آن بریزید تا کاملاً مرغ را بپوشاند بعد مقداری گل سرخ خرد شده را روی برنج بپاشید و مقداری از برنج را هم با زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید و برنج زعفرانی را روی برنج سفید بریزید.
مرحله هشتم
بعد با سلیقه خودتان مقداری خلال پسته را روی برنج بپاشید و همینطور مقداری زرشک را در کمی روغن تفت دهید و بعد زرشک را هم روی برنج بریزید و آن را تزئین کنید و برای تزئین برنج میتوانید از نعنا و ریحان تازه هم استفاده کنید. در آخر شاخدار پلو را به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سالاد، ترشی و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه شاخدار پلو، غذای سنتی و خوشمزه ساوهای!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران