[ad_1]
طرز تهیه سس تارتار، سس رستورانی برای انواع سوخاری
طرز تهیه سس تارتار، سس رستورانی برای انواع سوخاری

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا یا همان سسی که در کف پیتزا (روی خمیر پیتزا) استفاده می شود یکی از مهم ترین اجزای طعم دهنده هر پیتزایی می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه ترشی گوجه کال ترشی گوجه کال یکی از انواع ترشی های خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه مربا کیوی مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در فصل پاییز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
سس تارتار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که همراه با غذاهای خوش طعم مانند مرغ سوخاری و ساندویچها و انواع فست فودها مورد استفاده قرار میگیرد این سس خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و طعمی فوق العاده دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سس تارتار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سس مایونز | ۶ قاشق غذا خوری |
خیار شور | ۲ قاشق غذا خوری معادل ۶۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز متوسط | ۴/۱ پیاز متوسط |
لیمو ترش متوسط | نصف ۱ عدد |
نمک | ۴/۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه سس تارتار
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و تمیز بشورید و بعد به شکل نگینی و ریز خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید، سپس خیارشورها را هم به شکل ریز و نگینی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید.
مرحله دوم
لیمو را از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و روی مخلوط پیاز و خیارشور بریزید و سپس مقداری نمک را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید بعد مقداری فلفل سیاه را خوب بسابید تا عطر آن پخش شود و بعد به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا عطر و طعم آنها به خورد هم برود سپس مقداری سس مایونز را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند مقدار استفاده از سس مایونز بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله چهارم
سپس همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و بعد با سلیقه خودتان میتوانید مقداری پودر آویشن را هم به مخلوط سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر آویشن در مواد پخش شود و بعد سس آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد اجازه دهید تا سس به مدت یک ساعت در یخچال بماند و جا بیفتد و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود سپس مقداری جعفری را بشورید و خشک کنید و کاملاً ریز و خرد و ساطوری کنید بعد از آن سس تارتار را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ششم
سپس جعفریهای خشک شده را روی سس بریزید همینطور میتوانید با سلیقه خودتان از مقداری نعنای خشک شده هم برای روی سس استفاده کنید و یا نعنا تازه را تمیز بشورید و خشک کنید و ریز و خرد ساطوری کنید و سپس روی سس بریزید. در آخر را همراه با انواع غذاها مانند مرغ سوخاری و همبرگر سوسیس و انواع ساندویچ و فست فودها سرو کنید.
طرز تهیه سس تارتار، سس رستورانی برای انواع سوخاری
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران