[ad_1]
طرز تهیه لینزر کوکی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لینزر کوکی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خاگینه رولی خاگینه رولی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی کیک قهوه شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای …

طرز تهیه کاپ کیک تمشک کاپ کیک تمشک یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و …
لینزر کوکی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و با روش های مختلف و مواد متنوعی درست میشود این شیرینی خوش طعم را میتوانید به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لینزر کوکی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم لینزر کوکی | |
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
عسل یا شربت بار | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
مارمالاد خانگی یا بریلو | به مقدار لازم |
طرز تهیه لینزر کوکی
مرحله ۱: آمادهسازی ترکیب آرد و نشاسته
برای طرز تهیه لینزر کوکی ابتدا مقداری آرد را داخل یک ظرف بریزید و سپس ۳ قاشق از آن را جدا کنید و به جای آن ۳ قاشق نشاسته ذرت به بقیه آرد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد ترکیب آرد را سه بار الک کنید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست و سبک شود.
مرحله ۲: تهیه مخلوط کره، پودرقند و عسل
سپس مقداری کره را که به دمای محیط رسیده است داخل یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن سبک و حجیم و روشن شود بعد مقداری عسل به مخلوط اضافه کنید.
مرحله ۳: افزودن شربت و تخممرغ به مخلوط
به جای عسل میتوانید از شربت بار که از قبل تهیه کردهاید استفاده کنید سپس با هم مخلوط کنید تا عسل کاملاً به خورد مواد برود بعد تخم مرغها را روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۴: ادامه مخلوط کردن و افزودن وانیل و آرد
تخم مرغها را به مدت دو دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا بافت مخلوط حجیم و سبک شود بعد مقداری وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بعد ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مرحله ۵: ایجاد بافت یکدست در خمیر
مخلوط را به اندازهای هم بزنید که خمیر جمع شود و بافت آن صاف و یکدست و نرم و لطیف شود خمیر را به هیچ عنوان ورز ندهید چون شیرینیها سفت و خشک میشوند با توجه به نوع آرد، ممکن است که آرد یک تا دو قاشق کمتر یا بیشتر لازم شود.
مرحله ۶: پیشآمادهسازی خمیر برای پخت
در نهایت خمیر باید طوری باشد که اگر مقداری از آن را در داخل دست گلوله کردید کاملاً یکدست و بدون ترک باشد سپس خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و جا بیفتد.
مرحله ۷: پهن کردن و شکلدهی به خمیر
سپس خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی قرار دهید و با دست و یا با کمک وردنه آن را به ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر پهن و باز کنید و به شکل و اندازه دلخواه با کاتر یا چاقو برش بزنید و یا از قالبهای آماده برای شکل دادن به خمیر استفاده کنید.
مرحله ۸: استراحت برشهای خمیر و آمادهسازی سینی فر
سپس برشهای خمیر را داخل یک ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و سفت و منسجم شوند، بعد سینی فر را با روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی در سینی قرار دهید و برشهای خمیر را با فاصله در آن بچینید.
مرحله ۹: توخالی کردن برخی از برشهای خمیر
بعد تعدادی از برشهای خمیر را به وسیله یک قالب کوچکتر، تو خالی کنید و برش دهید و بعد در سینی دیگری قرار دهید زمان پخت برشهای کامل با برشهای توخالی متفاوت است پس آنها را در داخل دو سینی متفاوت بچینید و جدا جدا بپزید.
مرحله ۱۰: پخت شیرینیها در فر
بعد سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر برقی را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزند و کنارههای آنها طلایی رنگ شود و کاملا مغز پخت شوند.
مرحله ۱۱: خنک کردن و جدا کردن شیرینیها
سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها سرد شوند و بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و سپس در ظرف دیگری قرار دهید، بعد مارمالاد توت فرنگی را که از قبل آماده کردهاید داخل قیف بریزید.
مرحله ۱۲: تزئین با مارمالاد و پودر قند
بعد مارمالاد را روی شیرینیها بریزید و سطح آن را صاف کنید و سپس یک شیرینی توخالی را روی آن قرار دهید سپس مقداری پودر قند را روی شیرینیها الک کنید و در ظرف بچینید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
مرحله ۱۳: تزئین نهایی و آمادهسازی برای سرو
سپس با سلیقه خودتان میتوانید روی کوکیها مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده بریزید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا کنجد تزئین کنید بعد تعدادی لینزر کوکی را داخل ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه لینزر کوکی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران