[ad_1]
مراحل پخت کلوچه گوشت، یک پیش غذای اصیل و ساده!
مراحل پخت کلوچه گوشت، یک پیش غذای اصیل و ساده!

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خورش فسنجان با مرغ یکی از انواع غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خورش ترش واش خورش ترش واش یکی از انواع خورشهای خوشمزه و لذیذ شمالی است که با نوعی از سبزی مخصوص شمال آماده و تهیه میشود این خورش خوش طعم …

طرز تهیه آش اسفناج آش اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
کلوچه گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ در کشور تونس است که در همه کشورها و به روشهای مختلف و با مواد متنوع و مختلفی آماده و تهیه میشود این غذای خوش طعم خیلی راحت و سریع درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کلوچه گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
نمک و زرد چوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
تخم مرغ برای رومال | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
طرز تهیه کلوچه گوشت
مرحله ۱: آمادهسازی و پخت سیبزمینیها
ابتدا سیب زمینیها را تمیز بشورید و داخل یک قابلمه قرار دهید روی آن مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا سیب زمینیها به مدت تقریباً ۴۰ تا ۴۵ دقیقه خوب آب پز شوند و داخل آنها مغز پخت شود.
مرحله ۲: خنک کردن و رنده کردن سیبزمینیها
بعد از این که سیب زمینیها خوب پختند قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سیب زمینیها در دمای محیط کمی خنک شوند و بعد سیب زمینیها را پوست بگیرید و با رنده ریز یا درشت رنده کنید و سپس داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویه به مخلوط سیبزمینی
سپس مقداری نمک به سیب زمینیها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد مقداری زردچوبه هم روی سیب زمینیها بریزید و با هم مخلوط کنید تا رنگ زردچوبه در مواد باز شود و عطر و طعم آن کاملاً به خورد سیب زمینیها برود.
مرحله ۴: آمادهسازی تخممرغ
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری فلفل سیاه به سیب زمینیها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس یک تخم مرغ را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود.
مرحله ۵: ادغام مواد و قرار دادن در یخچال
سپس تخم مرغ زده شده را به سیب زمینیها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود بعد مخلوط آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود و مخلوط جا بیفتد.
مرحله ۶: آمادهسازی و تفت دادن پیاز و گوشت
در این فاصله برای درست کردن مواد گوشتی یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید.
مرحله ۷: تفت دادن گوشت چرخ کرده با پیاز
وقتی که پیازها در روغن داغ سبک شدند و کمی طلایی رنگ شدند سپس مقداری گوشت چرخ کرده را که از قبل آماده کردهاید در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا همه قسمتهای گوشت کاملاً سرخ شود و رنگ گوشت چرخ کرده کمی تغییر کند.
مرحله ۸: اضافه کردن ادویه به گوشت
بعد مقداری نمک و زردچوبه را به گوشت های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا زردچوبه رنگ باز کند و سپس مقداری فلفل سیاه را هم به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن به خورد مواد برود و بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۹: فرم دهی به کلوچهها و پر کردن با گوشت
سپس سیب زمینیهای رنده شده را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید با دست فرم دهید و داخل دست سیب زمینیها را پهن کنید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد گوشتی داخل آن قرار دهید.
مرحله ۱۰: فرم دادن به کلوچهها
بعد سیب زمینیها را مانند یک گلوله جمع کنید به طوری که مواد گوشتی وسط آن قرار بگیرد و سیب زمینیها اطراف آن را کاملاً بپوشانند همه سیب زمینیها را به همین روش آماده کنید و داخل آنها مقداری مواد گوشتی قرار دهید و گرد کنید.
مرحله ۱۱: آغشته کردن کلوچهها به تخممرغ
سپس یک تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک بریزید و با چنگال هم بزنید تا بافت آن یکدست و صاف شود بعد گلولههای سیب زمینی را داخل تخم مرغ زده شده قرار دهید و کاملاً در آن بغلتانید تا همه جای آن به تخم مرغ زده شده، آغشته شود.
مرحله ۱۲: غلطاندن در پودر سوخاری
بعد مقداری پودر سوخاری را داخل یک ظرف بریزید و گلولهها را بعد از این که به تخم مرغ آغشته شدند داخل پودر سوخاری قرار دهید و کاملاً در آن بغلتانید تا آغشته به پودر سوخاری شوند و تمام سطح آنها با پودر سوخاری پوشانده شود.
مرحله ۱۳: سرخ کردن کلوچهها
سپس مقداری روغن را داخل یک تابه یا قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد گلولههای سیب زمینی را داخل روغن داغ سرخ کنید گلولهها را داخل روغن تکان دهید تا همه جای آنها سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله ۱۴: خارج کردن کلوچهها از روغن
بعد از آن گلولههای سیب زمینی را از روغن بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد از آن تعدادی کلوچه گوشت را در ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعنا و ریحان و شوید تازه آنها را تزئین کنید.
مرحله ۱۵: سرو کردن کلوچه گوشت
در آخر کلوچه گوشت را به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی و یا یک غذای خوش طعم و ساده همراه با برنج زعفرانی و ته دیگ و یا نان تازه و چند برش لیمو ترش تازه و انواع سالاد و ترشی و سبزی خوردن و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
مراحل پخت کلوچه گوشت، یک پیش غذای اصیل و ساده!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران